Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 16
danybv spune:
buna fetele
OO ce liniste este pe forum , se pare ca sunteti ocupate cu pregatirile de sarbatori
Mocutza ma bucur ca ati gasit medic de familie si pediatru , doresc multa sanatate printesei din cate am citit sa inteleg ca este racita ? sanatate multa si aveti grija de voi .
Eu stau pe faleza pe str Garii dar cu vederea spre str Isaccei (strada principala a orasului ) .
Azi am iesit si noi afara pana la biserica sa-i impartasesc pe copii, este destul de urat afara si rece
In rest suntem bine cu totii .
Va doresc sa aveti o duminica frumoasa in continuare si maine sa fiti la cafeluta de dimineata ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Mirell@ spune:

!La multi ani Silvia!

Sanatate multa si iti dorim un bebe sanatos si mancacios
. Sarbatori fericite
si casa sa-ti fie plina de bucurie si armonie. La multi ani!Un www.youtube.com/watch?v=pHrVG06U5MA" target="_blank">colind
pentru tine!

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
Mirell@ spune:
bine ai venit mocutza. Si eu am dr. pediatru separat de dr. de familie.
Dana ne luam de mana.... referitor la deprimare. Si mie imi pare rau ca nu pot sa ajung acasa la ai mei. Asta e viata! Casatorindu-te platesti un pret. Eu incerc sa-mi creez atmosfera de sarbatoare in familia mea, chiar daca e mica. Probabil o sa mai mergem la tara si acolo e altfel: cumnate, cumnati, socrii, nepoti, se aduna. Nu pot sa fiu langa parintii si fratii mei, dar sunt destui si aici
. Poate vin cu colindul la tine... ma primesti?
Va doresc sarbatori fericite si un Mos Craciun bogat sa va bata la usa!
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
danybv spune:
OOO azi e sarbatoare mare pentru SILVIA acum cred ca peterec de numa numa

La Multi Ani !!! draga noastra , sa fi sanatoasa , fericita , sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si sa-ti indeplineasca Dumnezeu toate dorintele 

Mirell@ da, draga mea te primesc cu colindul, numai sa fiu acasa.
Si noi umblam in ajun toti 4 la colindat , mergem la toi : dr de familie , pediatra , gazda, prieteni de familie etc
Nu era de ajuns ca sutn deprimata azi am primit pachet de la mama , va dati seama ce am simtit cand am vazut pachetul si mai ales cand stiu ca el l-a pregatit
sufar mult ,oooffff , poate reusesc sa-mi vrajesc sotul sa ma duca la Brasov , poate il lasa sa-si ia cateva zile libere si am noroc sa-mi vad fratele , parintii , bunica ![]()
Eu azi am trebaluit prin casa de nu am avut timp nici sa mananc , de maine incep sa fac preparatele din porc : toba , lebar , carnatii i-au facut ieri socrii
Va doresc spor pentru pregatirile de Craciun si aveti grija de voi 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

moruna spune:
silvia iarta-ma ca am ratat ziua ta.la multi ani!
toate visele sa ti se implineasca!

bunaaaaaaaaaaaa dimineaaaaaaata la mos ajun!
poftiti la cafeluta si daca sunteti mai harnice decat mine spor la treaba ca banuiesc ca toate avem ceva treaba azi.de abia astept sa termin cu mancarea ca sa impodobesc bradutul si sa vad cum reactioneaza andrei.
pupici,sanatate si craciun fericit si imbelsugat!

mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
danybv spune:
Buna dimineata fetele 
Moruna multumim de cafeluta 
Am intrat sa va urez :
In prag de Sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurti si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Va doresc : Sarbatori fericite!
Tuturor fetelor va doresc spor la treaba si sa ne reauzim cu bine , eu voi fi pe aici pe forum de sarbatori
va pup
pe toate 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

arissa spune:
Buna dimineata de Mos Ajun!
Nu am mai scris o vreme pentru ca am avut o perioada grea, cu ceva probleme pe la munca.
Silvi, la multi ani, multa sanatate si sa vina bebe sanatos si voios!
Mirela, oare ai nascut?
Mocutza, bine ai venit! Ai ales foarte bine dr pediatru. Am fost si eu o data la doamna Cobzariu si mi-a placut foarte mult.
Noi suntem ok, sunt bucuroasa ca a venit si sora mea cu nepotul de 1 an si 2 luni si imi place tare mult cum se joaca copiii impreuna, sunt draguti foc.
Azi lucrez, dar sper sa plecam mai devreme totusi, nu am apucat sa ma pregatesc prea bine pentru sarbatorile astea. Sper sa reusim sa intram in atmosfera.
Va pup pe toate, va urez sarbatori fericite si sper sa mai intru zilele astea. Am concediu de maine pana pe 4 ianuarie.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
danybv spune:
CRACIUN FERICIT !!!! 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

aurora56 spune:
Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An ,ganduri bune si urari de sanatate,impliniri si bucurii tuturor !
La multi ani!
danybv spune:
Tin sa va anunt ca noi am primit ieri cea mai mare bucurie : Maria a inceput sa mearga singura , nu pe portiuni foarte mari , momentan strabate camera dintr-un colt in altul ![]()
Aseara am fost la colindat toti 4 .
Am reusit sa pun si eu cateva poze facute aseara sunt mai spalacite ele si unele facute acum la socrii in casa si la noi.
Avem poze si un concert de Craciun sustinut de Andrei si Maria ![]()
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze