Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 20
gabiu spune:
neata la toata lumea
mirell@ ma bucur ca ai fost la ai tai si ti-am mai potolit si tu dorul. Sa-ti ajunga macar pana la sf. lunii
. Nu l-am mai scos ope Albert afara de cand a nins prima oara! Si noi asteptam sa se mai incalzeasca. Cand am vrut sa iesim intr-o vineri era asa de frig ca a inceput sa planga in fata blocului ca-i inghetasera obrajorii! Am intrat in casa imediat si de atunci.....pauza la iesit. Oricum a si racit intre timp si nu am mai indraznit nimic. A ramas cu o tuse urata de se scoala si noaptea sa tuseasca si se chinuie rau!
mirelaionut nu stiu cum iti dai seama ca are colici. Se zice ca plange cam la aceleasi ore si se srange de burtica. Noi nu am vazut la Albert asa ceva desi de plans mai plangea si el asa din senin. Nu i-am dat decat de cateva ori niste ceaiuri/siropele dar fara sa constat o imbunatatire sau macar linistire. Ce a mers 100% a fost foenul cald indreptat spre burtica lui. Tacea instantaneu si il masam circular in acelasi timp. Dar ti-am zis, episoadele au fost rare ( dar bune, il tinea cam o ora).
E adevarat ca nu se poate spune ca e alintata pt ca inca nu realizeaza ce e aia dar, pot sa-ti spun ca speculeaza orice faceti voi, si dc acum a castigat ceva nu va mai fi chip sa-i luati mai tarziu, deci mare atentie la compromisuri. Nu cred ca va pati nimic daca va mai si plange din cand in cand. Mai ales ca nu cred ca e un plans isteric ( atunci intervi ca nu ai ce face). Dar dc doar scanceste poti s-o mai lasi si singurica in patut. Dar tu stii mai bine si faci cum iti dicteaza inima
. Ar mai putea fi o cauza si pt ca suge din biberon si poate inghitii aer. Nu stiu...zic si eu. Incearca sa-i dai mai mult de la tine. Cu cat incerci sa-i dai mai mult cu atat si productia ta va creste.
dany ce mai faceti voi?
mocutza cred ca nici tu nu ai mai iesit cu micuta din casa. De fiecare data cand ma intorc de la serviciu ma uit dupa un carucior rosu dar apoi imi aduc aminte ca e atat de frig ca n-ai putea sa dai nici un caine afara. Ai spus ca ati venit pt 6 luni, nu? E transferat sotul tau? Unde lucreaza?
Hai va pup, intru mai tarziu ca acum ma uit si la fetele cu regim de slabit sa vad care mai e scorul pe acolo. Am inceput cura de ieri. Am 55 kg si vreau 50
Urati-mi bafta sa ajung la cat mi-am propus.
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
mocutza spune:
LA MULTI ANI 2009!!! Va urez numai lucruri bune ...copii sanatosi si parinti asemenea....!!!
Imi place putin mai multa activitate pe aici.....asa mai merge...
Gabi ba noi am iesit......si duminica cand innebuneai de frig.....am stta o ora (in carut e adapost, imbracata in combinezon, cu fular)......si ieri..in marsupiu am facut un tur de oras vreo 2 ore ca eram rupta de spate cand am ajuns acasa.Ieri a fost superb afara......adica -1 e chiar bine....Si azi iesim iar ca e frumos afara ......Noi am iesit afara de la 2 saptamani 5 minute pana am ajuns sa stam cu orele.....Nu am cocolosit-o deloc si pana acum a racit luand de la noi viroza sau un rosu in gat.Sa vedem cum vom iesi din iarna.Medicul nostru din CTA ne-a recomandat sa iesim zi de zi......mai ales acum cand sta in carut ..landou....si e protejata de vant ....mai tarziu vom selecta zilele....
Noi suntem din tulcea insa de 7 ani locuim in Constanta......si acum stam la bunici pt ca tati e in voiaj.....iar dupa Paste ne intoarcem sa gasim bona ca eu ma intorc la munca.Sper sa avem noroc si sa gasim bona....
MIRELAIONUT nici balerina mea nu dormea 2 sau 3 ore legat.....3 ore numai noaptea...ziua niciodata.Intr-adevar ea inca nu stie acum de alintat sau brate.Si la noi patutul avea ace si trebuia sa adoarma la san...desi nu mai sugea ci doar molfaia sanul.....asta pana cand a acceptat suzeta si apoi adormea in patut iar noi ii tineam suzeta ca ea nu stia.Pt colici noi am folosit Water Gripe 2,5 ml de 3 ori pe zi (cu o seringa sterila i-am dat). Nu dispar colicii dar se amelioreaza. AS mai avea de adaugat dar balerina maraie.........
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
mocutza spune:
am revenit.......mai vroiam sa adaug pentru MIRELAIONUT ca i-am dat si SAB simplex....alternativ cu Water Gripe.Si a fost ok..rezonabil...nu mai stateam cate 3 ore noaptea treji.Oricum eu zic totusi sa o culci in patut pt ca acolo e mult mai confortabil pentru ea. Si eu i-am dat supliment de lapte praf de la 3 saptamani pt ca nu avema suficient...o ora dormea si o ora sugea....asa a tinuto o saptamana pana i-am bagat lapte praf.Deci tinutul la san cat mai mult la noi nu a mers.I-am dat asa pana la 2 luni jumate'.Am luat un produs homeopat pt cresterea lactatiei LAC CANINUM ca fara el cred ca nici pana la 2 luni nu mai aveam....la noi a fost grue pt ca ea deis eu nu mai avema lapte sugea 2 sua 3 picaturi....si mi se sfaisa sufletul dar asta a fost.....va las..ca iesim....
mocutza
gabiu spune:
mocutza super ca ati iesit, chiar mi-e dor sa-l mai tin pe afara
asa e cu lactatia, si eu am luat ceva homeopat dar nu mai stiu cum se numea. Daca-mi aduc aminte iti spun. Stiu ca l-am comandat pe net.
azi am venit mai repede de la serviciu si stau pe acasa ca cica e sarbatoare mare si nu ai voie sa faci treaba. Totusi parca ma impinge necuratu' sa mai fac cate ceva!
Azi mi-am facut un cont cu acces onine si acum ma joc la calculator cu banii
. Noroc ca poti anula tot inainte de confirmare.
Va pup pe toate
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
mocutza spune:
Am iesit afara mai......dar ce frig.....din cauza vantului......am facut o tura de bloc si apoi am intrat.......oricum bine si asa decat deloc.
Avem poze noi daca vreti sa le vedeti http://community.webshots.com/user/veronica1609.
mocutza
danybv spune:
Buna seara fetelor
Ma bucur mult ca mai vorbiti pe forum.
Vreau sa va zic ca noi suntem bolnavi din seara de revelion , toti trei adica eu si copii, nici acum nu ne-am revenit,.
Copii tusesc asa de tare ca dau in latura extrema , adica pana ce vomita ,fac febra , am fost de doua ori la medic , azi ne-au schimbat alta reteta, la noi ca la nimeni ( ma refer la medicatie ) sa vedem ce rezultate va da acest tratament.
Gabi servici usor iti doresc si mi-e tare dor de tine .
Mocutza ma bucur din sulfet ca esti o fire activa si reusesti sa iesi afara, imi pare rau totusi ca nu pot sa vad pozele cele noi pe care le-ai pus .
Mirel@ ma bucur ca ti-ai vazut si tu parintii , bravo .
Arissa , Silvia, Moruna , Aurora. Miginuk ,Laura va pup pe toate si mai dati si voi un semn din cand in cand 

Mirelaionut iti doresc multa putere si rabdare cu adaptarea bebelusei 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mocutza spune:
Aici poze noi
http://good-times.webshots.com/album/569501707xJLrdk
SI AICI
http://good-times.webshots.com/album/569502107UBFBLV
SI AICI
http://good-times.webshots.com/album/569503393nrdHPM
si aici 2 filme noi cu balerina
http://good-times.webshots.com/album/567912466sXurzW
mocutza
gabiu spune:
neata fetelor,
mocutza chiar vroiam sa-ti spun ca pozele nu se vad dar cele postate a doua oara le-am vazut. Sunt super si pozele si filmuletele, aveti o minune de fetita ( vreau si eu
).
danybv in situatia ta suntem si noi: raciti toti trei. Cel mai tare tuseste Albert si nici nu stiu ce sa-i mai dau. Azi mergem iar la medic si vedem ce ne mai schimba. Ne-am saturat de atatea medicamente, antibiotice. Dar nu vine ea vara!.....
Vedeti ca joi cica se vor inregistra -25 grade noaptea! E nasol ca sotul meu trebuie sa mearga la Bucuresti joi. Trebuie cica sa punem aditiv in motorina ca altfel ingheata asa ca dc aveti diesel fetelor......
Va pup
p.s. sunt in ziua 3 de dieta si deocamdata slabe sperante. Acul se misca dar putin putin..... In curand insa......n-o sa-mi mai vina bine hainele de slaba ce o sa fiu!
hai va pup ca delirez
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007