Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Mimo, pai nici Rebecca si nici Teo nu au 8 luni
De pe 18 incolo poti sa ii dai gris ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Nu era asta, nu in Dilema inseamna ca am citit, dar...
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=242&cmd=articol&id=9181
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Nicoleta spune:
Ma declar invinsa (de copii,mai ales taurul asta mic!) si abandonata (de sot!!!). Azi, o zi de cacao. Sper sa nu fie la fel si noaptea! NU am rezistat si am folosit Batista, o singura data! Mama, ce mult poate plange Matei! Si e si cu disconfortul dat de viroza, si cu durerea de dinti, cred ca il doare burta de la Nurofen sau de la Stodal...
Bubu, a zis doctorita ca prin intermediul Batistei se introduc microbi in nas... nu am asteptat si explicatia, plangea Matei cu lacrimi, parca il taia...
Acuma astept sa adorma profund (ca aseara) sa fac si eu un dus, ca sunt muncita pana la sange...
si Bubu, am avut si eu o bona 2 ani si jumatate, dar bine ca s-a dus!!! A zis ca oricum nu stea sa aiba grija de bebe! Si eu as avea nevoie de o menajera, ca e dezastru uneori prin casa... dar nu ma incumet sa aduc pe cineva "din cauza de microbi", mai bine cu microbii nostri si mai dezastru, asa, decat cu ai altora si "curat".
Tuchi, felicitari!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Nu era asta, nu in Dilema inseamna ca am citit, dar... http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=242&cmd=articol&id=9181 Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
Aoleo, tu vrei sa ma omori
Tanti asta o intoarce pe toate fetele...cel mai tare m-a durut si ma doare chestia aia cu cromozomul lecturii ca-i adevarata si stiu ca lumea pe mine ma va arata cu degetul mai devreme sau mai tarziu
Dar eu citesc , nu mult, nu non stop, dar citesc in masura in care am timp...avem biblioteci, nu biblioteca.Cumpar carti....mai mult de atat nu pot face, prea mult trebuie sa faca parintii in ziua de azi, crede-ma...simt uneori ca nu mai am resurse, totul e in carca mea ...poate suna patetic, dar scoala nu ajuta cu nimic...anturajul nici atat...totul se desfasoara acasa si numai acasa...asta e, vei vedea
IAR MA VAIT, vaivaivai si aoleo...si n-am asa mare motiv , dar daca am cui Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Fetele, o floricica de la mine
! Va iube mult cand ma incurajati…chiar ma dor ochii de cat am plans azi dupa ea…mi-aminteam momentele placute, cand statea cu Vlad si-l invata poezii, cand eram gravi si imi facea curatenie luna si multe altele, s-a purtat ca o mama si ca o bunica…1 an jumate cat a stat cu noi…asta e…maine o sa vina sa vorbim, a sunat-o sotul…
Tuchi, cum sa ma supar, chiar ai dreptate! De cand a fost plecata mi-a facut figura si va povesteam ca nu dau de ea…si imi baga faze cu “era mobilul descarcat, n-am auzit” etc. Cu gradi sunt convinsa ca o sa-l dau pe Vlad…cum ai zis sit u, un antibiotic, un nurofen…dar mi-e groaza…vreau sa vorbesc cu cineva sa vad daca il pot duce la una de stat…dar aici e cu spaga
…daca nu pot o sa-l dau la una particulara, cu banii pe care ii dadeam lu’ Lica il pot lasa pana la pranz, adica sa manance acolo, daca mai pun vreo 3 mil il as program lung…oricum, f. scump la astea particulare, dar n-am alta solutie…
Nu cred ca s-a speriat de al doilea copil, pt. ca eu nu am lasat-o sa aiba grija de amandoi niciodata, ori cu unul ori cu celalalt, n-am "abuzat" niciodata de ea…poate de cateva ori, cand dormea Vlad la pranz am lasat-o cu Stefan si am plecat cu treaba undeva, dar trebuia sa stea doar un unul atunci ca celalalt dormea…
Mimo, nu stiu daca Stanciu are nevasta tot pediatru…doar pe el il stiu. Si e super ca acum are cabinetul la 2-3 strazi de mine, in 5 minute ajung...mai nasol cu programarile, ca e full mereu…
Adriuta, multumesc mult si tie! Lui Vlad i-am dat Vit C 20 de zile, echinacceea 30 zile si acum pauza, plus Septilin o sticluta. Acum o sa fac pauza inca 10 zile si reiau. Cam asta ii dau eu pt. imunitate.
Simo, nu stiu ce sa mai zic…I s-o fi urcat si la cap…Vlad ce sa zica…ba intreaba de ea ba zice sa nu mai vina…copil…dar asa zice si de bunica si de mama, etc...
Mimo, eu stiam ca grisul e bun de la 8 luni, de ex. sa faci galusti! De gris cu lapte mai incolo, de pofta, ca pana atunci merg cerealele cu lapte care au un gust asa de bun de gris cu lapte, de-mi vine si mie sa le pap
. I-am facut ieri si azi lui Stef din alea de la Milupa cu lapte, orez si porumb, bestiale, exact ca grisul cu lapte au gustul!
Ce crezi ca fac acum? Pilaf cu vitel pt. maine si poimaine![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Olgutzika spune:
Mimo, eu cred ca Teodora e un copil extraordinar! Nu mai intru in amanunte, ca stii mai bine decat mine ce ai acasa
. Sistemul de invatamant romanesc are muuuuuuuuuuulte si mari bube...le stiu si ca matusa ce s-a dus ani de zile la sedintele nepoatei, si ca sora de profesor...pe umerii tai, specific, e prea multa responsabilitate, cand ar trebui sa o imparti cu scoala...pe ai multora, parinti sau profesori, nu e nimic
Asa ca..supravietuieste cine si cum poate! Tot din ciclul" ce frumoasa este viata
!"
Olga
mamica de
mstela spune:
Buhuhuuuuuu.
Am avut zi plina azi
.Maraieli si plansete in
continuare.Of,dintzosii astia.
Si voi va luptati,liana?
Cuscra.Copiii astia merg la fix cu zilele
.Dar se pare ca norata e mai tare ca barbatasu..are mai multi dinti!!![]()
clau,saraca de tine,tot sub teroare te tine Rebe
.Dar e mortala cum motzaie in scoica!![]()
pucca,superbe poze in parc!
Am tot vazut copchii care mai de care.

Maia
kya,LMA SANZIANEI!Si mama mama,ce deliciu de tort!!
Observ ca mai toti bbii au inceput sa se ridice pe patutz in picioare.Tea e tare puturoasa,nici in fund nu vrea sa stea.cade gramada.

Tineti-mi pumnii maine dimineata ca inaugurez noul blender
.Am luat Philips pan la urma (CINE ZICEA CA MAI ARE?) si cu tel si tocator.Atat m-am invartit sa iau ori braun ori philips si nu mi-a venit sa dau 700 mii in plus,ca dupa mintea mea,fac la fel amandoua treaba,aceeasi putere,aceleasi caracteristici
.Si cum ma doare rau banul,uite asa a iesit.![]()
BLANKA SI ERIC,VETI FI IN MINTEA SI INIMA MEA MAINE DIMINEATA.DOAMNE AJUTA SA TREACA REPEDE SI TU SA AI MUUUULTA PUTERE CA GREU O MAI FI!!!

tuchi,bafta la urmatoarele examene.Sa vii doar cu 10!!!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Olgutzano comment...om trai si-om vedea, asa zicea mamaia mea
Arielde ce nu te vad eu pe mess ca as avea niste intrebari ma rog frumos 
Stelaeu am blander philips si copil puturos
Suntem doua si ne avem una pe cealalta
Ce face nepotik?
Bubusa vedem ce vorbeste maine sotu'
, cat considera
Poate are succes...dar eu una as lasa-o in plata domnului daca de bani e vorba 
Adriutaam uitat ma sa zic, pe mine sa nu ma incluzi in grupul de candidate la 6 dintr-o lovitura
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Stela eu am www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_Philips_HR_2061#" target="_blank">blender Phillips d-asta si e foarte ok.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_de_mana_Philips_HR_1364
eu am d-asta ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze