Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
Adriuta
Cum mai bubu
iti pleaca Lica?Nasol...ofof.Era bine ca aveai incredere in ea.Dar tu poti sa le faci pe toate..lasa.Eu cred ca as incerca sa-l dau pe Vladut la gradi sa vad cum se descurca,desi mi-e si frik pe de alta parte de bolicele,fiindca mi se rupe sufletul cand stiu ca sormea sta in spital,printre atatia virusi,gravida in 7 luni,cu fetita virusata,pe care din cauza asta nu a dus-o la cresa in toamna asta,de frik racelilor si uite ca tot nu a scapat.A luat din parc.Te vei descurca tu,nu mai fii trista.

Adriuta,("Daca ii dai FORMULA risti sa nu iti mai accepte sanul, este recunoscut si testat de multe mamici si creiere din lume.")hai sa-ti zic o faza:Tea nu vrea sub nicio forma lapte praf si ce m-am mai straduit sa-i dau putina completare ca lapte nu mai am f mult si acum cateva saptamani abia mai curgea.Dar ea a preferat sa stea nemancata decat sa bea praf.
Ariel,deci asa cu nenea asta faimos!!Si eu ma intrebam cine naiba e de tot vorbiti!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Iaca pozna Arielca mie nu-mi plac nici romanii dar nici americanii....valeu maica N-au venit cand i-au asteptat bunicii mei, sa fie sanatosi (ca nu prea sunt, intre noi fie vorba Nu-i bun nici la 8 luni? Cu zaharul am intles, cu mierea nu cred Si uite asa...nu ca eu i-as fi dat gris baiatului, dar nu i-am dat de lene |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Buey, da' ce faima de suparacioasa mi-am tras Mai fetelor, cu progresul asta...multe se intamplau pe vremuri...asta nu inseamna ca vreau sa imi infas copilul, sa ii spal lucrurile la rau, pe pietre, sa spal vasele in copaie si sa ii ling io tetina inainte de a i-o baga in gura. Daca exista niste studii, multe la numar, care spun ceva, apai io ma incred in ele si inchid urgent Capraru cu laptele lui de vaca si cu proba suptului care nevrozeaza Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |

Mai am nitel de citit.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Stela vine de la Solomon ?
Ca dupa Stela toata lumea are dreptate , ea e si cu Capraru si impotriva lui

Bai, pe Ariel n-a vazut-o nimeni? Si Liana pe unde o umbla? Ca Ursulica stiu eu ca se mai uita inca la prison break
Cami e cu fetele
, ce mumos....
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| citat din mesajul lui mimonix Stela vine de la Solomon ? ![]() Bai, pe Ariel n-a vazut-o nimeni? Si Liana pe unde o umbla? Ca Ursulica stiu eu ca se mai uita inca la prison break , ce mumos....Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Stela,
mamica fericita de
mstela spune:
mimo,pai zi bre ca ai blender din asta.Si e bun,da?Paseaza carnea bine?Ca yo la asta ma tot gandesc.
Ca doar nu mai sunt in secolul caprarilor sa toc cu cutitul pana imi ies ochii,cum ma pune soacramea sa fac![]()
.Daca ziceai mai demult,nu mai stateam 1 ora la raionul cu electrocasnice.Cat priveste faza cu copiii puturosi,o sa vada restul cand or da pe afara ai nostri cu inteligenta.![]()
Nepoata tot in spital cu sormea
.cica e mai bine,poate auzim dea Domnul de o externare crand.Dar ma rog sa fie bine amandoua.Saracuta,cica vacile de asistente nu au vazut ca s-a spart vena cu branula si antibioticul s-a dus pe langa de vreo 2 ori
.Nu am inteles faza asta,dar cam stiu cum e prin spitalele de stat.

kya,eu am luat blender din ala ca al lui mimo.![]()
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
mimo,mai esti bre pe aici sau ma canta cucii?
![]()
Stela,
mamica fericita de
bubu05 spune:
Mimo, eu ma apuc de calcat ![]()
Am facut pilaful cu vitel, am pus si cat un deget de praz, mai si a iesit atat de bun...a avut si rosia un gust bun de tot, e super!
Si am copt si mar si dovleac pt. maine dimineata, am facut si branzica pt. doua zile...pfiu...macar de Stefan am scapat 2 zile cu gatitul ![]()
Chiar vroiam sa dau link cu mixerul, exact din ala am si eu, philips! hi, hi!
Da, Steluto...asta e!
Pupici lui maraici terorista!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Mi-am facut cruce:Cica Sabin Balasa e chemat la tribunal de nevastasa!!!

Emoticon cu cruce!!
Stela,
mamica fericita de
bubu05 spune:
Stela, eu ma duc sa calc, da??![]()
Si mixerul face carnea crema, puf, se topeste, cum vrei tu! eu ii dau nota 20! Blender cum are Kya eu am la robot, e Siemens si e bun, dar nu se compara cu asta vertical!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare

Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu