Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 11
adriuta spune:
Mimo, cine a vorbit de rele de-astea ...ptiiii... fugi de-aici tu sorooooooooo.
Eu va iubesc pe toate si cu Olgu in frunte
si stiu ca si voi ....pe mine ![]()
Nu-i asaaaaa??
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mimonix spune:
A, si eu votez pt Vlad la gradi
O sa fie f bine pt el, vei vedea ....ai grija insa ce fel de gradi alegi, c'est tout! 
Hai n-o mai plange pe tanti Lica aia, i s-a urcat la cap ca am ovationat-o noi aici
Si-o fi tras calculator, s-a domnit si tanti Lica 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
no ca eu sunt gica contra! hahaha....pazea ca e luna plina si ma transform!!!
deci, slava Domnului pt "domneala"!!! multumesc Doamne pt pamersi, masina de spalat, scoica auto pe post de scaun de masa si joaca pt bebe, de medicamente anticolici, de....toate!! aaaa si de bleder sau mixer!!! ala cu care sa pasesze kya branza grunjoasa si inecacioasa!
mimo, iti scriu eu draga scrisorele, ca cica am talent! chiar daca le fac lungi, lungi si plicticoase uneori...
cat despre cutia postala...aduce si facturi...asta cand nu le pierde zaludul ala de postas
aaa, sa nu-mi sariti in cap!!! nu-mi plac caprarii!!! deloc! ma irita, plictisesc. sunt de acord cu supa de morcov in caz de kk-are....Olgaaaa...baga supa de morcovi a lui C.!cand am avut enterocolita m-a salvat! si ca m-am luminat de tot pt 2 minute iti recomand "antidiareic v" de la plantavorel, din plante, am luat tot atunci si alaptam.
multumesc de "imunizare" . notez si caut...
daca zici ca e ok sa-i scriu 2 randuri ioanei o voi face...Doamne ajuta! ca azi e zi Sfanta si poate o va ajuta!
bubu, las' in pace pe lica! cine nu ne vrea, nu ne merita!
kya, ce am descoperit dupa 5 "branzeli"...iese mai multa si mai fina daca fierbi lapticul, cand clocoteste pui calciul si lamaie si inchizi imediat! fara fierbere dupa adaugare...
sccuze de eventuale greseli sau incoerente....teo e culcat pe burta pe genunhii mei si da cu calcaiele in tastatura si cu pumnul in scaun! si urla...ca-i este somn si l-a trezit mama cu telefonul
dupa doar juma de ora de somn....voia sa stie ce face teo, daca doarme! shit!
bey!!! ati vazut cumva trimterea mea de la dr pediatru pt analiza lui teo????? unde e, ca am scotocit toata casa, pe care am stat ieri sa o aranjez!!!
ps...ascult muzica de craciun!!! si fac ca renul rudolf sa distrez audienta 
send, ca am inceput sa scriu acum 20 min .... si ma prinde craciunul!!!
soviiiiii, uer ar iu?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
adriuta spune:
Ariel, daca nu faceai ieri ordine poate acum gaseai TZIDULA cu pricina.![]()
Si mie mi se intampla ca dupa curatenie sa nu mai gasesc nimic.![]()
Ghici la ce ma uit eu, e un documentar despre o familie care a acceptat sa fie filmata every day... the whole day. Documentarul se numeste 8+2. Tipii au avut 2 fetite si ce si-au zis ce: Hai sa mai incercam o data...si au reusit 6 dintr-o lovitura. Sunt superbi toti. Asa ca daca va e greu ganditi-va la saraca femeia aceea, si n-are nici bona ![]()
Nu cred ca mai au curajul sa incerce inca o data. Voi ce ziceti?![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ariel_7000 spune:
adriuta!!! da' cu ce ti-am gresit???
nu merci! "cine zice ala e!!!"
...referitor la 6+2= BALAMUC!!!!
cat despre hartie
....nu o gasescccccc!!! eu sunt nebuna si arunc toate hartiile pe care le prind in cale!!!! sper sa nu ....
si
ariel_7000 spune:
mimo, ca tot zici ca nu intelege teo copila rostul scolii
si a cititului si invatatului...baga nasul aici si zi si tu!!! ce parere ai???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127947&whichpage=1
ca ziceam ca nu-mi place capraru...eu merg pe spock si pe fenwick. mie-mi plac americanii (-s de vina!) ![]()
si
Simo27 spune:
Oana
,tare urat
ce ti-a facut Tanti Lica..dar vorba lui Simo-Mimo,i s-a urcat la cap
!Vlad ce zice??imi inchipui ca e cam trist!multi
!
Eu azi am avut-o la mine pe o fina,care a pierdut sarcina
la 2 luni,ieri!!!asa de mult a plans ca nu mai stiam ce sa-i fac

....offffffff!Doamne!si a aflat ca are si un chist pe ovarul drept si tb sa se opereze!si tb sa mai astepte de la operatie un an ,ca sa ramana iar insarcinata...atat a plans!!!sunt si eu la pamant.........
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mimonix spune:
Iaca pozna Arielca mie nu-mi plac nici romanii dar nici americanii....valeu maica
N-au venit cand i-au asteptat bunicii mei, sa fie sanatosi (ca nu prea sunt, intre noi fie vorba
) DAR, fac si eu ca mama mare, eu dupa Capraru am crescut-o pe Teo asa ca , scuzati cacofonia Capraru stiu, Capraru fac
Nu pe bune, ce-are fratilor grisul?
Nu-i bun nici la 8 luni? Cu zaharul am intles, cu mierea nu cred
Si uite asa...nu ca eu i-as fi dat gris baiatului, dar nu i-am dat de lene
Cand pun eu bebelacu' fleosc si gata masa, n-oi fi zaluda sa fac gris cu cocoloase
Teodora mea are tema la romana (va tineti bine, da?) sa copieze de mana o poezie dintr-o carte si sa faca un desen care sa ilustreze poezia
Nu ca-i tare clasa a iX-a?
Pai ce sa le mai dea frate, ca tot vorbeam de scris si de citit...Faza tare e ca si-a ales Balada unui greier mic
...Asa tema , asa poezie
Eu una alegeam un haiku de Nichita Stanescu si faceam doi pesti d-aia ZEN
Eftin, nu nspe strofe si atata natura...dar daca ea nu stie cine-i Nichita Stanescu
asta e, ghinion ![]()
Ce-o face Blankar...Doamne ai grija de de ei 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Buey, da' ce faima de suparacioasa mi-am tras
!
Mai fetelor, cu progresul asta...multe se intamplau pe vremuri...asta nu inseamna ca vreau sa imi infas copilul, sa ii spal lucrurile la rau, pe pietre, sa spal vasele in copaie si sa ii ling io tetina inainte de a i-o baga in gura. Daca exista niste studii, multe la numar, care spun ceva, apai io ma incred in ele si inchid urgent Capraru cu laptele lui de vaca si cu proba suptului care nevrozeaza
. A! Si tot conform lu' Capraru, gravida trebuie sa doarma singura in ultimele luni de sarcina..de ce?!? E adevarat ca bunul simt al mamei primeaza, dar faptul ca "pe vremuri" se facea intr-un fel, care "mergea si-asa"...nu e un argument pentru mine! Deci sunt o Duamna, da?
Cat despre citit si scris, Mimo...stii ce cred eu mai degraba? Ca e vorba despre eternul conflict intre generatii, ca si ai nostri spuneau despre noi ca nu suntem atat de buni precum au fost ei in copilarie etc. Copii emo de astazi sunt Ariel care fugea la concerte rock de ieri...asa si cu cititul! Poate nu mai stau ei atat de mult pe-afara, ci in fata calculatorului, pe messenger, dar sunt mai inventivi, mai imaginativi, mai comunicativi, mai sinceri cu ei decat am fost noi. Deci..lucrurile se schimba, uneori in bine! Cu toata rezistenta noastra la schimbare...
O sa caut un articol citit recent in Dilema veche, parca, despre cititul/necititul adolescentilor. Foarte misto scris! Sa mananc insa ( fasole verde cu pui, de regim
), ca mi-e foame de lesin. Daca nu dorm la noapte, iau laptopul pe buda si va scriu ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE