Puiuti de Randunici 2008!! (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offf, Bubulina draga! Haide, sterge-ti lacrimile. O sa te descurci tu pana la urma. Si eu zic sa-l dai pe Vlad la gradi. Daca raceste, raceste oricum, iar cu Stefanoi... oricat ai incerca tu sa-l feresti, tot raceste mai devreme sau mai tarziu.
multi!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cata, nenea ala este fostul sef al cabinetului lui basescu...s-a razboit cu ex-a pt copil, a fost la ea, apoi la el, iar la ea...au capiat copilul, l-au dus la psiholog...el zice ca ea e nebuna, iresponsabila, pericol ca mama, om si medic dentist...ca e c...a si vrea copilul ca el are casa mare si frumoasa, familie fericita cu inca 2 fetite de la noua sotie...jucarii si haine in 3 exemplare, un nou copil pe cale sa apara....si acum face asociatia "tata", proiecte de lege pt a se acorda custodia tatilor, contra discriminarilor...toate bune si frumoase, mai ales ca are o poveste frumos scrisa si ornamentata, care l-ar face si pe anderson sa lacrimeze...numai ca daca dai pe gugle dupa numele lui....mai afli si altele...si nu numai asta...sa zicem ca e ok si are dreptate...pana nu o aud si pe nevasta eu nu stiu ce sa zic, ca sigur aia il acuza pe el, tragic e ca sufera copilul + cei 2 nou dobanditi....
tragic e ca de legea asta se pot folosi si altii cu moralitate indoielnica, dar cu dorinta de razbunare, care planteaza probe si martori falsi....chiar pe forum e un caz, al unei fete super!!! al carei ex s-ar putea folosi cu succes de aceasta asociatie...cum ex-ul este si el membru al dc-ului de putin timp...mai exact de cand a intentat procesul de custodie...tare mi-e teama de o asociere....

bubule, tare imi pare rau....am vrut sa-ti zic ca banuiam ca asta se intampla, de cand ai zis ca nu mai raspunde la telefoane......pacat. poti sa-l dai pe vlad la gradi...pt inceput, daca te vei putea descurca, iti recomand prg scurt...e mai usor de acceptat, cu toate ca alex si ilinca s-au adaptat remarcabil si la cel lung de la inceput...eu am ales scurt pana la urma pt ca nu manca, nu dormea, plus ca era greu pt mama sa o ia atunci si eu gravida, dupa munca....cumplit.

olgutza, te inteleg cu munca. tu stii ce avantaje ai si stiu ca ai cantarit situatia f bine. despre ce prg de imunizare este vb.? nu as vrea sa o sacai pe ioana cu asta acum... . cum mai e ioana? poti sa-mi scrii 2-3 vb. pe mess sau pe pm? chiar ma ingrijoreaza...iar, nu-mi permit sa o deranjez...

send ca te(r)o ma tero....are streche!!!
nu stiu ce ma fac eu, ca al meu pleaca maine seara la iasi si vine duminica seara...eu ma bazam pe fortzele lui si pe calmul lui seara, dupa munca si in we...cred ca plec cu ai mei la tara sambata...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Adriuta, Doamne fereste sa ne punem cu Caprarii !

Bubu, esti suparata ! O sa treaca, o sa vezi, pentru toate exista o solutie!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai ce faci Ariel ca eu am tot stat si asteptat un impuls si daca n-ai aparut m-am bagat si eu ca musca-n CRATITA Deci intr-un fel tot tu esti de vina Urasc publicitatea politica si ma uit la Badea , ce sa fac...m-a atins flagelul , dar n-am mereu energie si nici incredere ca se rezolva ceva ...cu mine sau fara mine , tot haos este ..si la noi si aievea
Adriutasi eu am inceredere in Capraru, pentru ca statistic vorbind au crescut multi copii dupa sfaturile lui...acum, ca pe vremea lui nu se gaseau banane si mamele erau obligate sa mearga la munca dupa saptamani...se scuza...mai citesc si eu printre randuri, mai adaptez, mai intreb pe aici si fac o medie...dar nu-l ignor
Olgutzaa dat norocul peste tine ,hai?
Baiatul meu a servit si azi pilaf cu marar si vad ca e ok, n-a fost o intamplare ...voi insista cu acest menu pana se plictiseste
A mancat si juma de iaurt cu cereale, dar nu s-a prea omorat cu laptele azi. A dormit mai putin la pranz si acum face panarama Si cand s-a trezit avea muci Nu multi si nu stiu daca de la zbieratele pe care le-a tras pana sa ajung eu la el, ca n-am sarit imediat am zis ca mai adoarme la loc...sper sa fi fost de suparare si nu de viroza...ca Teo,dupa 10 zile, inca mai are urme de raceala (muci, tuse seaca)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, poti sa ii scrii chiar tu Ioanei, sa vezi ce face . E bine, cat poate fi de bine cineva in situatia respectiva ca vineri e termenul pentru ordonanta prezidentiala...Important e insa ca piticii sunt bine, merg la gradi...sunt bine! Schema de imunizare continea Lantigen, atat imi amintesc acum...cauta pe net despre el, e interesant produsul . Cat despre povestea domnului respectiv...spun si eu ca tine: "ata are doua capete!"

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Bubusunt socata ca a plecat Lica...parea ca totul e in deplina armonie si cand colo...ce-a apucat-o? Dar lasa ca la cum zbarnai tu sigur gasesti repede pe cineva sa te ajute
Spune-mi daca stii, acest doctor Stanciu are si o sotie medic pediatru? Ca eu pe ea o caut de cand avea Teo vreo 10 ani si a disparut de la policlinica noastra fara sa lase urme Aceasta femeie este printre putinii medici cu care eu m-am inteles super ever si tare m-as bucura sa o gasesc pentru Vladutz

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mimo, vorba bunicii mele :))
Acuma v-ati domnit toti.... eee mare dreptate avea. Sa stii ca ma gandeam intr-o zi cat de usor ne crestem noi copii: pampersi, banane, cereale de tot felul, formula.
Inainte spalau mamicile scutece, fierbeau gris, orez si lapte pana se saturau .
O sa ajungem peste vre-o zece ani sa spunem ca e o aberatie sa scrii o scrisoare, ca uite ai cell, dai repede un e-mail... Si totusi milioane de oameni au scris scrisori, s-au indragostit prin scrisori...eheee...NE-AM DOMNIT FRATE

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, mersi de info! Povestea o stiam, am citit tot topicul( asta ieri cand rpetam!) doar ca nu stiam ce hram poarta individul! Si cealalta poveste o cunosc, ca Olga mi-a povestit de prietena ei si de ce planuri de viitor aveau...cu atat mai incredibil mi se pare!
Vreau sa va zic ca doar ma rog sa nu ajung sa traiesc vreodata asa ceva!

Bubulina, imi pare rau ca esti suparata! Si parerea mea( sa nu te superi, pliizzz!) e ca Lica vroia sa plece de mult, ca a mai fost ea disparuta cand s-a intors din concediu de erai tu vai de tine!
Nu stiu ce patesc femeile astea cand apare al doilea copil, ce vor, ce cauta, de ce se tem!

Si mai ales, nu-nteleg de ce nu a vorbit cu tine, sa-ti spuna nemultumirile si sa-ti dea o sansa sa le rezolvi!
Oricum, durerea ti-o inteleg perfect ca nu de mult am trecut prin asta( apropo, ne-am intalnit vineri cu fosta bona pe strada, mi-a batut inima sa-mi sara din piept temandu-ma de reactia Ilincai, insa n-a vrut deloc sa se opreasca si s-a strambat f urat!)

Cat despre Vlad la gradi...ar fi cel mai bine pentru el! Uita-te la mine! a racit ilinca, a racit si seb, a trecut cu bine, mai un Nurofen, mai un antibiotic...nu e chiar asa de grav si nici Stefanoi nu mai e nou nascut!
Ma duc ca plozii sunt in cada amandoi si Ionel vorbeste la telefon!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Adriutaam o teama organica de polemici in cuib, de aceea, ca sa nu se supere Olgutza, as vrea sa spun ca eu prin "ne-am domnit" inteleg o notiune generala si adevarata din multe puncte de vedere...dar eu merg " pe alese" ....s-au facut multe descoperiri intre timp si nu trebuie ignorate, dar nici nu trebuie redescoperita roata Cam asta e parerea mea! Iar cu scrisorile iar ai dreptate...eu cunosc oameni care mor de placerea de a citi o scrisoare si le scriu ...normal ca mi-e greu (am si uitat sa scriu dealtfel) si mi-e lene si ...dar imi imaginez fata lor cand vad ceva in cuita postala si e suficienta motivatia ....vazand-o pe Teo insa, sunt absolut convinsa ca posta va deveni curand doar o firma pt distributia de pliante si fluturasi Generatia ei nici nu scrie, nici nu citeste Ma rog, 90%...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Tuchi, ai intrebat ce vor bonele si de ce se tem cand apare cel de-al doilea copil...iti zic eu, DE MUNCA. Si atunci cauta...pana gasesc ceva mai bun. E rau ca nu se cer recomandari si ca e criza mare si isi permit sa faca asta.
Bubu imi pare rau pentru tine ca s-a intamplat asa, cred ca esti ranita mult si datorita faptului ca ai avut INCREDERE in ea. Si nu zic ca nu si-a facut datoria pentru ca intr-adevar ai spus-o tu dar nu a fost perfecta. Si cine e ...perfect. Si eu am fost dezamagita de oamenii care au muncit pentru mine si am incercat sa le gasesc scuze tocmai datorita sentimentelor si increderii investite in ei. Incearca sa tratezi de acum totul mai mult profesional. Pe Vladut trimite-l la gradi, chiar cu riscul unei raceli. Imbogateste-i "dieta" cu vitamina C si vezi tu... daca e sa ia vre-un virus il ia de te miri de unde, ca peste tot sunt virusi si copii. ANGAJEAZA o femeie sa iti faca menajul de 2 ori pe saptamana si o sa fie bine :) Vladut o sa fie super fericit la gradi (o sa vezi)si tu ai mai mult timp pentru tine si pentru Stefanita.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput