Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

aaaaa....si m-am ingrasat...am un burtoi de zici ca fac bb2...dar de luni ma duc si la aerobic...nu stiu cand o s-o mai fac si pe asta dar o sa incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna! Am adormit-o si eu pe Maria, ca a colindat fetita mea tot parcul si a vorbit tare si mult, sa nu mai spun de aratatul cu degetul. Mai e ceva pana o sa incercam sa-i dezvatam de asta. :)) Parca vorbeste chinezeste in ultimul timp, si grupurile de litere si accentul in propozitii sunt chinezesti clar, si rastit! :))
Jasmin, am vazut filmuletul cu micul dansator! Cand a auzit muzica s-a pus si Maria pe jucat de muream de ras. Trebuie sa o filmez si eu sa-ti arat!
Pussi, ma bucur mult ca te poti odihni. Noi am avut canita cu cioc moale si supapa de la primii pasi. O lua singura si bea cand ii era sete, iar de vreo luna cred bem din cana cu pai sau din pahar normal. Noi scaun auto avem de la Bebe confort, foarte bun, dar e cam scump: 7,5 mil in conditiile in care tu trebuie sa iei doua.
Adela, felicitari pentru cele 500 g. Va doresc sa o tineti tot asa.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

aaaaa....si m-am ingrasat...am un burtoi de zici ca fac bb2...dar de luni ma duc si la aerobic...nu stiu cand o s-o mai fac si pe asta dar o sa incerc!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

aralia, chiar ma intrebam ce mai faceti si pe unde sunteti...

ma bucur ca sunteti bine, problemele vin si trec, cu totii ne confruntam la un monent dat cu diverse probleme, mai grave sau nu, depinde cum le privesti...

mai intra sa ne pui poze...sa o vedem pe piu mic... de fapt maaaare, ce mai...

pupici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pussi, cred ca am mai vorbit de scaune, eu am inglesina moovy, l- am luat anul trecut de la baby expo cu 3 mil... super afacere....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anca,eladea,adelamaria multumim mult pt urari
nu imi vine sa cred ca mai este doar o luna si ingerasul meu implineste 1 anisor...devine BAIETEL

la multi ani JOSHUA, EVA, ILANA, ALEX!!!

de o saptamana a inceput si andrei sa danseze si de vreo 4 zile are curaj sa mearga tinut doar de o manutza!
creem si el plange si se enerveaza f tare cand il imbrac/dezbrac asta de pe la 4 luni
ceea ce ma nelinisteste putin este ca el inca nu stie sa mestece..am incercat cu caisa piersica covrigel si s-a innecat rau cu toate deoarece rupea bucati maricele si le inghitea direct

aralia ma bucur ca ai revenit cu vesti bune!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi...si nu in ultimul rand pt nora Eva .

Aralia...mi-era dor de tine!

Ank, asteptam impresii de la petrecerea de 1 an al lui Raul .

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Aralia!! Facem un Herastrau?
Hello, bb!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Pussi, noi avem o canita Avent pe care Ilana o accepta destul de bine, mai ales daca vrea sa-si scarpine gingiile Cea mai mare placere a ei este insa sa bea lichide din canita/cescuta de cafea sau orice alt recipient care nu e special cumparat/gandit pentru ea Acum bea deja destul de bine, la inceput se mai ineca.
Scaunul de masina - nu ne place, are arici! Stiu, e vina mea, ca n-am pus-o de la inceput...Drept urmare, n-a stat niciodata nici in scoica (in masina)...Acum avem un scaun de copii mari, dar cred ca e pt copii de la cativa ani in sus, ca e f. mare si f. la 90 de grade...L-am primit cadou...Oricum, e in casa, bine-mersi, ca in masina statea degeaba
Dany, nu-ti face griji, Andrei o sa invete si sa mestece...Eu zic sa mai insisti, sub supraveghere, eventual cu banana (ca e moale) si cu ceva biscuiti speciali (se inmoaie mai repede)...Sau cand pui orez in papica (daca pui, ca stiu ca voi va luptati cu constipatia!)sa lasi boabele nepasate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooooo !!!!!

andreea - faina tare jucari aia! Sunt si eu pe-aici sa "fur" idei de cadouri pt. Silvia.

Noi ne pregatim de mot (de turta nu stiam) si de ziua fetei. Vom face la rest (30 de pers. adulti si pitici), pe 9 nov. Si tot atunci ii ia si nana motul. I-am luat Silviei rochita si cizmulite si un poncho dragut ... zici ca-i Casper, fantasmino!

Am fost duminica la un soi de baby expo italian, dar dezamagire totala ... pe langa aglomeratia de rigoare, oboseala etc. nu am gasit nimic ... imi facusem o lista luuuungaaa cu ce as fi vrut sa caut, da' nu am gasit nimic ... hainute, ioc, incaltari, idem. Niste jucarii, carucioare, camere pt. bbi si atat.

Am vrut sa mai zic ceva ... da' am uitat .

Ma bag si eu la bb2 de la anu' numai ca eu nu beneficiez de aia 85% ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aha ... mi-am amintit. Cine intreba de idei de torturi ... am pus si eu intrebarea asta in cap. trecut .. si alina mi-a aratat torturile de la piticot, sunt superbe! Si miha mi-a dat un link/blog al unei tipe, lilly ... faine si alea.

Oricum, noi am decis ... il fac in forma de 1 cu poza SIlviei in mijloc si urarile de rigoare.

sorina - merci, ca mi-am adus aminte acum, pt. raspunsul cu torturile in forma de cifre ... deocamdata ideea asta imi place ... vom vedea la urmatoarele aniversari daca vom merge tot pe ideea asta!

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput