Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Na, cum apar eu, cum dispare lumea ...

M-am uitat la fisher price ... am gasit ceva www.fisher-price.com/it/products/thumbnail.asp?age=2&from=ToysByAge&viewall=1&catid=TOY&price=NULL|NULL&type=ageall&lMinAge=1.00&lMaxAge=2.00" target="_blank">jucarii interesante de la 1 an incolo.

Sa ne laudam si noi ...am trecut de perioada no mancare, no somn ... face ciao-ciao cu manuta, bate din palme daca ii spui bravo si se uita la ceasul di perete daca ii spui tic-tac si da pupici daca ii ceri si te apropii de ea, intinde asa frumos gurita !!!. E o bandita mica si o smechera ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI EVA, ILANA, ANDREI,JOSHUA,ALEX! SA FITI SANATOSI SI CUMINTEI!

PUSSI - de scaunele - eu cu miniblu mi-am luat teapa si m-am cam lecuit, am luat patut de la ei cu 400, iar la o luna il vindeau in carrefour(inscriptionat cu miniblu) cu 290, macar de ar fi descusut sigla miniblu; eu m-am uitat de scaunele si am gasit nania sp, care pare ok cu 380 pe chic bebe; apoi altele , dar mai scumpe, inglesina moovy 428, mille 600, jane - racing team 630, nurse - dakota 410 sau chrono 570, chicco key1plus 539; sper sa te ajute; mie nu-mi trebuie cu isofix; am facut lista asta pt sora-mea, care vrea ea sa ia scaunel Alessiei pt motz - stie ea ce sa ea, ca pe urma tot la ea ajunge!
- a mea bea din cana cu cioc(de fapt am pus cioc la un bibe avent), dar fara supapa aia care tine apa, si nu se mai ineaca; oricum eu o tin, ca ea nu vrea.

INFANRIX PENTA NU A APARUT INCA, PANA LUNA VIITOARE APARE SIGUR!

Noi azi am facut prevenarul, sper sa nu faca febra ca data trecuta, deja i-am pus supoz; sa nu vorbesc prostii, fii-mea a inceput sa pape fara figuri, la pranz a papat cam 150-170 de supa de pui cu rosii si galbenus+1/2 felie toast; nu e mult, dar pt ea e perfect; plus ca papa doar usor maruntit; of, ce bine e sa nu mai fug cu ea la baie de 10 ori cand papa ca scoate limba sa vomite!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

de tort - eu ii fac categoric un tweety, ca e febletea ei!
- nu am gasit legea, nu cred ca ne incadram, desi, an electoral fiind, totul e posibil

PETRO- BRAVO CA SUNTETI BINE SI PT PROGRESE! mi-ai dat de lucru, sunt pe fisher price

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

DANY - incearca sa-i bagi tu bucatele cat crezi de mari de banana, piscot nestle, biscuite hero sau miez de paine.

Mergi la inceput

este fff interesant, catelus educational in limba romana:
http://www. crazytoys.ro/jucarii/Animale-educationale-2043/Fisher-Price-91/5517/Laugh-n-Learn-Catelus-educational-in-limba-romana.html

este un spatiu dupa primul "www."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

daca va intereseaza jucarii fischer price, puteti cumpara cu incredere de aici:

http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Comenzi?authkey=sdNsXrrOEEM#

aduce si multe si are preturi bune...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pussi eu am o cana cu cioc acasa si Maria nu o suporta ,o tine pana nu ma uit la ea si pe urma o arunca.
De scaune de masina nu stiu ce sa iti spun ca nu sunt prea informata si de vaccin si eu am aceasi problema .acum nu stiu ce sa ii fac ca tot Infanrix am facut si dr de fam spunea sa il facem pe cel gratuit ca are nu stiu ce picaturi suplimentare.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si apa din ce o beti? ca noi tot din biberon
cu vaccinul cica ar fi prin Germania, n-am vorbit inca cu dr., dar o s-o sun

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Pussi, noi bem cu canita cu pai de ceva vreme, cea cu cioc n-o mai vrea.
Eu am un scaun de masin ade la chico, primit, e e cel mai stralucit, dar e bun si confortabil pentru matza mea.
De tortulet nu stiu ce sa zic, ca n-am idei nici pentru unul dar pentru doua...poate intra Miha si iti da ceva idei ca ea le are cu prajitureala.

Ellis...si eu m-am speriat ...ca vreau neaparat la cresa din cartier...se pare ca sunt multi copii care vor fi dati la cresa.Desi mi se strange inima cand ma gandesc, n-o sa am incotro. Pussi la noi nu sunt crese particulare, doar gradinite si nu-ti primesc copilul asa de mic acolo.

Legea aia cu 85% se aplica si pentru noi? sau doar pentru cele care nasc de la 1 ianuarie?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

o sa incerc atunci cu cana cu pai! sper sa le placa,
de cresa: pt. sept. 2009 inscrierile se fac in ianuarie la stat.
la privat... din cate am citit, nu exista crese acreditate nici in TM...nu au asistente ingrijitoare si infirmiere, asa cum e la stat. Dar sunt gradinite private care iau si copii la 2 ani, asta doar daca te interesezi direct la ei.

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Creem, de turta o sa fim doar noi si nasii, adica ziua fetei e vineri, invit niste pitici acasa, fac ceva bun pentru ei (inca nu stiu ce), sambata vin nasii, mergem cu ei la restaurant si cu sarbatorita, ca nu avem unde sa o lasam, iar duminica e mare party la capitala.

Pussi, Eva are o canuta no name, cu cioc moale si supapa. Mai are ea si altele, cu cioc tare, cu pai, fara supapa dar p-aia o prefera. Scaun de masina, noi am luat Inglesina, am dat vreo 700 pe el, ideea este ca trebuie sa implineasca niste norme de siguranta. Mie mi-ar fi placut un scaun care sa se poata monta cu spatele (asa este cel mai sigur pentru copil sa calatoreasca) si o masina cu isofix. Daca nu e, nu e! Cred ca Alina are un scaun bun de masina.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

eu cred daca se vand in magazine specializate pt. copii atunci toate au elemente de siguranta!
Nu cred ca la testele EuroNCap se folosesc anumite scaune de copii ca sa creasca numarul de stele acordate masinii pt. protectia copiilor!
si cum am zis, acum nu-mi permit sa dau 1.400 RON pe scaune!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

eladeea mersi!
vasari o sa cumpar diverse cani si o sa vad daca merge sau nu.. mi-e frica c-or sa bea cu bibi si la scoala
ellis eu am batut apropos la nasi ...mai ales ca sunt 2 familii si este de unde... si tot vor cumpara de cadou de 5-6 mil. fiecare, dar nu s-au prins ca pot vorbi intre ei. Iar eu nu mai am rabdare, vreau scaune.. poate acolo le place si putem pleca toate trei macar la plimbare singure. Deci cu vaccinul s-o las moale? Noi oricum il facem prin 30 nov. ca atunci e data de vaccin.

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput