Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 4
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai ptr noi dar la tura 2 de bebelusi ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Ahaaaaa...deci te bagi la bb2
i-o ma mai gandesc putin
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Eladeea, e super jucaria....o iei direct de pe site-ul ala? Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
nu, stiu o mamica care aduce din state jucarii dragute... daca va intere, va dau adresa ei de mail...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Cati eu ma bag la bb 2 dar mai incolo maica ca abia am slabit si sa profit si eu un pic de asta![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bb_yasmi spune:
ceauuuu fetele!!!!!!!!!!!
ce mai faceti voi, puiutii??
noi crestem asa repede, colindam toata casa, stim ca agrafa se pune in par si sosetele in picioruse.....si suntem ocupate cu petrecerea de 1 an care e peste 2 saptamani!!
si eu stiu ca de obicei turta se rupe/motul se taie dupa 1 an si nu inainte ca "cica" nu e bine.
pusi aseara am fost prin zona pe la tine. scaun miniblu aveam noi, e ok si accesibil al pret.
offff ...tre sa plec ca a disparut iasmi.....e prin baie deja....pusiiiiii
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
creem spune:
Anca, Ce bine de tine ca ai slabit...vreau si eu!!! Bravo tie, ca perseverezi!
Iasmi e o scumpa ca intotdeauna!
Fug si eu ca s-a trezit fata si trebuie sa ii fc ceva de papa
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ancadragoman spune:
pai perseverez cu pastile dar uite ca 2 saptamani nu am luat si nu m-am ingrasat deloc desi am cam mancat![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman pai perseverez cu pastile dar uite ca 2 saptamani nu am luat si nu m-am ingrasat deloc desi am cam mancat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Sper ca nu-s pastile din alea ce la arata la tv ca iti deregleaza organismul....e bine ca nu ai pus la loc chiar daca ai mancat. Tine-o tot asa!
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
creem spune:
Fi-mea e foarte ocupata cu carligele de rufe![]()
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ancadragoman spune:
nu sunt alea ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Aralia spune:
Salut feteleeeee!![]()
Stiu ca am fost nesimtita ca nu am mai scris pe forum, dar chiar nu am timp. Alerg impreuna cu Alexia de acasa la mama, la cumparaturi, curatenie, parculet, leagane nici nu mai stiu cate chestii tre' sa fac si unde sa merg, am avut si cateva zile de "tensiuni familiale" cu sotul, adica scandal cu facut bagaje (el) eu desfacut bagajele lui si amenintat ca daca pleaca nu mai vede picior de fata
...
Colac peste pupaza o sa fim si nasi de cununie la prietenii nostri cei mai buni, ca daca erau altii ii refuzam...deci alta alergatura si cheltuieli...
Dar astea vin si trec, important e ca Alexia e foarte bine, merge tinuta de o manuta, ar putea si singura dar ii este frica, are 6 dinti cu care musca tot ce prinde, de obicei pe Bijou
are aproape 12 kg si 83cm, rade in hohote, face cu manuta paaaa la toata lumea pe strada si o intinde sa-i fie pupata de parca ar Prima Doamna a tarii, mananca foarte bine cam tot ce mancam noi dar mai nesarat si fara porc, varza, fasole si alte chestii mai "dure", ii plac strugurii la nebunie si cand mergem la piata cerseste diverse chestii la tarabe sau fura din sacosele oamenilor
...
ce sa va mai spun???
Sper ca voi sunteti bine toate si toti! O sa incerc sa fiu mai activa, dar nu promit nimic.
Va iubesc si mi-e dor de "vremurile" cand apucam sa povestim dimineata la cafea!