Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Miho cred ca ai dreptate,se poate sa fie vorba de cele 126 de zile nu de cei 2 ani...acum vb invidia din mine ca m-am intors la munca ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho cred ca ai dreptate,se poate sa fie vorba de cele 126 de zile nu de cei 2 ani...acum vb invidia din mine ca m-am intors la munca |
Lasa fato...ca e bine si la munca...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Lasa fato...ca e bine si la munca... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
da??????????
nu stateam si eu frumos acasa si sa pierd doar 3-5 milioane nu?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea nu te relaxezi? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
i'm trying...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adelamaria spune:
Buna!
Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI pentru primul bebe care face 1 anisor! LA MULTI ANI, AMALIA!
LA MULTI ANI si pentru restul bebelusilor nascuti azi!
referitor la mersul de-a busilea, Ilana merge prin toata casa. In baie si bucatarie nu prea o las, o iau in brate daca o vad, ca e f. rece gresia. Dar pe parchet am renuntat...nici noi n-avem covoare...
Anca, si eu sunt tare necajita pe "inspiratia" mea geniala cu intorsul la munca! Pe bune daca am crezut vreodata ca se va aproba legea asta!
Ce sa fac, just my luck...nu ma mai mir, ca eu am prins toate schimbarile posibile si in scoala la examene, si la credite, si la cursul valutar...
...In general daca e vb de facut o alegere proasta, io ma inscriu pe lista
Asta e, sanatosi sa fim, ca mergem inainte!
Multumesc de ideile de jucarii, inca ma orientez.
Adra, catelusul ala Fisher eu l-am vazut si in Cora si in Auchan cam la 90 si ceva de RON...Parca...sper sa nu spun prostii...Daca vrei, ma uit in weekend si iti spun sigur.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho cred ca ai dreptate,se poate sa fie vorba de cele 126 de zile nu de cei 2 ani...acum vb invidia din mine ca m-am intors la munca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
nu are cum sa fie vorba de pre si post natal, ca doar cele 6 mil. le iei in CIC, NU IN CONC. DE MATERNITATE....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
abramburika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
petro eu nu imi dau seama care e... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Nu mi-am dat seama ca nu se deschide direct la pagina resp. Te duci la meniul din stanga 9m+ si apoi pe pag. 5 ... jucarica se numeste quattro ... stai sa vad daca acum merege ... www.chicco.com/cataloghi/cataloghi.asp?catcode=cat490569" target="_blank">quattro.
Aseara mi se blocase comp. de aia nu am mai scris ... vezi, ca cere un laptop nou?
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Buna! Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI pentru primul bebe care face 1 anisor! LA MULTI ANI, AMALIA! LA MULTI ANI si pentru restul bebelusilor nascuti azi! referitor la mersul de-a busilea, Ilana merge prin toata casa. In baie si bucatarie nu prea o las, o iau in brate daca o vad, ca e f. rece gresia. Dar pe parchet am renuntat...nici noi n-avem covoare... Anca, si eu sunt tare necajita pe "inspiratia" mea geniala cu intorsul la munca! Pe bune daca am crezut vreodata ca se va aproba legea asta! ![]() Ce sa fac, just my luck...nu ma mai mir, ca eu am prins toate schimbarile posibile si in scoala la examene, si la credite, si la cursul valutar... ...In general daca e vb de facut o alegere proasta, io ma inscriu pe lista![]() Asta e, sanatosi sa fim, ca mergem inainte! Multumesc de ideile de jucarii, inca ma orientez. Adra, catelusul ala Fisher eu l-am vazut si in Cora si in Auchan cam la 90 si ceva de RON...Parca...sper sa nu spun prostii...Daca vrei, ma uit in weekend si iti spun sigur. Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Ade, nu-i bai. Daca iti va conveni mai mult faci cerere de reintrare in cic
Si asa presimt ca asta va fi de fapt singura posibilitate sa beneficiem si noi.
Nu de alta dar nu prea cred in varianta aplicarii pentru toata lumea.
Asa incat intorsul la munca si revenitul inapoi in cic ar fi o "portita" in cazul in care nu ne vom incadra altfel.
La multi ani si de la noi sarbatoritilor

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui lollstrop Vrem sa ne primiti si pe noi in clubul vostru. Eu Livia Maria nascuta pe 23 noe 2007 si mamica mea Oana. Vrem sa ne facem prieteni noi sa aiba si mama cu cine sa mai schimbe o vorba. Va multumim anticipat. ![]() |
Bine ati venit!

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adelamaria spune:
Lala, eu cand m-am interesat ultima data, mi s-a spus ca nu se poate sa te reintorci in CIC...Dar poate am primit o informatie gresita...Oricum, multumesc de raspuns!
Abramburika
, imi place la nebunie jucaria aia...Si eu caut asa ceva, doar ca am gasit doar o varianta muuult simplificata de la Disney...La Chicco nu cred ca au asa ceva in Romania
...S-o foloseasca Silvia cu placere! Ilana ar fi f. invidioasa!![]()

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007