Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adela - merci de urari, da' inca nu i-am luat-o ... am zis ca eram in cautare de cadou pt. anisorul ei si jucaria aia mi se pare potrivita. Am vazut si pretul in magazin, e €70 ... Nici daca te duci la chicco in Ro si o comanzi nu ti-o aduce? Avand in vedere ca e tot de la ei?

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adela - m-am uitat acum la blogul Ilanei ... e o scumpica cu ochisorii ei albastri.

Si Silvia e pasionata de mingi ... avem de diverse marimi si materiale. Asta o fi ultima moda printre fetite? Ba chiar jucarica cu care doarme e o minge de plus mare, de la Ikea ... o tine la cap, la sold ... e nostima tare cu ea la sold ... ca fotbalistii adevarati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Lala, eu cand m-am interesat ultima data, mi s-a spus ca nu se poate sa te reintorci in CIC...Dar poate am primit o informatie gresita...Oricum, multumesc de raspuns!
Abramburika, imi place la nebunie jucaria aia...Si eu caut asa ceva, doar ca am gasit doar o varianta muuult simplificata de la Disney...La Chicco nu cred ca au asa ceva in Romania...S-o foloseasca Silvia cu placere! Ilana ar fi f. invidioasa!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ade , ai oricand dreptul sa te reintorci in cic pe perioada celor 2 ani !
Si de cate ori vrei

5) Reluarea pl#259;#355;ii drepturilor suspendate în situa#355;iile prev#259;zute la alin. (1) se face la cerere, începând cu luna urm#259;toare celei în care se depune cererea.
ORDONAN#354;#258; DE URGEN#354;#258; nr.148 din 3 noiembrie 2005 / art 12

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Am gasit si eu cadoul pt. Nasturica (cred) ... e www.chicco.com/cataloghi/cataloghi.asp?catcode=cat490569" target="_blank">asta . Cum ati spus si voi hainute, cercei etc. o sa tot primeasca ... si pe ei la varsta asta ii incanta jucariile ...

petro eu nu imi dau seama care e...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Nu mi-am dat seama ca nu se deschide direct la pagina resp. Te duci la meniul din stanga 9m+ si apoi pe pag. 5 ... jucarica se numeste quattro ... stai sa vad daca acum merege ... www.chicco.com/cataloghi/cataloghi.asp?catcode=cat490569" target="_blank">quattro.

Aseara mi se blocase comp. de aia nu am mai scris ... vezi, ca cere un laptop nou?

si noi avem o masinuta de genul ala, multifunctionala... doar ca e frantuzeasca... ne poti vedea in poze ce mandri stam in ea... sa stii ca lui Eric ii place tare mult... mai mult decat in premergator sau carucior...(bine, acum caruciorul e bun de plimbare scurta sau de dormit in el ziua, cateodata...)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna tuturor!
La multi ani, Amalia! Sa cresti mare!

In ceea ce priveste CIC eu stiu ca poti intra oricand pana face bb 2 ani, dar nu stiu daca poti de mai multe ori... adica sa-l intrerupi.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui lollstrop

Vrem sa ne primiti si pe noi in clubul vostru. Eu Livia Maria nascuta pe 23 noe 2007 si mamica mea Oana. Vrem sa ne facem prieteni noi sa aiba si mama cu cine sa mai schimbe o vorba. Va multumim anticipat.

Bine ati venit!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

bine ati venit printre noi! va asteptam cu vesti si poze...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Lala, eu cand m-am interesat ultima data, mi s-a spus ca nu se poate sa te reintorci in CIC...Dar poate am primit o informatie gresita...Oricum, multumesc de raspuns!
Abramburika, imi place la nebunie jucaria aia...Si eu caut asa ceva, doar ca am gasit doar o varianta muuult simplificata de la Disney...La Chicco nu cred ca au asa ceva in Romania...S-o foloseasca Silvia cu placere! Ilana ar fi f. invidioasa!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ade, uite cum scapi fata de invidie... ai doua optiuni:

eu am cumaprat o masinuta asemanatoare, vezi pozele lui Eric de la 10 luni, o gasesti pe site-urile romanesti cu jucarii...

sau

scrie-i tipei asteia care aduce jucarii din SUA, si iti aduce la comanda... micaalsa@yahoo.com

Nu lasa fata fara jucarii!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, l-am vazut si pe Eric! Ce s-a schimbat, parca i s-au conturat mult trasaturile in ultimul timp. E dragut foc!

Pentru cei care au intrebat de torturile de la Piticot cu forme speciale: le fac pe toate din catalog, preturile sunt cuprinse intre 35 si 50 RON, dar nu mai putin de 2kg. Pentru formele complexe, gen http://piticot.ro/t3D/poze3dcopii.htm tortul e neinsiropat, gen king richard (sa nu-i cada acoperisul), oricum prajitura e tare buna. Decoratiile sunt facute din martipan, iar comanda trebuie facuta cu cel putin 4 zile inainte ca sa aibe timp sa se intareasca figurinele.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Si noi intram la asta?????
Bai nene am o inspiratie de zile mari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Idem!

Mergi la inceput