Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Dany eu zic ca trebuie sa il obisnuiesti sa manance singurel,adica sa ii pui cat mai des mancare in mana chiar si paine si sa fii pe faza daca se ineaca sa il ajuti.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

pai da anca ai dreptate si tu, de aceea eu am Tot incercat, mai ales vazand filmuletele tale si ale lui bb yasmi si auzind aici atatia bebei care mesteca; i-am dat piersica caisa biscuite nestle biscuite organic covrigel -si la toate se inneca la un moment dat

ank FELICITARI PT PRINTZESA SANATOASA SI GRASUNICA!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai normal ca se ineaca ,toti se ineaca la inceput dar trebuie insistat si la inceput daca ii dai un biscuite de ex si incepe sa rupa bucatile prea mari din el ii dai altu si tot asa pana se invata.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lollstrop spune:

Vrem sa ne primiti si pe noi in clubul vostru. Eu Livia Maria nascuta pe 23 noe 2007 si mamica mea Oana. Vrem sa ne facem prieteni noi sa aiba si mama cu cine sa mai schimbe o vorba. Va multumim anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am si eu o nelamurire, si vreau sa stiu voi cum procedati: acum, de cand Eric a inceput sa mearga mai bine in 4 labe, m-am gandit sa-i iau un covor in camera lui, avand in vedere ca noi nu avem covor decat in living, nu ne-am gandit inainte la asta...

ai vostri umbla in 4 labe si pe parchet, gresie? adica ii lasati?

si cu ce spalati voi pe jos, aveti ceva solutii speciale de dezinfectat sau cu arhicunoscutele solutii pentru gresie, parchet din comert?

mersi de raspunsuri...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

La Alexia in camera avem doar o carpeta de bumbac impletit din Ikea, pe care o pot baga la masina de spalat. O las sa umble peste tot, mai putin in bucatarie si in baie (in bucatarie atenteaza la mancarea lui Bijou iar in baie se joaca cu peria de WC).
Parchetul il spal aproape zilnic cu Pronto. Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am si eu o nelamurire, si vreau sa stiu voi cum procedati: acum, de cand Eric a inceput sa mearga mai bine in 4 labe, m-am gandit sa-i iau un covor in camera lui, avand in vedere ca noi nu avem covor decat in living, nu ne-am gandit inainte la asta...

ai vostri umbla in 4 labe si pe parchet, gresie? adica ii lasati?

si cu ce spalati voi pe jos, aveti ceva solutii speciale de dezinfectat sau cu arhicunoscutele solutii pentru gresie, parchet din comert?

mersi de raspunsuri...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

La Alexia in camera avem doar o carpeta de bumbac impletit din Ikea, pe care o pot baga la masina de spalat. O las sa umble peste tot, mai putin in bucatarie si in baie (in bucatarie atenteaza la mancarea lui Bijou iar in baie se joaca cu peria de WC).
Parchetul il spal aproape zilnic cu Pronto. Cam atat...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

mersi aralia... eu nu reusesc sa spal sau sa aspir zilnic, asta e..dar tot pronto folosesc la parchet... acum am descoperit si o alta solutie care cica e si pt dezinfectare..din carrefour sau cora, nu mai stiu...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Andreea nu te relaxezi?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai normal ca se ineaca ,toti se ineaca la inceput dar trebuie insistat si la inceput daca ii dai un biscuite de ex si incepe sa rupa bucatile prea mari din el ii dai altu si tot asa pana se invata.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

pai daca as insista mai des de atat cred ca m-as imbolnavi de inima....pt ca asa cum am zis se inneca de nu mai poate respira,tusi ...nimic si isi revine in appx 10 sec dupa ce il bat tare dupa umeri

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

cand se ineaca il iei in brate , il apleci un pic cu capul in jos si il bati usor pe spate ....tu hotarasti cand sa ii dai si cum eu iti spun doar parerea mea

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...e sigura chestia asta cu indemnizatia? Vad ca in lege scrie de "mamicile aflate in concediu de maternitate",iar noi suntem in concediu de crestere copil,ceea ce este altceva...
La mine nu sunt foarte multi bani in plus de luat,dar daca is de luat si nu de dat...de ce nu?

Pe mine ma dor toate oasele...Daca nu m-am hodorogit de tot cred ca ma paste o raceala. Copilasii abia ce s-au vindecat,sper sa nu-i intoarca.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput