Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38
Raspunsuri - Pagina 19
ralu_t spune:
lucia

pt cine nu are nevoie de sloganuri, sa nu le citeasca
mi se pare aiurea ca avalon a sters mesajele, oare de ce? nu mai crede in ele? sau nu le mai meritam noi ? ca idee, nu exista treburi unanim valabile, daca tie-ti fac bine dusurile reci, nu inseamna ca o fata, vb luciei, mai mult sau mai putin documentata, vede asemenea lucruri si nu intra-n depresie. ideea e sa privim partea plina a paharului, reusitele si sa credem fiecare in sansa proprie
anca aveti o fata f frumoasa, chiar frumoasa, si eu zic ca am vazut destui bebei mici mici, e minunata, sa va traiasca!
n-am timp sa va scriu mai mult, am fost in grecia d-aia n-am mai aparut o vreme, v-am citit in schimb
ioana
there should be sunshine after rain, there sould be laughter after pain, this things have always been the same, so why worry now!. asculta melodia asta de la dire straits, mie imi da putere cand am o perioada in care merge totul pe dos. tre sa iasa soarele
pupici, fug la somn ca e tarziu si-s singura in we cu bebe, deci n-am parte de odihna. daca aveti rabdare la semnatura sunt poze cu prima lui masa, de morcovi, maaaare fan![]()
va imbratisez pe toate dragele mele
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
goldi spune:
Fetelor, m-ati impresionat pana la lacrimi!
Va multumesc dragele mele, Lucialu, Mada, Aris, Ioana, tuturor care m-au intampinat cu atata simpatie .
Da, endometrioza nu este decat in putine cazuri o cauza sigura a infertilitatii, dar probabil ca avem - sau eu cel putin - cate putin din fiecare : o adenomioza mica, poate ovocite mai proaste, o sperma buna dar nu foarte, progesteron la limita , etc .
Nici un dr nu mi-a zis pana acum care este cauza exacta a infertilitatii ... probabil ca peste cativa ani o sa-mi spuna cauza sigura: varsta 
Ioana ai dreptate, eu bantui acest forum de f multi ani si cred ca la acest topic sunt cele mai multe gravidute. Sigur, ne intalnim pe la ISA sau FIV , dar sunt si multe fete care au reusit natural.
M-am hotarat pt FIV .Sunt un pic derutata ca nu stiu la ce medic sa ma duc. Am toata admiratia pt Marinescu dar ma ingrozeste lipsa de comunicare cu dr si faptul ca ma tem ca nu o sa fiu decat un numar dintr-o lista.
M-ar tenta mai mult Cocei sau Dracea, nu stiu daca fac FIV si la clinici particulare (am citit topicul FIV) dar cam toata lumea face la Giulesti.Imi poate spune cineva o parere despre aceste dr ?
Va multumesc, inca o data, fete dragi !
ralu_t spune:
am uitat sa va zic ceva, ca am vazut pe aici discutii. eu stiu ca decapeptylul e acelasi lucru cu diphereline, prima e denumirea sub care se comercializeaza in franta, a doua in ro, amandoua fiind produse de acelasi laborator. adica eu am facut prima injectie de diphe si urmatoarele 2 de deca, daca mai tineti minte, mi le-a trimis sor-mea ca la ea sunt gratis pt fetele cu endo
si a avut un medic prieten care i-a dat reteta. eu am vb cu tutu si mi-a zis ca e fix acelasi lucru, pe mine ma nelamurea concentratia ca diphe la noi e de 3.75 pe cand deca era doar de 3. anyway, mi-a venit ciclul dupa 79 de zile de la ultima deca, deci cred ca e suficient de strong![]()
goldi, ioana face urmatorul FIV cu dracea si e deja trecuta si prin mana lui marinescu, ea te va lamuri cel mai bine.dupa tot ce am citit pe aici si pe la multe alte subiecte, daca ar fi cazul si daca mi-as permite, eu cred ca m-as duce la unguri, sau la austrieci. la modul dai un ban, dar se preocupa si sansele cresc, nu mai e doar noroc chior sa pici pe tratamentul de stimulare facut acelasi pt toata lumea, de parca toate femeile ar fi la fel.
sa iei decizia cea mai buna
RALU-
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
lucialu spune:
Pupilici iubitele!
Gina s-a inteles!
Maine trecem la capitol nou.Oricum nu-s batute 20 de pagini in cap...putem si 22
cu intelegerea moderatorilor
Si nu te mai necaji iubita ca toate vom avea bebici,ai sa vezi!
Ralu

,Tudorel e un dulceeeee si-un frumos!
Sunt tari mutritele bebicilor incepatori in diversificare
Eu as vrea sa-i pup gusita daca imi da voie mamica
Pune si tu o poza cu un ras stirb,ca numa serios e domnisorul asta al tau in poze.Stiu ca papatul e treaba serioasa si-l vad ca muceste cu dedicatie si dupa morcovel si dupa falcute![]()
Aaa intrebare tehnica![]()
la rugamintea finutei,daca tot am prins mamica de fecior:cum se face decalotarea cel mai bine?pana jos de tot sau numai curatat de albeata?Doctora lui i-a facut pana jos si mamicii ii este frica.De fapt nu sunt 2 chestii diferite?Curatatul si decalotatul?
Cat despre Avalon sper sa fie prima varianta la ce te intrebai si sa inteleaga ca toate suntem in aceeasi barca indiferent de cauza care ne-a adus la un loc.Si suntem diferite ca mod de a reactiona(depinde de multe,dar toate avem depreii,nervi,suparari,hormoni),simti si a vedea lucrurile,ca dusuri reci mai ne facem si noi dar turnam si un pic de miere
ori nu sloi.Cum a fost la greti?![]()
Anca
moama ce indragostit e tati de pisicuta amatoare de laptic!Ce imagini frumoase!
Si baiatul tau e tare, ca sunt multi proaspeti tatici super speriati de mogaldete miscatoare si plangacioase si scutecioase
Sa stai cuminte sa-ti revii repede,ca vorbim noi cand s-o putea si la tine.
Goldi
ma bucur ca ne-ai scris.
Si eu sunt de parerea lui Ralu.Prefer sa pun banuti la ciorap si sa incerc prin alte zari sa fac FIV,dar nu ma pricep bine la subiectul asta ca sa fiu in masura sa sfatuiesc.Ideea e ca indiferent unde te hotarasti sa mergi eu as face ceva de genul:m-as informa cat mai mult inainte(la fetele de la FIV ca har Domnului nu sunt zgarcite cu explicatiile si sunt foarte saritoare),iar apoi as merge in tatonare,in sensul ca as cauta un doctor pe care sa-l vad ca ia in seama toate problemele mele,sa tina cont ca sunt cu endometrioza si sa-mi faca stimulari si inhibari in functie de cum e boala asta si cum reactioneaza corpul meu.Eu de exemplu sunt predispusa sa fac chisturi functionale multe...deci cam greu cu ovulatul si nici nu cred ca au nu sh ce calitate(dar sunt ale mele si le iubesc
outele corse )Ia notite inainte ca sa poti verifica daca doctorul la care mergi este pi faza si cu tine.Intrebare:ai facut laparoscopie...histeroscopie?Si da,probabil ca avem putin din fiecare dar tot aceeasi sansa de a avea bbici este.Ideea e sa ne mentinem optimiste(deci scoti din cap chestia cu varsta si alti balauri de gen,da?)si sa incercam sa fim sanatoase apeland la chestii destepte inventate de oameni buni.
Eu aseara m-am delectat cu 2 Voltaren,sa-i dea Dumnezeu sanatate Gabitei
ca mi-a spus de el!Nu-i placut pana se acomodeaza domnul popou cu el si dureaza un pic pana isi face efectul,dar si-l face cu brio!
Si m-am uitat la grozavenii de Halloween![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Ralu ai mare dreptate iubita!
Asa ma gandesc si eu, ca trebuie sa se sparga ghinioanele astea! Cand ma gandesc ca luna asta e un nou inceput, deja ma trezesc altfel dimineata!![]()
Lucialu vei fi o nasica frumoasa!
Goldi are drepate Ralu, daca ai timp si energie pentru a pleca in Ungaria, e foarte bine. Daca nu poti pleca din n.. motive, eu zic ca dr. Dracea e un medic foarte bun, are rabdare, studiaza antecedentele tale, deci poti comunica cu ea. Profesorul am tot respectul pentru el, insa nu poti comunica, vei fi pacienta nr.Z si atat. Vei primi un tratament standard si se va potrivi, sau nu tie. Deci e alegerea ta!
Multa bafta sa iei cea mai buna decizie!
lucialu spune:
Ioana
sa-ti tatuezi undeva pe tine:vizualizare cum spunea Boo
.
o sa fiu o nasica frumoasa
dar cam cheloasa.
Imi cade parul intr-un haaaaaaaaal,dar miroase tot a salata de la uleiul de masline pe care i-l aplic
Sper sa nu ma linga motanul amator de masline
Ioana, tu mai stii ceva de Fire?
Iubitele pentru cine se mai intereseaza de bolile autoimune va pun un link cu lucruri generale si unde se vede clar ca endo este suspectata ca ar fii si ea dar nu e cert: http://en.wikipedia.org/wiki/Autoimmune_disease
Si inca o chestie care tine de naturiste si psihologie,boala cauzata de stari sufletesti.Ma intereseaza daca ati mai auzit de aceasta carte si despre abordari in acest sens http://www.remediiflorale.ro/remedii.php
Ioanatugs spune:
Lucialu...pai in frunte ar fi cel mai bine...
...o sa tatuez si in....daca e nevoie
Observ ca ai pus pe prima pagina si Adenomioza, stiam eu de ce te rog sa deschizi cap. nou. Nu vreau sa ti se urce la....dar arata mult mai bine prima pagina.
ralu_t spune:
lucia noi nu-l decalotam pe tudor. parerile sunt impartite, noi suntem contra
de fapt ovi a tot citit si s-a documentat de cum trebuie sa ne purtam mai bine cu "zestrestrea" lu' fi-su. si sunt multe site-uri care spun sa nu faci nimic ca poate fi f rau, mai rau decat fimoza, fiindca se poate rupe preputzul. seful de sectie neonato de la giuly, adica cea mai tare maternitate din tara, a zis" hands off" stie natura ce face, nu va atingeti, doar chestia alba, care e piele poarta si care se curata practic singura din interior, aia se indeparteaza la baie. bon, pediatra noastra e de alta parere, care nu ne-ar deranja , ca parere, daca nu ar fi pus-o si in fapte, la ultima vizita, si a tras de ea pana jos, ca a profitat de ocazie ca era singura cu tudor
, io am facut infarct
, dar prea tarziu.
am vb cu so-mea, sa vedem cum e si pe la altii, ea a zis ca n-a atins-o ever pe-a lu' fi-so, ca a mai decalotat dr.-itza in anumite momente, oricum, dupa 5 luni cand putem vb deja de o putza de maimutza, nu una de furnica. voila
RALU-
![]()
15.05.2008
Ioanatugs spune:
Nici eu nu stiu nimic de Fireyes, poate ne pregateste o surpriza de proportii!
Ralu furnica si maimutza.....tare comparatia....![]()
![]()
lucialu spune:
Merci
madame Ralu!
cat despre furnica si maimutza sunt curioasa daca Tudorele mama ar fi de acord![]()
(eu am vazut ca finutu are un cuculooooi
,stropitoare naturela in stare libera
)Si eu i-am spus sa curete ca asa citisem,dar am spus sa intreb daca tot am ocazia,ca ea sa intreb dorea.Eu i-am spus ca nu stiu,ca n-am avut in viata mea ocazia(am schimbat doar domnisorele cu fibrilatiile de rigoare
)si ea imi spune:"nici eu n-am facut in viata mea"
"pai cum?zic eu.Ca tu de mai bine de 2 luni ai baiat si schimbi cuc in consecinta"![]()
Ioana
nu mi se urca,nu mi se urca...mi se suie...sau imi cresc de-alea de cerb.
Tatueaza la vedere
cand te vezi in oglinda sa-ti sara in ochi,ca nu sotul tre sa vada asemenea tatuaj![]()
Pa aia cu autoimunele de pe wiki sa o pui pe prima pagina?
Sa intrati pe webul cu remedii florale si vedeti ca la fiecare ingredient daca dati click(pe denumirea latina) spune cu ce sentimente este responsabila floarea respectiva.Suna interesant.Si la contact am vazut ca se comenzi in UK si au si homeopate si alte remedii...aromoterapie,chestii,trestii.![]()