Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutz, Georjic...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Maduleazi te chefuiesti
Diana si mie imi pare rau de pierderi.Dar vine soarele pe straduta fiecareia candva
Magdi iti tin pumnii si ma rog sa fii bine!
Georgi girl
Doamne da-i sa vina Fire cu Veste de BBsori la putatoare!
Voi mai stiti unde a postat ultima oara Dyamy?Ca vreau sa-i schimb statutul si pe prima pagina ca e acum mamica de multisor si nu mai stiu ce culoare are caruciorulNu demult a scris.Off amnezica mai sunt!
Eu sincer prefer sa nu ma cert cu nimeni Ginuta...ca daca ma cert cu al meu sau cu voi e ca si cum imi trag spituri singura in fund.Nu tre sa ne avem toate ca fratii ori bestfriends dar cand e vorba de necazuri nu poti sa fii de piatra,ca doar de-asta ne-am adunat aici sa ne sprijinim reciporc si ne uneste pe toate aceeasi dorinta fierbinte si durere mare.Asa ca eu fac alte prostii ma dau pe la alte subiecte rusinoase dar sanatoasesa mai elimin tensiuni ori sa emit chestii mai rautateleuneori mergeaaa v-ati prins ca sunt din afara razei aspirantelor de orice coloare
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Ioana, lucialu - va multumesc mult fetelor. eu sunt foarte bine, baiatul nostru creshte...mai nou este suficient de puternic incat imi aduce un zambet pe toooata fata de fiecare data cand se mishca. Mi-am vazut povestea pe prima pagina...de foarte mult timp am vrut sa scriu o poveste de pus pe prima pagina, doar imi aduc bine aminte de cate ori am citit si eu toate poveshtile de succes de acolo. o data pe luna ele imi dadeau puterea sa o iau de la capat. endometrioza este o boala groaznica dar nu e de neinvins, toate dar absolut toate o sa ne stragem in bratze copii....si o sa fim cele mai bune mame din lume!

mada - sa iti traisca! sa va aduca numai bucurii! si la toamna sa ne intalnim sa sarbatorim nashterea puiului tau

avetzi grija de voi. va pe toate

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Arishica... sa te auda DD, multam mult, mii de poopi la burtika

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 sa-ti traiasca finutzul si sa te bucuri de el!
Lucialu in curand nashica........ce frumos! Sa-ti traiasca finutzul!
Aris26 multumim mult pentru incurajari! Chiar vom fi cele mai bune mamici, pentru ca vom pretui comorile noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aris si eu pup burtica saltareataSi asa este:ne ajuta fiecare poveste de succes!
Ioana daaaa sunt nasica de finut vorbaret de 2 lunite si jumi,zice gggg si cu si aaaaaa cand se cearta cu lumeaSi da din gura daca vorbesti cu el,ca vede ca asa ies cuvintele
aaaa Happy Halloween!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sunt aici, va citesc mereu, nu intervin pentru ca nu am ce sa va spun. Astept, astept si iar astept. Si... abia astept sa vin cu noutati. Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Multumim de complimente, suntem intradevar frumosi si fericiti...din femei endometrioase, cum vorbeam o data, nu pot iesi decat bebei deosebiti...asa ca Hera suntem cu ochii pe voiAm scris un mesaj mai lung, dar l-am pierdut si nu prea mai pot sa stau pe fundulet la, asa ca va povestesc mai multe mai incolo. Fug sa mai pun niste pozici.

38+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ANCULE iubitica mica si frumoasa e leit taticut,si taticutul tare fericit si mandru..........in schimb bunicutul sau cine e dl.mai in varsta(scuze daca am gresit)uluit.........si emotionat.M-au poticnit lacrimile la gandul ce fericiti ar fi si taticii(al meu si al sotului)sa tina in bratici minunatie de bebelin.....
Am si eu o veste minunata,voi fi nasica de finut........inca are numai 22 de saptamani acolo la mami in burtik......dar azi am aflat ca e baietel.......astfel voi fericita posesoare a 2 minunati finuti...o pupicica si un pupicel.Se pare ca cele doua fine ale mele s-au hotarat sa ma faca fericita.........de 2 ori nasa si 2 ori nasica......SI CU SIGURANTA IN CURAND MAMICA......NU MA POT LASA MAI PREJOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

LUCIALU fa cumva sa nu fie maine ziua aceea ca nu sunt acasa...am o zi grea cu ziua mortilor,fug dintr-o parte in alta,dar pe duminica dimineata........sunt aici si iti zic eu daca ma faci tu sa ma descurc "pe toate va las gravide"si de nu vreti.......hahahahah glumeam.Va pup pe toate

Mergi la inceput