Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38
Raspunsuri - Pagina 20
aerlilian spune:
Scumpele mele,asa cum banuiam,mi-a venit din nou cm la 11 zile.Dupa cel de 35z...Spun "banuiam" pt ca e a treia oara cand mi se intampla asta in urma stimularii cu clomifen urmata de pregnyl.Oricum cm-ul acela care a venit acum 11z a fost foarte slab cantitativ si a durat o zi jumate.Asa ca...Ne curatam bine acum pe interior,poate scapam si de beleaua aceea de chist,gandim pozitiv si mergem inainte!Am eu convingerea ca daca voi trai normal si ma voi bucura din plin de viata,se va intampla si minunea!.Cel putin,o luna,doua vreau sa incerc si eu beneficiile gandirii pozitive.
Ralu,te implor,ai mare grija de "zestrea" lui Tudor.Lasa,ca o sa se tot ocupe fetita mea de problema asta...
Ioana,te pup cu drag si mi-e dor de tine!Tin pumnii!
Fireyes,indura-te de noi si da-ne vesti!
Ancutza...ti-a iesit!Te-ai chinuit tu putin si inainte,si in timp ce,dar pana la urma ti-a iesit!Bravo, fata mea,sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!
Pup toate fetele pe care nu le-am mentionat!

Ioanatugs spune:
Lucialu poti sa-l pui pe prima pagina, e interesant!
Aerlilian iubita, i-mi pare rau ca te lovesti de efectele stimularii! O pauza ar fi cel mai bun remediu si ceva Omega3 ajuta. Si mie mi-e dor de tine!
Ralu_t cine-o canta??
ana-alexia spune:
Buna fetelor!
![]()
Probabil ca nu va mai amintiti de mine... intru destul de rar pe site..![]()
Am 38 de ani si astept bebe de 6 ani; n-am fost graviduta niciodata.
Am fost diagnosticata laparoscopic cu endo in urma cu 1 an si 9 luni (inainte mai facusem stimulari, HSG, monitorizari, papat duphaston...).
Dupa laparo am facut 5 IA( 4 stimulari cu clomifen , una cu gonal-f, si nu luni consecutive, evident, ci in tot rastimpul asta), histeroscopie, am tinut regim alimentar destul de strict.
In toata aceasta perioada am avut si eu permanentul stres al lui z1, am avut si dereglari asa cum are aerilian acum ( acestea dupa laparo si dupa multele stimulari cu clomifen) si evident, si stari de ... butoi...multe-multe...
Insa doua astfel de stari au fost destul de asemanatoare cu depresia, daca nu chiar depresie...
Din prima, in urma cu 3 ani si jumatate, am iesit cu ajutorul tratamentului homeopat pe care il iau si acum, schimbat periodic, in urma consultatiilor la care merg.
A doua stare de acest gen este relativ recenta, accentuandu-se in ultimile 2-4 luni. Homeopatele nu mai mai ajutau... M-a tot batut gandul sa apelez la ajutorul unui psiholog, ma hotarasem la cineva, care, de cate ori era sunat de mine, nu era in Bucuresti (era si perioada vacantelor). Asa ca am tot cautat alti si alti psihologi pe net, si am regasit info despre remediile florale Bach.
Stiu de remediile florale Bach de vreo 5 ani, la vremea respectiva am intalnit chiar 2 persoane care lucreaza cu ele...dar, in ceea ce ma priveste, abia acum se pare ca a venit vremea lor.
Le folosesc de la mijlocul lunii septembrie si pot sa spun ca mie mi-au fost de un mare folos.
Am avut stari foarte nashpa, peste care nu stiam cum voi putea trece... m-am simtit cumva ajunsa la capatul puterilor din multe puncte de vedere (sanatate, bebe, job, sfera sociala)...
Din pacate, mi-a fost greu, si inca imi este cand si cand, sa accept faptul ca inca nu sunt mamica...
In cazul meu a fost astfel: am mers la o singura consultatie pana acum, am discutat despre problema mea: infertilitatea, desigur, si apoi despe mine, una-alta. Mi-au fost evidentiate cateva stari emotionale pe care trebuia lucrat la momentul respectiv, apoi au fost alese esentele florale potrivite acestor stari ( 6 sau 7 ) si preparat un amestec de cateva picaturi din fiecare. Din acest amestec iau zilnic, cate 4 picaturi in apa ( se mai poate in ceai,suc) de 4-6 ori/zi, prima data dimineata la trezire si ultima oara seara la culcare; nu este necesar vreun regim.
Placebo sau nu, in cazul meu au avut efect, cel putin la nivel emotional. Lucrurile nu s-au schimbat in jurul meu in mai bine (inca), dar mi-am schimbat eu optica, atitudinea, intr-un mod cat se poate de natural...de la sine as putea spune...
Si cum emotionalul conteaza atat de mult asupra starii noastre generale....
Pentru mine este ceva... "cald", recent...
Am mai incercat terapii alternative, unele mi-au folosit mai mult, altele mai putin, am mai fost si la doctori diversi, mai buni, mai putin buni...
Daca va mai pot fi de folos cu ceva, va rog...
Toate cele bune pentru voi!

lucialu spune:
Ioana
it's done!![]()
Aerlilian
iubareala la liber si lasat corpul sa se scuture de hormoni.Ce romantic cadou!
La multi ani si sa va iubiti mult!
Ana-Alexia
iti multumesc din inima iubita pt info!
Si bine ai revenit printre noi!
Si eu sunt de parere ca avem probleme cu radacini mai adanci iar faptul ca nu ramanem gravi e o consecinta a acestora.La femei cam acolo se vad efectele sentimentelor prin aceste blocaje la nivelul ovarelor
Ginut
mai am ceva treaba,daca vrei sa schimbam in seara asta lasa un mes.![]()
Fire
incepi sa-mi faci probleme.No news-good news, sa crez?![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Ana-Alexia cum sa te uitam iubita!
Bine ai revenit printre noi!
I-mi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar important e ca ti-ai revenit si ca ti-ai gasit singura remediul. Am vazut si eu site-ul dar nu am inteles cum facem rost de florile respective si nici cum le folosim. O sa-l mai studiez, poate inteleg mai multe!
Haideti fetelor cu capitolul nou..

...Lucialu, Ginamaria...cine vrea??
ginamaria spune:
Va las pe voi in "numele meu" ca se pune si asa

Am avut un w. tare ocupat,si cu ziua sotului meu si nu am reusit sa intru nici cum.........dar credeti-ma pe cuvant ca se pune ca si cum as fi facut eu schimbarea,mai ales ca e luni dimineata![]()
![]()
.
Va pup si o saptamana usoara.

xdidi spune:
salutare dragele mele, va felicit pt bebei si pt finuti:), eu nu am inca finuti e pre devreme deabia ne-am casatorit
.Ma bucur ca suntteti bine, eu sunt cu recuoerarea care merge incet , dar bine am inceput sa ies prin parc si obosesc mai greu acum; insa am o problemuta : a doua zi dupa oparatie mi-a venit menstra si cum nu gasisem depo pt injectie mi-au dat contraceptive diane 35, ca dupa ce le termin sa incepem tratamentul de menopauza....dar totusi inca mai am menstra si au gtrecut deja 9 zile
la voi cat a tinut menstra dupa operatie? sau cum a-ti procedat cu tratamentul? merci mult va puuuuup si sper sa aud de cat mai multe burtici
didi
lucialu spune:
M-as baga iubitele dar imi merge netul cu pedale
Ca sa scriu mesajul asta mi-au iesit ochii
Nici emoticonii nu-i vad pe toti.
Daca nu se baga alta fata o sa fac,dar o sa mai dureze, sa-mi creasca viteza de incarcare a paginilor si fac.Care mai e pe aici si vrea si poate luati stafeta ca oricum se stabilise sa facem cu randul.![]()
Pup.
lucialu spune:
Vai ca imi vine sa arunc pe fereastra modemu si calculatoru'!
Didi nu lua Diane!!!Mi-ar fi placut sa nu ma bag dar deja au sarit calul cu ce ti-au prescris.Are o cantitate fff mare de estrogen si la tine mai ales e aiurea rau sa-ti deie asa ceva.Didi daca tot te baga la menopauza fa dipherelynul!Vezi ca se poate compensa mai greu,dar se poate.O fata a reusit si l-a luat compensat 50%.E scump dar e asta e tratamentul standart in toata lumea.Depo e kkat pansat(scuza-ma ca-ti spun)sa nu te superi prea tare pe mine.Am facut exact acelasi lucru la sfatul medicilor si mai rau mi-am facut la endo,ca ei mi-au dat Diane(cand nu venea) si medroxiprogesteron(cand nu se mai oprea).Depo contine medroxiprogesteron si e o mare porcarie pt noi cu endo mai imprastiata.Si macar la mine aveau scuza ca erau prosti si nu au stiut ca am endometrioza.
Oricum vei avea reactii la fel..ingrasat,bufeuri si altele.Macar ia ce se da la toate fetele postoperator.Citeste linkurile din prima pagina sa vezi ca si dincolo tot aia se da.Dar cu Diane sunt varza daca ti-au dat
Te pup si mai consulta-te.Majoritatea stim ca ACO nu sunt bune!Mai ales Diane
majoritatea am facut Diphereline,cateva Zoladex si Ralu a luat si Decapeptyl care e la fel ca diphe.Macar de-ti dadeau Orgametril care scrie ca e pt endometrioza.Fara estrogen.
Ovarele trebuie sa fie in pauza completa.O singura fata a facut dincolo injectii cu diphe si ca sa mai micsoreze efectele secundar primea o cantitate minima de estrogen,dar nu stiu sa detaliez.