FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bytzi: imi pare rau ca n-ai reusit de aceasta data,dar...tot inainte!Vei reusi odata si-odata!

Cirip: bafta multa,multa,sa fii graviduta cu gemenasi!Tin pumnii stransi!

Bafta multa tuturor fetelor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna Feelor maine la ora 18 pe PRo Tv la emisunea ROmania te Iubesc este roprtaji cu porblema niostra FIV puteti intra pe acesta lik si lasati comentari. Va pup si sa va ajute DD pe toate sa reusiti.http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

anamy Eu stiu ca, acest corp galben ramane daca e sarcina. Ai avut menstruatie normala? Daca acea umbra e sacul? Nu stiu ce sa zic, poate sunt eu paranoia.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iuca da ai dreptate,dar la mine se pare ca nu e sarcina .eu sant la ciclu,sau ma rog pe terminate,z a 7 a e azi.nu stiu nici eu ce sa mai cred!!!!

Mergi la inceput

iucaciclul l-am avut normal si a venit ceas,la 15 zile de la IA,doar prima zi m-a durut burta cum nu m-a durut nciodata,f tare.in rest normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip , eu zic sa nu-ti faci griji, cred ca ti-a facut doar o fiola pt. ca erau foliculii f. mari, asa banuiesc eu. Acum , o fiola sau doua ...... nu te mai stresa , asa ai promis data trecuta , ca stai linistita.......pai ce faci ?? Lasa-i , ca zilele astea se intalnesc si ei " acolo " , trebuie sa fie linistiti si sa se placa din prima , ca peste 14 zile asteptam rezultatul . Anamy ,eu peste 2 sapt. ma duc la prima consultatie si atunci o sa-mi dea schema de trat., dar pana atunci vreau sa reusiti voi , tu si Cip si oricine mai incearca dintre noi , dar n-am mai auzit pe nimeni sa faca insem. in nov.... gresesc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna dimineata!

cipstiu ca tu cauti tot timpul raspunsuri la ce te macina dar nu-ti mai fa atatea griji ca totul o sa fie bine
dodopana de craciun nu cred ca mai am niste probleme,poate la anul ...daca vrei te iau cu mine eu voi merge tot la Sibiu sa mai fac o incercare,luni voi vorbi cu dr cred ,astept sa-mi vina CM care cred ca-mi vine astazi si vreau sa vorb mai multe cu el...am fel si fel de ganduri nu stiu care o fi cauza endometrioza,caci am facut laparoscopie in 2006 la dr Niculescu mi-a extirpat chisturile alea si acum a aparut iarasi pe ovarul drept ,fibromul care e pe uter de 14mm sau foliculul ala a fost prea mic...vreau sa fac cateva luni un trat naturist sa-mi maresc sansele si apoi voi merge caci va fi ultima inseminare,toti dr la care am fost au zis ca mai mult de 6 IA nu are rost si eu am deja 5...3 pe ciclu natural si 2 cu stimulare si apoi urmeaza FIV care va fi ultima alternativa....iauraai inceput stimularea?parerea mea e ca ar fi trebuit sa faci o luna pauza antre stimulari,eu cred ca asta a fost cauza la mine de am raspuns asa prost la stimulare,luna sept am facut stimulare cu closty si am avut un fol de 20mm in z10 si cu gonal 12mm an z 9 ,am fortat ovarele cu closty si luna urmatoare am avut un rez f prost...m-am gandit eu dar m-am grabit s-o fac ca nu mai aveam rabdare.....cel putin am ramas cu excursia ,o amintire f placuta
fetelorva multumesc pt gandurile frumoase ,v-am simtit alaturi de mine....dar asta e mergem mai departe ....nu trebuie sa va descurajeze esecul meu,fiecare are sansa si norocul lui,dumnezeu ne-o da cind vrea el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor va urmaresc de ceva timp si am prins in sfarsit curaj sa va scriu! ma primiti si pe mine???sunt abia la inceput de drum,am 20 ani si totusi ma simt inutila fara un ingeras...am trimis un mail saptamana trecuta in ungureste(al meu e ungur)cum ca asi dori o programare la doc.Zandori ptr.o consultatie in decembrie,urmand o inseminare cu donator in ianuarie,sa ma programeze caci am inteles ca e fff.ocupat!inca nu am primit raspuns si am mari emotii!!!inca nu stiu ce pasi am de urmat exact,ce analize trebuie sa fac,stiu ca acum am ovarele micropolichistice si iau tratament cu Duphaston de vreo 4 luni...in rest ma stiu sanatoasa...va rog sa ma ajutati,sa ma lamuriti si pe mine ...autobuzul spre szeged de unde il iau si cat costa?va pup si sper sa ma primiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Stiti cumva daca te poti programa la Polisano si imediat dupa sa incepi monitorizarile pt IA?

Ma tot gandesc cum sa nu fac 2 drumuri...
Adica as incerca sa fac o programare la consultatie care sa pice in z11 sau z12 si sa raman in continuare la Sibiu.

Cosi
cosiceleu nu cred ca vei pute sa faci IA tot in aceeasi luna plus ca ei cred ca vor vrea sa-ti dea stimulare,stiu ca e greu cu drumurile...dar fa-ti prog in ziua care zici z 11 sa zicem (ii spui ca atunci poti tu sa vii-dar asta cred ca numai la Ispasoiu ca el e tot timplu acolo) si daca vei avea un folicul frumos spunele ca vrei sa faci o IA luna aceasta ca tot esti aici...nu stiu incearca si tu,succes
edit-am vrut sa-ti mai raspund odata dar mi-a disp mesajul ...si apoi am uitat,sper sa nu fie prea tarziu

Mergi la inceput

simonetesa de-a domnul sa reuseasca IA de luna aceasta,este a 4 a care o fac,toate IA le-am facut cu stimulare,dar aceasta e cu menopur injectabile.
FETELOR eu sant ziua a 6 a de fapt,nu a 7 a ,acum vin de la ecograf,am facut la prietena mea care e medic ginecolog ,am facut si menopurul,mi-a disparut corpul galben de ieri,se mai vedea doar locul unde a fost,in schimb,in ziua a 6 a CM am asa,un folicul pe OD de 16 mm si pe OS mai multi si mici de 6 mm.
ecograful e 4 D si s-a vazut perfect.mai am maine de facut o injectie si sper sa nu-mi mai de-a altele sa nu fac hiperstimulare ,caci deja raspund f f f bine la tratament.
marti ma duc iar la eco si in fctie de foliculi voi face IA .
eu am CM la 30-31 de zile.cred ca luna asta voi face mai devreme IA .
tin pumnii la fetele care se pregatesc de IA si nu numai
iaura21 ce mai faci?ai inceput deja injectiile?ai gasit gonal sau altceva?pup si mai vb la tel sau pe mess cand ai timp!!!

Mergi la inceput