FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 12
simonete spune:
Bytzi ,
,chiar nu ma asteptam, nu-mi vine sa cred . POATE NU A FOST TESTUL BUN... sper. Cip, sa ai noroc
.
pe toate.
roxy79 spune:
CIP pe mine ma intereseaza cu DONATOARE ca mie imi trebuie eu nu sunt in regula sotul are totul in regula....
tu ce mai faci imi cer scuze cred ca nu lam scris bine mp daca nu tea ajuns am sa mai incerc sa vad ce reusesc ..

eu sper ca am si eu sanse sa mai discut cu voi ca nu va plictisesc ..ca nu am de unde lua si eu informati mai multe de cit de la voi dar nu vreau sa va supar ca insist cu aceleasi intrebari aproape mereu ..este greu sa nu ai unde sa te informezi si o fac si eu aici la voi...si daca sunt fete care au mai facut FIV CU DONATOARE le rog sa ma ajute si pe mine ...
cipcirip spune:
Simonete
multzumesc.
Roxy
uite ce poti face, te duci pe prima pagina shi deschizi toate cap de FIV cu Donator/donatoare. Nu-mi aduc aminte sigur dar parca era o fata care scria ca face FIV cu Doanre de oocite in Spania. Dc o gaseshti ii potzi da PM. Eu nu eram inscrisa pe DC pe vremea aceea shi am citit ulterior toate cap dar mai pe diagonala
.
Cirip
@dodo@ spune:
bytzi

, nici nu stiu ce sa mai zic, nu credeam ca nu vei reusi, ma doare si pe mine sufletul daramite pe tine.

. Stiu ca iti pusese-i mari sperante si mi-a placut de tine ca ai fost tot timpul optimista, asa trebuie sa ramai, pt ca va veni ziua in care vei fi foarte fericita. Hai , mergi mai departe, mai ai timp anul acesta de inca o incercare, poate facem in decembrie si vine Mos Craciun cu un super cadou.
Plangi acum cat poti de mult si DD iti va da putere sa mergi mai departe. Te pup si capul sus, nu avem alta alternativa decat sa mergem mai departe.

@dodo@ spune:
cipcirip, ma bucur ca a fost totul ok, si ca au rezistat folicolii. Sper din tot sufletul sa vii cu un rezultat pozitiv sa ne incurajezi si pe noi sa mergem mai departe. Te pup si tin pumnii stransi pt tine.
iuca spune:
bytzi, iaura imi pare tare rau ca nu ati reusit 
iaura ma bucur ca incerci iar, asta cred ca singura solutie ca sa putem trece peste durerea esecului, mult noroc la urmatoarea incercare
bytzi poate totusi se pozitiveaza mai greu, au mai fost cazuri, daca nu eu zic sa incercati iar cand va simtiti pregatiti.
cip eu am facut doua pregnyl. Mi-a dat asa si ptr ca la mine natural, nu se sparge foliculul. Eu zic ca daca vrea DD reusesti si cu o fiola de pregnyl. Dupa foliculi eu zic ca ai sanse mari de gemeni.
Va 
pe toate cu drag si sunt alaturi de voi
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
13+ 

cipcirip spune:
Dodo
sper sa vin cu veshti bune peste 14 zile.
Iuca
dar dc nu ma mai doare burtika de azi dimineatza s-au spart , nu? Sper k nu au ratat intalnirea gigeii cu outzele. 
Sa va spun de ce cred ca mi-a dat doar o fiola de Pregnyl. La eco din zi 10 nu s-a vazut foliculul de pe ovarul stang din cauza chistului cred shi mi-a spus ca nu s-a spart nici unul pt k nu se vede lichidul acela care se acumuleaza nu shtiu unde dupa ovulatzie. Eram tare suparata ca numai un folicul gras am dupa ce am bagat hormoni in mine de 1000 de ron cand shtiam ca fac shi 2 in mod natural. M-am tot gandit , dc dr de la mine din orash vazuse shi pe ovarul stang unul mare, dc nu cumva de fapt ala era chistul ceea ce ma mira la cat e de perfectzionista, apoi k dr Mutuliga mi-a zis ca sigur nu am ovulat nici unul.... In ziua inseminarii la eco abdominal am rugat-o sa vada dc nu s-a spart outzul de pe dreapta shi era inca acolo shi i-am spus ca banuiesc ca mai e totushi unul pe stanga mare sa se mai uite inca odata. Chistul shtiam ca are 18/13 pe care l-a gasit si surpriza .... a aparut shi outzul de 23/21. Pregnyl am facut cu o zi inainte shi poate mi-a dat doar unul pt ca aveam doar un folicul major, oare tb 2 fiole?
Ar fi culmea sa ratez totul pt ca nu am facut 2 fiole. Dar nu ma mai doare burtica shi cred ca au facu buff. Oare??/
Eu sunt aia cu intrebarile , nu ma las pana nu gasesc raspuns la intrebarile mele
Ca doar asha am gasit
danezi in Ro![]()
Intre timp m-am informat despre chistul meu endometriozic care e in mj ovarului. Cica e bine k se vad ac calcifieri deoarece asta inseamna k incepe sa se calcifice shi nu are rost sa-l operez.
La Sibiu mi-a gasit dr Mutuliga un fibrom mic de 9 mm in uter pe care cred ca l-am facut de la tratam de stimulare
. Dr de la mine nu l-a vazut dar o pun eu sa-l caute luni. Mai am unul de 22mm subcapsular (in spatele uterului ) care cica nu afecteaza o sarcina. Nu mai vreau sa fac nici o stimulare, imi ajunge asta.
Papucii
... aia albi de plaja i-am purtat
, camashuta alba cu floricele mov care se inchide in fatza ca cealalta se inchidea in spate
shi am stat in salonul din stanga in patul paralele cu holul. Am facut 13-14 prin salon pt ca am baut 1 l si jum apa (cu o ora shi jum inainte de inseminare)shi dr a fost retinuta in clinica 25 mm , deci i-am frecat mult pe papuceii
. Sper sa fie cu noroc.
Bytzi
, Iaura
sper sa va treaca repede supararea.
Cirip
iuca spune:
cip eu cred ca ai ovulat azi noapte. Eu zic ca totul va fi bine de data asta. O sa se lase cu gemeni

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
13+ 

anamy spune:
cipcirip
iti tin pumnii ,sa se lase cu bebe,ai avut productie super buna zic eu!!!!!nu ai cum sa nu reusesti!!!
iaura21
iubita capul sus ca va fi bine,nu cred ca vei face la nimereala IA luna asta......cand te astepti mai putin atunci se intampla!!!!!
simonete
da am inceput din nou stimularea si de data asta cu injectabile,menopur,asta am gasit in farmacie,gonal f sau puregon nu se gaseste,de fapt e greva si nici pe comanda nu se aduce.
maine voi face a 2 a inj.la tine cum e?
bytzi
imi pare nespus de rau (stiu cum este),chiar am intrat special sa vad daca ai reusit,aduna-te caci trebuie candva sa o iei de la capat!!!!candva tot se va intampla!!!@dodo@
pup fetele toate

anamy spune:
fetelor eu am fost azi la eco

,ziua a 5 a ,de fapt a vrut dr sa-mi faca ieri eco inainte de ami da stimularea cu menopur,dar nu l-am lasat si m-am dus azi.
s-a vazut pt prima oara asa ceva,el zice ca e corpul galben,eu sincer nu stiu ce este
,o umbra pe ovarul drept care are dimensiunea de 1,5 pe 1,0( mm ) presupun.
intrebarea mea este corpul galben nu dispare sau se reabsoarbe inainte de ciclu ,la mine de ce a ramas?
dr zice ca nu este chist,nu am avut niciodata chisturi,el zice ca vorbim de un chist incepand de la 3 mm.
nici eu nu stiu ce sa mai cred,marti ma duc iar la eco,in ziua a 8a.