FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 14
anamy spune:
simonete
tu unde vei face IA?sa ceri stimulare cu injectabile,eu am facut primele IA cu stimulare clostilbegyt si nu am reusit,am avut productie slaba.cu injectii vad ca e altceva,iti tin pumnii sa fie cu ochisori .
bytzi spune:
anemy tu IA unde o faci?parca stiam ca la polisano?cu cine?z 6 folicul de 16 mm?e mare si ceilalti nu il vor mai ajunge din urma...daca esti la Polisano e bine sa suni luni sa le spui,mai fa luni o eco si apoi suna-i,sa nu-l pierzi pe ala de 16mm,care luni va fi de 18mm cred....cred ca ai observat si la fete ca atunci cand faci stimulare cu fsh,fsh-lh in cazul tau foliculii cresc mai repede si va trebui sa faci IA ma devreme....iti tin pumnii sa fie totul bine
mai fetelor ma tot mir de ce cu o asa stimulare gonal,menopur avem doar cate un folicul matur...inteleg ca la Fiv se da inhibarea aia cu dipherelin si foliculii aia mai mari nu se sparg si asa cresc si ceilati care sant mai mici....dar doar unul?exceptie cip si iuca care au facut cate 2 gonal pe zi de au avut 2 foliculi maturi....sant curioasa cum raspunde iaura luna aceasta la stimulare,e mai bine sa iti dea stimularea din z 3 ,cu cat e mai devreme cu atat e mai bine ...
anamy spune:
bytzi
eu nu fac la sibiu,am vrut sa merg sa fac la polisano dar eu stau in cluj si aici am facut toate inseminarile,ca si iaura21.dar am schimbat medicul si am zis ca merita sa mai incerc ,mai ales ca acum pt prima oara fac menopur,pana acum tot cu closty faceam.asta observ si eu ca tot un folicul am mai mare,ceilalti mici care nici nu ajung sa creasca mari si sa se sparga.
de ce oare?
iaura21 spune:
fetelor, eu ma tot gandesc oare sa fac 1 luna pauza ,inca n-am inceput inj. azi ar trebui...asa mi-a zis si dr. daca vreau pot sa fac pauza 1 luna dar eu am zis ca nu,poate ar fi mai bine ,dati-mi un sfat...
bytzi
vreau sa vb. cu tine pe mess.eu acum plec la servici si am mai mult timp...
anamy
oau ce folicul...vb. dupa masa pe mess
cirip
era sa te uit...mult succes de data asta
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
simonete spune:
Anamy
, a 4-a sa fie cu noroc ! Ce doza de menopur ai facut pt. un folicul asa mare, dar totusi singur ? Eu ma duc la Sibiu in noiembrie . Iaura
, eu in locul tau as mai lasa ovarele o luna , dar indiferent cum faci, ori acum ori luna viitoare, eu iti doresc sa fie cu bb .
iaura21 spune:
anamy
iubita am gasit gonal la tine la cj.
, la sensiblu din polus...dar nu stiu inca daca fac luna asta stim. sau fac pauza 1 luna, mi-e mai frica sa nu fac ceva rau acolo decat sa nu fac copii , neaparat sa te duci luni la dr. tau sa te vada la eco
ssy uau 20 de ani...unele dintre noi am putea sa-ti fim mame daca ne iesea din prima
...cat despre subiect cred ca trebuie sa cauti la inseminare ungaria acolo gasesti ce te intereseaza pe tine...totusi 20 de ani?!!!!!!!
simonete
ma gandeam sa fac acum urmatoarea IA ca sa nu fie in dec. cu sarbatorile ...chiar nu aveam chef sa astept craciunul cu gandul sau teama ca iar mi-ar veni(venit) cm..dar asta o sa fac se pare
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
anamy spune:
simonete
eu fac doza de 75 cred,nu puternica in orice caz,mie mi-a zis dr ca este o stimulare medie ceea ce fac eu.
iaura21
hai pe mess,acum am venit acasa de la iulius mall
anamy spune:
FETELOR

AU DAT LA PROTV IMAGINI CU POSTARILE LUI IUCA DE PE FORUM,ACUM 1 MINUT
UAU NU IMI VINE SA CRED
COOL
simonete spune:
Hahaha....."SECTA SECRETA "... Va iubesc pe toate , sectantele mele secrete
si sa ne ajute Dumnezeu sa fim in 2009 sectante cu bebelusi !! Trebuie sa facem haz de necaz , nu ? Buna emisiunea..... daca ar fi inteles si cine trebuie !