Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 13
amzulica spune:
Pisix - mie imi suna a bataie de joc toata chestia asta, jucatul de-a baba oarba cu punctia si biopsia si ditamai medicul cunoscut ca fiind unul f. bun.
Eu am cerut la Damian punctie la FIV-ul reusit ca urmare a faptului ca la cele 2 biopsii sotul iesise OK adica avea in epididim si mi-a spus cand a sosit in spital ca ii va face totusi biopsie deoarece spermatozoizii prelevati din biopsie sunt mai buni decat cei prelevati din punctie. Si asa am facut. Totul a mers f. lejer, mi s-a facut mie punctia apoi lui biopsia si am plecat acasa.
O sa razi dar eu te-as sfatui sa incerci chiar la Giulesti - indiferent cat de hilar ti s-ar parea. As lasa si Austria si Ungaria si America si toate - sunt bani aruncati in vant pentru noi cele cu probleme la soti. Pacat de atata tratament cat a facut sotul tau - si stiu f. bine ce inseamna asta pentru ca al meu a facut 6 luni tratament cu vreo 5 sau 6 buline.
Asta as face daca as fi in locul tau dar dupa ce-ti mai revii putin ca nu e usor sa supui corpul la 3 FIV-uri intr-un an.
Nu am inteles in final cate ovocite ai avut din cei 40 de foliculi.
Va doresc putere sa va reveniti si sa o luati de la capat. 
Doamne ajuta.
Fetelor ma uit la burta si plang si ca sa mai si cred ce mi se intampla acum imi pun filmuletele de la morfofetala de trim. 2. Sper sa ajungeti toate sa simtiti ceea ce simt eu acum.
Cami
21+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Anes, sa iti traiasca flacaul!
Nusy, Doamne ajuta! Iti doresc sa tii puiutii in burtica pana la termen si sa fie sanatosi
Pisix, orice cuvant e de prisos. Nu imi vine sa cred ca si in Austria se intampla lucruri din astea, mi se pare lipsa de profesionalism. Te rog din suflet, aduna-te si de data asta si mergi mai departe! Tu esti un munte de speranta si optimism, am incredere in puterea ta!
Noi suntem ok, crestem, am fost ieri la medic, totul decurge normal pana acum, Doamne ajuta in continuare.
Va pup
19+ 
elenada spune:
hello
Pisix capul sus
Ioana te simt tare trista. Sper sa treci peste aceasta stare si sa reusiti sa mergeti mai departe.
Amzulica si eu am facut fiv la giulesti si sincer chiar nu mi s-a parut ca si-au dat interesul. Eu am facut hiperstimulare si mi-au intrerupt tratamentul iar ovocitele nu au fost mature. au stiu lucrul asta si ar fi trebuit sa nu mai fac fiv dar de ce sa nu mai luam niste bani. Iar din 8 ovocite fertilizate nu am ramas decat cu doi embrioni si aia cu fragmentatii.
Tu ai reusit si ma bucur enorm pentru asta. Asta a fost sansa ta.
Cine nu a reusit cauta in alta parte.
Imi pare rau pt pisix dar asa cum sunt si in romania asa sunt si in alte tari. unii sunt mai buni altii nu unii reusesc altii nu totul e de noroc.
bafta multa tuturor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
RalMar spune:
pisix
Am scos majoretele pentru moralul tau, poate te ajuta sa-ti revii mai repede si sa o iei de la capat cu forte proaspete. Trebuie sa-ti revii, ca tu esti cea mai tare dintre noi, si mereu ne incurajezi!
Eu sunt stresa(n)ta de nu mai pot, maine e marea intalnire cu dr. Matei, si incerc sa fiu pregatita sa primesc cele mai proaste vesti din viata mea si dupa aceea, cred ca o sa intru cu tine ioana in butoi. Cred ca fetele de la ids m-au injurat, le-am sunat de cate doua ori pe zi toata saptamana ca sa fiu eu sigura ca nu venim degeaba pana acolo![]()
Moniland spune:
Si ca sa mai comentez si eu cazul tau
, Pisix, cred ca a lipsit comunicarea chiar daca tu ti-ai dat interesul. Si ma mai gandesc la ceva, cred ca dr. si asistentele habar nu au cate informatii avem noi despre asa ceva. Ei cred ca mergem orbeste la ei fara sa stim cu ce se mananca FIV-ul. Sunt convinse ca sunt fete care reusesc din prima si nu prea inteleg procedura. Mi-as fi dorit sa fiu si eu asa, dar m-am documentat inca de la inceput. Acum ce sa mai zic dupa atatea incercari.
Plec si eu saptamana viitoare la "celebru" dr. Loimer, dar ma duc constienta ca el nu face minuni. El va lucra cu ce material ii dam noi. Nici sotul meu nu sta pe roze dar sper sa aiba spermatozoizi buni. Am incredere in biologul lor si ca mediile de cultura sunt mai bune decat in Romania. FIV-ul e o loterie.
amzulica spune:
Elenada - cu cine ai facut tu FIV-ul? Sotul tau a facut biopsie? Sa nu uiti ca tot la Giulesti eu am avut la primul FIV punctie oarba si am schimbat medicul ... iar la punctia mea oarba sotul meu a a vut biopsie pozitiva si i s-a aruncat sperma. Facuse pana atunci si el 3 luni de tratament deci n-a fost usor nici la mine. Si eu ca si Pisix m-am oprit din lipsa de material genetic - la mine lipsa ovocite, la Pisix lipsa embrioni. N-am auzit la nimeni sa pateasca ce am patit eu.
La al doilea FIV am vrut sa merg la Szeghed - dar mie Zadori nu mi-a raspuns decat dupa vreo 3 emailuri si destul de evaziv - probabil ca fusese un semn de la Dumnezeu ca eu cautam prea departe si reusita era la 2 pasi.
Cami
21+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
nusy spune:
Pisix: imi pare tare rau...eu te imbratisez,sunt alaturi de tine si iti doresc sa te remontezi repede si s-o iei de la capat.Te 
Fetelor,va multumesc inca o data pentru urari,sunteti extrem de dragute 
.Pe 7 noiembrie am ecografia de confirmare.Voi vedea atunci daca e unul sau sunt doi bebei.
Nusy
andrabirni spune:
PISIX, raman socata !Nu pot sa cred prin ce ai trecut si treci.Daca mi se intampla mie, intelegeam, nu eram pregatita informational si se puteau juca cu sperantele, banii si stresul nostru...Dar din moment ce ati tinut legatura permanent, chiar au dat dovada de neseriozitate.Asa cum spunea si Moniland, cred ca nu au fost profesionosti.Toata stima si respectul meu pentru voi care ati luptat si veti lupta pentru un bb.
Asa cum te cunoastem noi, sunt sigura ca nu te vei opri aici si sigur vei reusi.

pisix spune:
Andrabirni stii, acum ma simt prost, eram suparata si nervoasa si am spus pe forum tot ce am avut pe suflet, Poate voua nu vi se pare asa grav, dar faptul ca mi s-a intamplat mie a fost o tragedie.
Andra si pt numele lui DD nu mai sta pe margine si doar incurajezi pe ceilalti, ia taurul de coarne si oricat de greu ti se pare
incepe de undeva
Nusy abia asteptam
poate ai fetita si baiat ! Auzi, ti nu ti se pare ca la Gynera in ultima vreme au fost mai multe reusite ? Teoria mea e ca au schimbat mediile de cultura
Moni imi pare tare tare rau ca am venit cu asta inainte de FIV-ul tau. Insa vreau sa gandesti la rece si sa realizezi ca la tine e cu totul alt caz. Si ca totusi el ca ginecolog are experienta, si eu cred ca embriologul e bun si mediile si mai bune. E important sa pleci optimista si sa crezi cu tarie ca poti reusi. Insa am vrut sa spun ce s-a inatmplat pt ca eu chiar cred ca tu trebuie sa fii atenta si implicata in tot. Cred ca asta a fost si marea mea dezamagire
m-am dus in Austria si am zis ca gata ..data asta ma relaxez si las dr sa faca ce stie el mai bine. Si el a ales varianta cea mai facila
Amzulica & elenada stiti ca asta nu e o pista buna, nu ??!!... Nu ajungeti in nici un punct cu argumentele, una a ramas gravida la Giuli, alta a avut un esec naspa deci e normal ca ambele sa fiti convinse de experienta voastra
pisix spune:
Amzulica am fost o ora la Giuly pt proba de sperma si am plecat de-acolo un pachet de draci. Mi-am promis sa nu mai calc pe-acolo
Si eu cred ca sunt cam dusa da nu support sa ma ia la impins vagoane o proasta de asistenta. Deci efectiv o proasta m-a umilit public si mi-a zis sa vorbesc cand ma intreaba ea
pe un ton de vi se ridica tensiunea daca vi-l reproduc.
M-as intoarce la Dracea dar la Giuly never !
Pisik mamic esti incredibila
ce vesti grozave
suna totul asa de poveste la voi, fetelor cu burtici
RalMar scuze, am ramas putin in urma, ce vesti astepti ?
Ce draguuut, multumesc pt majorette
uite mi-a venit o idιe, hai sa dam o petrecere virtuala si toata lumea care scrie azi la sfarsit sa punem si ceva de party, ca noi avem prea rar motive de sarbatorire asa ca macar sa ne inventam unele
Deci propun ca tema acestei petreceri sa fie <Good luck, Moni !> E ultimul ei we in Rom inainte sa fie gravida. Ce spuneti ?
Asteptam si lumea care nu scrie aici in mod current, ca doar la petreceri vin tot felul de oameni. Putem sa invitam pe oricine, daaaa ?
Sa inceapa petrecereaaa !!!