Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 14
evanescence spune:
moni eu deja ma
,sa fie cu noroc tinem pumnii strans de tot

"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
amzulica spune:
Moniland - iti tinem pumnii.
Pisix - pai draga mea sa vorbesti cand esti intrebata normal. 

asta era madam Getix care daca nu o cunosti este cel putin ministrul sanatatii acolo - asistenta lui Marinescu care ma trimitea pe mine la menopauza in februarie. Crede-ma ca am inceput sa rad, si la FIV daca nu ai citit se face un misto nebun pe seama ei. Ea se crede buricul pietii si vai ce obosita este ea de cat munceste. Am zbierat o data la ea de m-a tinut minte dupa 3 ani - are o memorie de elefant. Daca ai sti de cate ori am inghitit eu grosolaniile ei pentru ca mi-am stiut interesul. Slava Domnului ca dr. Dracea n-o suporta prezenta in cabinet la eco pe perioada consultatiilor dansei. Ce sa zic - unde educatie nu e ... poate nu crezi dar asa cum vorbeste cu noi vorbeste si cu multe doctorite de acolo, ea fiind o simpla asistenta.
Fetelor sorry de off topic si barfa dar trebuia sa-i spun lui Pisix ca asta e atmosfera ... si n-o poti schimba. Ce sa-i fi spus? Sa fi intrebat-o daca om fi citit aceleasi carti impreuna?
Fetelor maine la orele 18 pe ProTv la emisiunea "Romania te iubesc" este un reportaj facut despre noi si filmat si cu camera ascunsa la Giuly. Este de vazut.
Cami
21+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
jesika spune:
Bravo Arucs! Pentru orice amanunt, iti stau la dispozitie-sotul meu a facut deja, aceasta operatie.
Doamne ajuta !
JSK
ioana_p76 spune:
Maine la ora 18 pe PRo Tv la emisiunea Romania te iubesc este reportaj referitor la problema infertilitatii in tara noastra, reportaj creat ca urmare a campaniei noastre:
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Pisix ai dreptate fiecare argumenteaza in functie de reusite. acolo unde reusesti lauzi daca nu reusesti nu lauzi e normal sa fie asa.
Jesika cum se simte sotul tau. Ceva rezultate sau e prea devreme.
bafta multa fetelor in focuri
Amzulica sarcina usoara sper ca nu te-ai suparat
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
arucs spune:
Jesika multumesc frumos.
Am sa-ti explic situatia noastra ca sa intelegi ce-i cu noi.Am facut toate analizele sotului si culmea toate sunt bune.Apoi am facut biopsie testiculara cu dr.Cauni si cu dr.Matei ,care a venit si ne-a dat o veste minunata ca a gasit spermatozoizi.Apoi am inceput eu investigatiile cu dr. Tutunaru si am facut si laparo si histero ,rezultatul fiind beton.Apoi am avut o intalnire cu proful din Israel si am inceput pregatirile pt. FIV dar dupa patru zile am intrerupt deoarece eu nu am reactionat asa cum ar fi trebuit.A ramas sa incercam in ianuarie, adica peste sase luni de la acea tentativa.
Insa ai venit tu cu aceasta veste si ca sa vezi ca nu stau pe loc,deja am vb cu dr.Matei sa-i faca sotului o alta spermograma cu toti markeri si am si stabilit o intalnire cu dr.Voinea.
Asa cum am mai spus eu vreau sa fentez FIV-ul dar acum sa vedem ,daca nu o sa reusim asa atunci am sa fac doar unul pentru tin mult prea mult la viata mea si a sotului meu.Spun asta deoarece si eu si sotul suntem cadre medicale si oricat de mult ne dorim sa avem puiul nostru,nu putem risca viata mea ca apoi peste cativa ani sa nu mai pot fi langa ei.Eu una sunt consternata cand vad atatea fete care din dorinta de a avea mai repede un pui se supun la fiecare trei luni la FIV.ESte strigator la cer si mai ales nu este vina lor ci a doctorilor care nu vad decat partea financiara.
nicaieri in lume nu se face FIV la mai putin de sase luni si asta dupa multe analize,ma refer la clinicile care nu vad decat pana la bani ,ci vad in primul rand viata acelei femei.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar .......tocmai pentru ca aici am gasit cuvinte frumoase si incurajari,imi doresc sa pot sa fiu si eu langa voi.Si eu si sotul meu suntem disperati,am plans impreuna de multe ori,suferim ca niste caini ca nu am reusit pana acum sa avem un pui sau doi,am facut si o casa proiectata cu doua dormitoare speciale pentru doi puiuti,insa .....viata noastra si iubirea primeaza in fata riscului de a ne distruge.Daca nu o sa reusim acum ,asa cum am spus o sa incerc doar un singur FIV si apoi o sa infiem daca nu o sa reusim.
Sper ca nu v-am plictisit si mai ales sper ca fiecare dintre noi sa reuseasca sa stranga in brate puiutul mult asteptat.
Pupici si o sa va tin la curent cu ce-am sa fac la dr.Voinea si dr.Matei.

jesika spune:
Arucs, si eu iti impartasesc parerea despre FIV. Abia astept sa aflu amanunte despre intilnirea cu dr.Voinea- un super om si un super doctor. Va tin pumnii ! 
Moniland spune:
Adica am avut chef de despartire si eu nu am participat
.
Las' ca fac unul de bun venit bb in burtica. ![]()
amzulica, pisix, eva 

pisix spune:
Moni daca vrei iti organizez un Baby Shower virtual, asta ar fi o premiera claaar
Arucs dar intrebat-o pe dr Matei ce parere are despre operatia asta ?
Nu vad de ce s-ar supara cineva ca iti spui parerea, in fond mai multe minti sunt mai bune decat una. Pe mine m-a socat insa opinia atat de vehementa impotriva FIV, adica de ce zici ca ar fi asa periculos? Eu chiar nu stiu
si acum in Austria mi-a zis ca urmatoarea incercare poate fi in ianuarie
Ioana mama cat am putut sa plang pe reportajul acesta
Trist dar adevarat
Amzulica inteleg ca Getix e mai batrana ?... ca eu am vorbit cu una mai tinerica decat mine deci iti dai seama ca am ramas asa socata ca mi-a inlemnit o replica acida pe varful buzelor . In fine nu conteaza, ti-am mai zis eu
cred realmente ca m-as duce la Giuly doar daca asta ar fi chiar ultima optiune.
Evanescence - 
danyalo spune:
Felicitari sincere fetele pentru emisiune/ curaj
( am recunoscut doar 2 fete care au vorbit caci cu ele m-am si intalnit...).Am revazut-o si pe Moisica noastra care explica ea asa frumos cum alege donorii in functie de cerintele cuplului!!!
( aici a se vedea povestile fetelor care au facut IAD si ...no coment!!!
Moni-
fac si eu galerie pt. tine!
arucs, jesika- puteti detalia mai mult va rog despre efectele negative pe termen lung??
Sa nu credeti ca cele care au facut 1/2/3/8 Fiv-uri nu se gandesc la urmari! Da...sunt de acord cu voi ca trebuie o pauza intre Fiv-uri ( sincer eu nici dupa un an nu ma simt prea in stare)pt. ca organismul a fost extrem de bombardat( desi am facut cea mai blanda stimulare: 2 gonal).Offf... e greu!
Sincer nu pot sa nu ma gandesc ca rezultatul la spermograma poate nu va fi de panou( si cu siguranta ca sanse sa fie aiurea sunt mari) si atunci optiunile mele vor fi f. putine!
La mine familia( parinti , sot) se opun categoric Fiv-ului( stiind cat de rau mi-a fost-practic eram de nerecunoscut- slabisem si eram ipohondra, nervoasa..etc...incat au zis ca au nevoie de mine sanatoasa nu bolnava!)
pisicel
cum mai esti tu??Care sunt planurile pe termen lung??