Azoospermie - cap 24 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

pisix nuuuuu nu pot sa cred!!!!
Sunt alaturi de tine draga mea! Plangi-plangi si descarca-te ...nu tine in tine durerea!Insa nu dispera!Acum totul e negru si urat... dar o sa vezi ca trece si te vei ridica si vei face din nou planuri!
NU TREBUIE SA RENUNTAM LA ACEST LUCRU! NU PUTEM!

21 ali-pt. infectie faceti o antibiograma si vezi la ce e sensibil!
CAnd veti ajuge la FIV(punctie) faceti 2 recoltari...prima e mai proasta ( noi am avut 2 imobili) la a doua mai apar cativa...( noi am avut 16 ). Cele 2 recoltarti au fost facute la 30-40 min. una de cealalta!
Insa in acest caz( FIV cuICSI) sansele sa stii ca sunt mai mici decat la FIV simplu ( fara probleme). Dar fiecare trebuie sa creada in sansa lui , sa gandeasca pozitiv .DD e mare!

nusy- sa inteleg ca sunt DOI??!!!
Felicitari si ai grija de tine si de burtica! Efort minim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy, 2????Super tare!!!Super!!!
Pisix.Vei reusi pana la urma la cat luptati tu si sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pisixcuvintele sant de prisos,dar tu esti o luptatoare si stiu ca nu vei renunta pana nu-ti vei vedea visul inplinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, mai Pisix ce ghinion ai avut. Cand poti si ai chef sa ne dai mai multe amanunte. Ce s-a intamplat cu proba congelata, nu a rezistat la decongelare? Proba ati obtinut-o din biopsie?
Si sa stii ca am idee ce e in sufletul tau ca si au am avut 10 ovocite ce s-au dus la canal ca nu au avut cu ce sa fie fertilizate. E groaznic. Dar timpul trece si parca nu mai simtim atata durere. Si un nou plan te va ajuta sa-ti revii mai repede. Descarca-te, supara-te pe toti si toate, urla cat vrei si poti, si apoi gandeste-te ca traiesti, ca esti sanatoasa, ca in afara ca nu ai copii (inca) totul e ok. Si ca nu ai decat o viata si nu merita sa-ti pierzi anii regretand ceva anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Pisix NU SE POATE! De ceee ! Nu este drepTt! Plang alaturi de tine! Doamne Dumnezeule...! Cat au luptat oamenii astia doi!!! De ce nu vrei sa le dai un copil? Offf! Nu pot sa cred!
Dar pisix si sotul ei sunt niste oameni puternici si SUNT SIGURA CA VOR REUSI!
Te imbratisez tare draga mea... nu pot sa cred!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dragele mele fete ... o iau iar de la capat
Dar data asta am fost asa convinsa ca voi reusi ca nu am nici un plan si nu mai am incredere in nici o clinica

Inca nu stiu incotro sa o apuc ...
Insa mi-au incalzit sufletul vorbele voastre ... acum sunt ok, iar am inceput sa fac planuri si sa incerc sa uit ce a fost.

Moniland, amzulica:

Iata cum au stat lucrurile
- inainte sa plec am avut numeroase discutii cu Rita ca vrem sa facem FIV cu punctie; initial mi-au zis ca ei nu fac decat biopsie, dar apoi m-a sunat dr Loimer ca daca vreau punctie vor face punctie, desi ei de obicei fac
- apoi Rita m-a sunat intr-o zi pe toate numerele de a aflat toata firma ca voia sa-mi spuna ca dr Loimer a zis ca nu ne primeste la FIV daca nu avem proba de rezerva ( se referea la eprubeta conservata aici); evident ca nu stia cum se transporta asa ca m-am dat eu peste cap sa aflu; cei de la Popisano mi-au spus ca ei primesc sperma din strainatate in zapada carbonica; eu am gasit in Rom gheata carbonica; nu stiu daca trebuia o anume cantitate, am trimis si eu cum m-am priceput (ca sa intelegeti m-a costat 690 eur + tva doar transportul)
- dr Loimer a zis cand am ajuns acolo ca atunci nu mai e nevoie sa facem punctie daca tot avem proba de sperma; tin sa precizez ca sotul meu a tinut 3 luni de tratament homeopat (a avut o lista de vreo 9 medicamente diferite) apoi 3 luni cu Maca, profertil, coenzima Q 10, omega 3, B complex; deci am toate motivele sa cred ca la o eventuala punctie am fi avut super-rezultate; am insistat f mult ca poate e mai bine sa facem cu sperma fresh si pana la urma a admis (de gura noastra) ca ok, daca cei congelati nu vor fi ok, atunci facem punctie
- am avut asa o mare indoiala in sulfet incat in noaptea din-aintea punctiei mele i-am scris Ritei si i-am spus cat amar de tratament a luat sotul meu si ca poate ar fi pacat sa fi facut tot tratamentul asta in zadar si ca pt noi nu e o problema costul in plus al punctiei testiculare asa ca daca e posibil am face asta
- dupa toate aceste discutii dr loimer l-a sfatuit pe sotul meu sa manance bine in acea dimineata si sa dea proba de sperma; i-am reamintit (pt a 3- a oara) ca sotul nu are spermatozoizi in ejaculat si ca nu are de ce sa dea proba de sperma. Si-a amintit ... Apoi ne-am dat seama ca daca nu e in regula cu sperma va trebui sa apelam la punctie si ca deci nu trebuie sa mamance nici el; cand l-am intrebat pe dr a zis ca uuups, asa e ... nu trebuie sa manance
- am aflat de la Rita in ziua punctiei mele ca oricum nu era posibil ca urologul sa vina pt ca el de fapt locuieste in alta localitate si trebuie anuntat dinainte; deci nici daca ar fi constatat ca spermatozoizii sunt morti nu aveam cum sa facem punctie
- apoi tot dr Loimer ne-a recunoscut ca de fapt nu ai cum sa-ti dai seama daca spermatozoizii sunt ok, pt ca cei proveniti din biopsie nu misca ...
- eu cred sincer ca a fost o problema cu transportul spermei si ca ei realmente nu au supravietuit; de aceea la 24 h ore Rita a zis ca a sunat la laborator si ca situatia e neclara ... deci eu cred ca nu s-a fertilizat nici unul pt simplu fapt ca spermatozoizii erau morti; dr Loimer insa a zis ca a fost o incercare, dar nu stia sa-mi zica cate celule, cati embrioni, la un moment dat a zis ca ar fi 3 .... Apoi a zis ca nu crede ca vor rezista pana maine insa in finalul convorbirii mi-a zis ca el crede (???!!!) ca embrionii sunt deja morti
- Ca idee, eu ii reprosez ca : A. fie au ales varianta cea mai simpla si nu au mai avut chef sa cheme urologul; B. Fie urologul nu stie sa faca punctie (am avut muuulte discutii pe tema asta cu Rita) si i-a fost teama sa-si asume chestia asta cand mai era si varianta asa simpla cu congelati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

si ce faci pisix, te mai duci la astia? din ce citesc parca nu si-au dat tot interesul si doctorul e cam zapacit si nu isi facuse temele ( adica nu invatase cazul vostru pe dinafara si la caruta de bani pe care o platiti ar fi trebuit sa recite toate spermogramele voastre pe de rost) OF

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

pisiX nu imi vine sa cred prin ce treceti. Imi pare sincer tare tare rau. E nedrept, nici nu stiu ce cuvinte sa gasesc.
Eu sper sa va reveniti cat mai repede, sa puneti la bataie un nou plan, o noua clinica, sa aveti din nou o directie.
nusy te FELICIT din tot sufletul si ma bucur ptr tine. Iti doresc o sarcina usoara si la termen si sa va bucurati de bebei.
anes foarte emotionanta povestea nasterii lui Remus. Va doresc si eu multa sanatate la amandoi.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pisix sunt si eu alaturi de tine! Ce sa-ti mai spun in plus..nu vreau sa te amarasc mai tare cu intrebari..n-as fi crezut ca se poate intampla si asta. Sper sa va reveniti curand si cel mai important, sa reusiti sa ramaneti uniti!

Cand vad prin cate treceti voi, dragele mele..si tot nu se intampla ceea ce ne dorim cu toate..chiar nu stiu ce sa mai cred, daca mai am ce sa cred ..intr-o minune adica..scuze pentru pesimism, dar sunt deja intr-un butoi din care nu pot iesi pentru ca nu am sustinere de nicaieri. Se pare ca nu suntem suficient de puternici pentru a continua lupta.
De aceea va admir pe voi cele care continuati lupta si aveti o relatie destul de puternica astfel incat sa puteti trece de toate piedicile.
Scuze tuturor pentru pesimism, mai ales gravidutelor noastre dragi, stiu ca toate ati trecut prin asta si intr-un final cu multa rabdare si credinta ati reusit!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Pisixcu toate ca nu am mai scris de cateva luni am citit si am urmarit evolutia fiecarei dintre voi.Acum chiar sunt socata de ceea ce ai patit acolo mai ales ca si eu sunt in aceiasi situatie cu apermatozoizi congelati aici in Romania.Fruntea sus si sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma.Insa vreau sa te rog ceva din tot sufletul meu....ASTEAPTA SASE LUNI pana la urmatorul FIV.Si este valabil pentru toate fetele,nu va grabiti pentru ca urmarile pot fi dezastroase.
Noi o sa mergem si la spital la Fundeni la dr.Voinea si o sa vedem ce sansa are sotul meu sa se opereze,mai ales ca la el nu se stie de ce este zoo,pt. ca analizele sunt in valori normale.Am avut o tentativa de a face FIV insa dupa trei zile de injectii a trebuit sa intrerup ca nu am raspuns bine.Asta s-a intamplat in iunie si am spus ca poate in ianuarie 2009 sa mai fac FIV insa pana atunci vrem sa epuizam toate variantele posibile de a scapa a avea un pui fara a face FIV.Imi este teama si ma tem pentru viata mea.Si va rog sa ma credeti ca nu vorbesc gratuit,aveti mare grija de voi si nu repetati fiv la mai putin de 6 luni.
Sper sa nu va suparati pe mine si mai ales sper sa ma reprimiti in grupul vostru.Va pupic si o sa va tin la curent cu ce-am facut la Fundeni.

Mergi la inceput