Aspirante optimiste > 20 (358)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Da Carmen, doar closty atunci si fara Pregnyl.
Acum iau Closty din z2-6 si voi face 3 injectii de Menopur in z6,8,10. Dupa care Pregnylul in functie de marimea foliculilor.

Rox,Lalala,

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

lalala13... eu vreau sa incerc o inseminare pe la inceputul lui decembrie... conform graficelor.

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana sa iti iasa bine!!!
Lalala poate e ceva atunci! Doamne ajuta!!
Ruxandra numai bine sa intri in noul an cu burtica!
Ceea ce sper si pentru noi toate!
Fetele deci
Burtici de revelion
Rallu
Oana
Lalala
Carmen
Nico
Cine mai vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana sa iti iasa bine!!!
Lalala poate e ceva atunci! Doamne ajuta!!
Ruxandra numai bine sa intri in noul an cu burtica!
Ceea ce sper si pentru noi toate!
Fetele deci
Burtici de revelion
Rallu
Oana
Lalala
Carmen
Nico
Cine mai vrea?

Si eu si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetele.
Eu ma mai abonez la listuta, si eu vreau sa fiu gravi de revelion. oana_cnt daca se poate ne treci si pe noi numele meu este Ramona Andrada si pe el il cheama Imre. Multumesc ca te-ai gandit la noi toate..
Eu maine sau poimaine ma duc sa fac restul de analize. Sper sa aflu care este problema cu mine.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Buna fetele.
Eu ma mai abonez la listuta, si eu vreau sa fiu gravi de revelion. oana_cnt daca se poate ne treci si pe noi numele meu este Ramona Andrada si pe el il cheama Imre. Multumesc ca te-ai gandit la noi toate..
Eu maine sau poimaine ma duc sa fac restul de analize. Sper sa aflu care este problema cu mine.

Mergi la inceput

Nico m-a impresionat mult povestea vietii tale. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea. Acum o sa fie mai bine, meriti. Si eu cred ca este cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

si eu si eu vreau sa fiu pe listuta gravidutelor de revelion

ma bag in pat ca am o stare...

mi s-a acrit de serviciu si de tot ce tine de meseria asta... incep sa caut sa ma reprofilez...

azi sunt f ciufuta... asta e semn PMS ... deobicei inainte de ciclu pana sa iau duphastonul asa stiam ca vin uratii ... inainte cam cu o sapt de ciclu ma apucau nebuniile si nu mai imi intra nimeni in voie...

e semn bun insa pt ca daca am oprit duphastonul mi-era teama de o dereglare insa vad ca corpul meu isi revine la normal

va si vbim mai tarliu
ma bag la ca sa imi treaca dracii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

carmen sigur nu e nimic!!! cum am mai spus..am probleme si fara tratamen nu am cum sa raman garvi. Iar ca si scenariu pentru mine sa ma prinda gravi anul nou e un scenariu SF, desi atat de muuul as vrea sa ma prinda anul nou cu un bb in burtica...sau macar sa raman in 2008 si in decembrie 2009 sa nasc.oooffff..ce frumos ar fi!

ar fi tare sa ramanem toate in acelasi timp si sa avem o odisee a noastra!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Rallu, , deci o sa fim gravi de revelion, da?

Si eu am dureri de ovare, chiar maaari de tot, dar le suport. M-am speriat la prima stimulare, insa acum m-am linistit, dupa ce mi s-a explicat ca asta e de la ovulatie. Cu toate ca luna asta, la cati foliculi am, ma doare cateodata cu spate cu tot.

Insa daca ieri ma dureau la fiecare pas, azi m-a mai lasat durerea, semn ca am ovulat... Hmm, deseara nu o sa intru pe aici, sper sa ma intelegeti!

Fetele, listuta mea pentru manastire numara 15 viitoare gravidute si o graviduta. Dar e inca deschisa, mai e timp pana sambata sa devina si mai mare.

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput