Aspirante optimiste > 20 (358)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Rallu ce veste buna!!!
O sa fie bine, ne
Pentru tine!!
A fost IA , nu?
Vrei sa-mi explici si mie procedura ca nu sunt foarte familiara cu ea si mi-a sugerat-o si mie ieri doctorul!
Multumesc!
adiutza spune:
rallu,
Doamne ajuta!
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
lalala13 spune:
bravo rallu! tinem pumnii!!apropos...tu te duci la spital la doctorita ta? sau are cabinet particular?
ruxandra...cred ca asta e ..ca vad ca ma doare jos in drepata... ma inteapa! acum din nou intrebare: asta inseamna ca ovulez, ca , cresc foliculii, ca fac chisturi?
carmen asa..bravo!! sus capul 
my somebody.... 
ruxandrab spune:
Oana
Multa bafta! Un nou inceput... 
Rallu probabil ca ovarul te doare de la stimulare... dar daca e cu ochisori... asa ca spor pentru diseara! 
40mil... dupa prelucrare?... adica volum x densitate... sau doar densitate si cati erau initial?
1+ ![]()
ruxandrab spune:
lalala13...
Oricare dintre ele... asta e frumusetea... sau daca descoperi vre-un verdict mai concludent...
Adica... logica mea: ori creste si e mare, ori e mare si e naspa, ori pur si simplu sunt mai sensibiloasa in luna aia...
1+ ![]()
oanaiacovita spune:
Rallu, tinem pumnii 
Carmen, este prima luna de stimulare. Am mai facu o data in februarie si m-am ales cu chist de 7cm/6.5cm si de asta am oaresce temeri. Dar mergem inainte...
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
CarmenAlbu spune:
Lalala daca intepaturile sunt puternice ar putea sa fie si de la racoare! Ai umblat desculta pe gresie? Sau te-ai asezat pe rece?
Dar in acelasi timp poate ca esti mai sensibila si asa se manifesta la tine cresterea foliculilor!
lalala13 spune:
da...tarreee ruxandra!!!!
ca nah...dupa hormonii mei nu prea ar trebui sa ovulez....vineri ma du csi eu la gineco..dar inca nu am progesteronul facut si deci inca nu putem spune nimic concludent..plus ca ma duc si la endo...abia astept!!
dar oricum sunt muuult mai linistita, mi-am dat seama ca am de asteptat minunea si avem de luptat amandoi pentru lucrul asta!!deci...invat ce inseamna rabdarea!!!!...desi daca ii iese lui rallu asa poate incerc si eu prin ianuarie.... ![]()
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Oana te-am intrebat pentru ca ai pus closti si inca ceva! In februarie ai incercat doar cu closti?
Eu am facut 2 luni doar cu closi 2 pe zi si am avut valori perfecte!
Altul se pare ca a fost motivul pentru care nu a rezultat bebe! O sa-l aflu luna viitoare!
Iti tin pumnii, e vital sa fi linistita!!!
lalala13 spune:
carmen..exclus...nu mai merg desculta de ani de zile.....cred ca-s sensibiloaaasa eu
da abia acum(stupi me) mi-am dat seama ca am mai simtit asa acum 3 luni pe stanga!! dupa care mi-a intarziat!! ia sa vad ce se intampla acum...poate e vreo legatura! poate imi dau seama si eu de ceva ce s eintampla cu corpul meu.
my somebody....