Aspirante optimiste > 20 (358)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaiacovita spune:
Fetele care luati Duphaston sau oricare alt progesteron, va dau un sfat...Exista medici care spun ca Duphastonul inhiba ovulatia si medici care se bat in piept ca nu o inhiba, ca nu are nici o legatura.
Eu ambele sarcini le-am obtinut fix in lunile in care nu luam nimik, iar dr-ul la care m-am dus pt infertiliate acum mi-a spus ca imi va da Duphaston dupa ce se va confirma ecografic ca am ovulat.
Va rog care luati Duphaston propuneti-le medicilr vostri sa va monitorizeze pana la ovulatie si apoi sa luati...mai bine sa nu riscati sa tot luati Duphaston si sa nu obtineti sarcina din cauza asta...
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
oana_cnt spune:

, Gabidaniela, si sa ne vedem la maternitate in... sa zicem 9 luni !!!
Ce imi place cand suntem toate optimiste!!! Asa trebuie sa ramanem pana plecam la odisee!!!
Am uitat sa va scriu ceva. L-am intrebat duminica pe parintele David cum pot sa ma rog pentru bb. Si mi-a zis sa citesc in fiecare seara, de la orele 22.00, Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana. Ieri l-am citit si, apropo de dureri, mi s-a intamplat ceva incredibil. Si nu cred in coincidente! Aveam dureri atat de mari de ovare, incat doar daca stateam in pat si ghemuita nu le simteam. Ma dureau la orice miscare. Ma gandeam cum o sa stau sa citesc acatistul, dar m-am chinuit si am inceput sa citesc. Cand l-am terminat, intre timp uitasem de dureri, m-am ridicat si nu am mai simtit decat ca e ceva in burtica, dar nicio durere. De atunci durerea e suportabila, e mai mult ca o apasare, dar nu mai e practic durere.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
anidaz spune:
,daca tot mai e deschisa listuta ne treci si pe noi ,Oana?
Eu sunt Adina-Nicoleta si sotul Adinel-Florin,predestinati prin nume nu?![]()
Multumesc ca faci asta,poate intareste si ruga lui Anne mary si impreuna ne vor aduce burticile dorite,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Oana succes in noua stimulare,
,bine ca au venit ca sa te poti arunca intr-o noua lupta!
Gabidaniela

sa ai parte de multe bucurii!La multi ani!
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Irralli spune:
Ne treci si pe noi te rog pe listutza ta : Alexandra si Florian
Iti multumesc frumos pentru gestul tau, sa fi fericita si sanatoasa...
gabidaniela spune:
Mersi fetele de urari! Mie ar trebui sa imi vina azi, si daca nu imi vine de maine imi fac sperante. Sa-mi tineti pumnii 
http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png
anidaz spune:
Cristi 2003,ce burtica frumoasa ai mai!Da un pupic de molipseala
.Deja 27 +,Doamne ce trece timpul!
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
oanaiacovita spune:
Fetele de azi dimineata ma tot tin sa va zic ca
A NASCUT MARYB pe BEBE MARIO aseara
Maryb, sa te bucuri de MINUNEA din viata ta, sa fiti amandoi sanatosi!!!

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
lalala13 spune:
felciitari maryab!! a fost luna plina apropos ![]()
am citit despre ea mai din umbra si din urma! dar cate sapt avea? nu a fost ceva mai devreme? oricum nu conteaza daca amandoi sunt bine sanatosi! sa ne veem si noi la termen!!!
my somebody.... 
anidaz spune:
Oana stii ce faceam acum ?Cautam vesti despre ea ,vroiam sa stiu cat mai are!
Maryb ,sa-ti traiasca puiul si sa fie un bebe sanatos si mancacios,iar tie refacere rapida!
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!