Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, cum vad un plafar te sun sa-mi zici de crema, ca sigur o sa uit

Liana, adrenalina zici? sa vezi ce te alearga Teo la noapte
Glumesc! sa se faca repede bine si s anu mai aveti nevoie de aparate si medicamente

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Tuchi
Blankar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor vad ca v-au placut pozele..am vrut sa va pun poze si cu tiramisu si praji fanta,dar mi-era ca exagerez!
Simo-Mimo,nu am nici o idee in plus la orez!sper ca i-a placut lui Vlad-Tepes
Oana,nu-s mai tare ca tine..incerc sa te ajung din urma!eu nu prea am talent la ornat....
Tuchi,cred ca imi iau si eu aparat cu aerosoli!merita!si pt maine::
Adriuta,Ursulica,Liana,si voua
Ariel,in tara asta traim,din pacate..unde te duci cu un copil sanatos,la control si ajunge acasa bolnav!
Nelia,La multe lunisoare lui Cristian
Am fost la cumparaturi,i-am luat lui Sam o geaca mai groasa,niste bluzite pt casa si pantalonasi,o caciulita de iarna cu fular si lui David o camasa,2 plovere si strampi-chiar daca ma urla cand ii dau,nu ii plac deloc strampeii,zice ca doar fetele au strampi-!si am luat si stemer Tefalcu vitamin+si acum imi storc creierii sa vad unde il pun,ca nu mai am loc in bucatarie!offff
Maine e sarbatoare mare la Iasi..ce as fi vrut sa mergem si noi,ca nu am fost niciodata la Sf Parascheva!poate la anul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bate un aer trist pe crengutza....

azi mi-a urlat Matei ca niciodata...De la 3 a mai adormit abia la 8 jumate..N-a stat niciodata treaz mai mult de 3 ore si azi a stat 5...Si a facut un scandal...Abia l-am adormit. Parca era bagat in priza, asa se misca de repede.

Azi-noapte s-a trezit si el ca in vremurile bune, la 3 si la 6 jumate, asa ca sunt odihnita.

Tuchi, o sa-ti tinem pumnii de maine incolo...
Butucico,, chiar ma gandeam ce mai faceti tu si Andrei..
mimo, capul sus!! Ti-am ramas datoare cu un raspuns: l-am dat pe Matei in leagan intr-un parc de langa blocul nostru. daca vrei sa vii sa-l vezi, te astept...
http://good-times.webshots.com/album/567944158Meqgay

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ma duc la dus si la somn

http://good-times.webshots.com/photo/2630730950103382524EhdUHF

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vali,somn usor si neintrerupt si multam!

Dar nu stiu de ce ti se pare tie trist aerul....a fost asa o boare, dar s-a dus!

Bubule, sa nu faca alergie la plasticul din suzeta! Teoretic sunt hipoalergenedar cine stie ce-o avea! Schimba-i suzeta!

Simo, la ce omor e in Iasi zilele astea...nu stiu daca e chiar asa grozav sa mergi! Desi Iasiul e un oras superb! sa stapaniti sanatosi achizitiile! iar cu david si strampii dificil moment...ca teoretic copilul are dreptate, practic...ii ingheata toate cele iarna!

Cami, voi ce mai faceti? cum e scolarita?

Ariel, din ciclul sa radem de copiii Catalinei...azi Ilinca i-a dat lui Seb pufarine! Ala era turbat, ea nu-ntelegea de ce nu are voie..." pai nu vezi ca-i plac?" Iar pufarinele i le luase tac-so ca sa o poata lua de la gradi...pentru ca fata mea vrea sa fie ultimul copil care pleaca!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Cata, bestiala ca de obicei Ilincuta, mor dupa vorbele ei de duh
Scolarita mea e bine, putin cam obosita, ce-i drept...Ea era obisnuita sa doarma la pranz iar acum, cu programul de dupa-amiaza, e cam greu pentru ea. Eu ma bucur ca-i place si se trezeste dimineata entuziasmata ca merge la scoala.

Mai vine cineva la buhuhu???

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchirezultatele cand se dau? E un nr limitata de locuri sau o nota minima? Cum e?Ca sa stiu cum sa ma rog mai exact!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Mai vine cineva la buhuhu???

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

prezent

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nota minima de promovare e 7! Acuma in facultate n-am luat decat la primul examen de anatomie un 6 si tocmai murise si mama, asa ca am sperante ca voi produce de un 7!
rezultatele o sa se dea cand o sa vrea muschii lor! teoretic n-am voie sa intru la practic daca n-am trecut scrisul...practic ei fac ce vor!
tot teoreetic in istoria institutului n-au picat decat 2 persoane acest examen-una de mult, pe vremea lui Mincu, si cica l-a picat ca sa-l mai tina in Institut si a doua in primavara, o fosta colega care a facut 4 ani in Franta si cred ca i-a calcat foarte tare pe coada!

Am neste emotii mai mari pentru ca e prima data in comisie un dr proaspat facut conf, prietenos cu noi in general dar care poate fi si al naibii de scarbos daca vrea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput