Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, merci mult.

Cum e aparatul de aerosoli? As vrea sa-mi iau si eu...Merita?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau inca nu stiu cat de eficient e; asta seara o "torturez" si va spun rezultatul de inceput; poate se obisnuieste; si cu BB era crima: urlaaaaa cand o aspiram....acum s-a obisnuit si sta cuminte, nu scoate un sunet

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

aparatul care l-am avut eu de la sister imprumutat era Omron C28, l-am vazut la helpnet cu 209 lei! Prea tarziu pt Liana, poate profita altcineva! (poata chiar eu ca mi-a venit alocatia azi!)

Liana, cu ce ti-a zis sa-i faci aerosolii?
seb a stat putintel, sper ca voi sa aveti mai mult succes!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ciao,fetele!vad ca sunteti ciripitoare mereu aici pe crenguta.imi pare rau ca eu nu am avut net cat timp am fost gravida,ca asa ne cunosteam si noi mai bine....
BEBE CRISTIAN face maine 7 luni....ce repede mai trece timpul cand se mai aseza si pacea in suflet,asa-i?(la mine dupa 5 cand a invatat ca somnul e dulccccce)!dar eu tot pisaloaga am ramas!!!parca simt ca nu imi merge bine tot timpul...o fii de la hormoni...asa ca le urez si eu LA MULTI ANI BEBEILOR nascuti pe ramurica si multa sanatate.pupici multi.

La multe lunishoare,ingerasul meu,Cristian Ionut(14 mar 2008)

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

heyyy! ce naiba v-a apucat???? astenia de toamna? luna plina lipita de freza? ca ma apuca bazdacii acum!!!

mimo! tu esti prima pe care o iau in varful adidasului!!! daca te mai prind cu d-astea...ce ai femeie? ce-ti lipseste? haaaa? poti sa ai si 25 de ani, sa arati ca aguilera si sa te calce masina si sa nu-ti mai vezi nepotii! mai lasa-ma cu lamentarile astea! ai 2 copii superbi, destepti, barbat, casa, masa, soacra , caine !!! eu vreau sa vad soare-n plete si cand va avea copilu' 3 ani si 10 si 20, nu doar acum! depinde de tine sa-i vezi soarele din plete! ca-l vezi de la ora 17, asta e partea 2 a ... decat sa plangi, mai bine uita-te bine la el! pupa-l mama de frumos ...hai ca esti tristuta si te iert:) hai, nasul pe sus, ca asa-i sta bine unei duamne

no. 2 - butucica!!! rushinica!!! nu ne pasa noua "inchegatele" de tine??? mai spune tu asta si sa vezi ce-mi pasa, cu acelasi varf de adidas de la popul lui mimo:)) pupa pe andreiul frumos si mai adu ceva poz(n)e sa ne delectam si noi cu un copil sanatos si frumos!
bitza, nu te face ca nu vezi...si tu la coltz langa butucica!

no.3 - tuchi si liana la pachet!!! insatisfacute profesional??? las' ca trece! sunt altele in viata mai importante! am trecut si eu prin asta si am suferit...dar acum ma bucur din suflet ca sunt "satisfacuta" altfel

no.4 - pt "caciulite"....mai fetelor, lasati copiii in pace! nu-i mai imbroboditi atata! caciulite da! afara, cand e cazul! as vrea sa zic ca si ursu'...dar eu nu port nici iarna:))

si ca am terminat cu scatoalcele, hai sa trecem la ...altele:

olga, da, tragica povestea, daca e reala...e doar punctul lui de vedere, e ceea ce vrea sa vedem noi...eu ma abtin sa-l cred 100% pana nu aud si varianta ei...cat despre T., toata jena...mie asta mi-e teama, ca o astfel de lege ii va favoriza pe paduchii de teapa asta ...cu niste falsuri, pile, bani, poate "aranja" orice!!! daca i-ar pasa de fericirea copiilor nu i-ar folosi ca arma...lasand la o parte ceea ce-i face el I.-ei.... mie nu-mi suna bine "povestea" aia...deloc! chiar daca e scrisa frumos, cu inimioare roz si cu lacrimi fierbinti...hmmmm. sa fie oare, din partea mea, doar niste gherute iesite, din instinctul de mama? sau un semn de alerta dictat de subconstient/instinctul de aparare? nu stiu...mai cercetez...

adriuta, teo este una din victimele mucisorilor plecati hai hui prin ureche...d-aia sustin sus si tare ca TREBUIE aspirati, indiferent de show-ul aferent...

catalina, revin la tine...DOAMNE AJUTA MAINE!!! uite si o pufoasa, o scot sa se scuture de praf: , sa arunce praf magic maine peste tine si sa iti ofere curaj, stapanire de sine, putere si in final nota maxima, !

blanka, DOAMNE AJUTA LUI ERIC!!! aceeasi , transformata in
roxana, la fel!!! DOAMNE AJUTA AMIREI: + praf de stele =
symo: DOAMNE AJUTA BAROSANULUI! + praf de stele =
cat despre sistem...:f..k it!!

send ca pierd sirul...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

fetelor redustiste, e adevarat ca vor sa inchida pravalia din noiembrie??? ...acum, cand am prins si eu gustul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara Duamnelor! Ce-mi place cum suna

Frate, Lica s-a dat lovita saptamana trecuta...a venit doar 2 zile, din care un adoar jumate de program . Vineri era racita cobza si n-a venit, azi n-a dat nici un semn...pe mobil ba nu raspunde, ba e inchis, pe fix nu raspunde ...mdea...si eu umblu bezmetica prin casa si nu mai stiu ce sa mai fac si cum sa ma impart . Azi am apucat si eu o ora jumate de somnic la amiaza

In primul si in primul rand sa scot si eu stiti voi pt. cine

Tuchi, nici nu mai stiu ce sa zic de bubitele lui Stefan…la fund nu s-a iritat niciodata si nici pe corp n-a avut nimic niciodata…eu am zis ca e de la suzeta si de la saliva, dar e posibil sa fie si de la fructe…nu stiu…poate ca de la ele se face mai rosu cand deja e iritat, de la zeama lor…habar n-am…cand am fost la pediatru mereu le avea vindicate, am incercat sa-l programez la Stanciu si nu se faceau programari…habar n-am…suzeta o tine f.f putin doar la somn si nu intotdeauna, de-aia nu prea cred ca ar fi de la ea, insa bubitele au conturul suzetei cand ii apar

Liana, sanatate multa micutei Te(r)o si tie!

Butucico, multi pupici!

Simo, suuuper festinul! Mama, ce bine arata ! Sa va fie de bine! Si sanatate Barosanelului!

LMA Patrick, Iannis si Ericut!

Mimooo, super tare cu salul! Au si ei gen piata cu haine si acolo sigur gaseste! Si Simo e mai tare ca mine, ca are gratar in curte si bulz din ala bun de munte!

Tuchi, Mimo si Olgutza, foooarte frumos ati mai scris, un buchet de flori si de la mine!

Mimo, important este ca ai sufletul tanar, asa cum ai zis tu!

Tuchi, iti tin pumnii maine, bafta multa si sa dea DD sa iasa cum vrei tu si sa-ti fie bine!

Mimo, inca o data am ras rau cu pilaful cu untura de catel …cu trei sortimente A papat? sau il aduci la mine sa-i dau eu sa pape?

Adriuta, success la vaccineala! Ce m-am distrat cu tararabum etc ce-a zis Adrian

Ariel mi-a placut rau si de tine cand le-ai luat la "suturi" pe fete, hi, hi…cum rad pe infundate ca un castor!

...cam atatica...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

bubulinule si teo face bubite la gurita...tot de la saliva. il dau cu alifie de nalba, de la plafar:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

HAI, CATALINA, CU NOTA MAXIMA!!!

ERIC, SA TE INTORCI SANATOS!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi mi-a zis sa ii fac 3-5 zile, in functie de rezultat, aerosoli cu adrenalina, flixotide si ser fiziologic; apoi duminica merg iar cu ea la control sa vedem rezultatul si am sa intreb in afara de ser fiziologic ce imi recomanda sa pun pentru raceli simple. pai super bine aparatul la helpnet; succes la achizitie ; pai inseamna ca tu cunosti aparatul deja, si daca spui ca e bun, ma bucur ca l-am luat; e asa cum ai zis si tu: OMRON Compair NE C28 E
si acu sa inchei: hai tuchiiii!!!!!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput