Puiuti de Randunici 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
mimooooo : na, na, na bataie la
dansu' gol ![]()
ce-ai bre, esti neam cu bacovia? vezi de treaba ca nu scapi tu fara sa te socresti si cu vladutzu, si maine poimaine te vad ca scrii pe forum la "bunici randunici"
....pan' sa ajungi soacra mare, te zbarlai si tu la dublu pe ginere
.....

gata...lasa prostiile
....stiu eu de ce faci asa: vrei sa spui ca esti o "duamna in varsta" sa scapi de spalat vase
...ntz, ntz, ntz...nu tine, treci la treaba "colega"

Liana, mami de Teo
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam mimooooo : na, na, na bataie la dansu' gol ce-ai bre, esti neam cu bacovia? vezi de treaba ca nu scapi tu fara sa te socresti si cu vladutzu, si maine poimaine te vad ca scrii pe forum la "bunici randunici" ![]() ![]() gata...lasa prostiile ![]() ![]() ![]() Liana, mami de Teo |
plecplec da' ma urnesc mai greu ca-s mai batrana 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII DE ASTAZI, PATRICK, YANIS, ERIC SI IRIS. SA NE TRAITI SANATOSI SI FERICITI! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Mimo, succes cu pilaful.
Liana, ce face Teo? Cum se mai simte? VAd ca esti vie
, nu te-a terminat!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
adriuta spune:
Noi suntem bine, ieri am fost pe la Mall si am facut si ceva cumparaturi. I-am luat la bebitza o gecutza si un costumas de sarbatori. Doamne, n-am crezut ca o-i mai vedea frig p-aici dar ...da, de 2 nopti punem caldura pe timpul noptii. Cand am ajuns acasa a papat si s-a culcat (in jur de 6) si nu s-a mai trezit decat dimineata pe la 5.30 MORT DE FOAME :))))
Am sarit si baita dar s-a odihnit piciul meu.
Azi avem appointment la dr Garrett si facem si vaccinele de 6 luni(suntem intarziati datorita vacantei.
E si el putin mucios dar ieri i-am comandat de pe net batista bebelusului si vine taman din Anglia. Aici n-au auzit de asa ceva
Au aici un fel de aspirator nazal cu baterie dar am inteles de la o prietena ca nu e bun. Dar trebuie sa astept vre-o 5 zile.
Cu pompita nu-i chip sa-i mai scot ca imi da peste mana, fereste capul...uff.
De ce ar trebui sa ne ingrijoreze mucii? Am citit eu acum ceva vreme ca datorita canalului urechii care este mai mic la bebelusi decat la adulti, in cazul cand ei au mucisori pot sa coboare acolo si apoi prin canal la ureche si sa faca OTITA.
Nu stiu cat de usor se poate asta intalmpa sau cat de adevarata e teoria dar am zis ca e mai bine sa previn.
AAA... azi dimineata a facut si number1 si number2 la olita.
. Ma supara faptul ca de cand nu mai papa san e putin constipat si nu stiu ce sa fac. Am schimbat laptele, mananca fructe si legume la greu. O fi de la cereale... nu stiu.
Si faza tare ieri era cam satul si mai avea m 3 linguri si zic hai sa termine tot (la cantitati mari nu fortez copilul dar era ff putin) si el pune mana la gura. Cand nu mai vrea pune mana la gurita, asta e codul lui. Si eu ii dau o lingura...o papa, pune mana la gura. A doua lingura...tace...ma priveste TINTA in ochi cu sprancenele incruntate...tace...eu zic. Hai mami ca e ultima, si deodata il aud:
Da ba mam da ta ri la babma dada mammmmdaaaaggadaaa...
![]()
Era ca si cum ar fi incercat sa imi zica: Mai mama tu nu vezi ca nu mai vreau, ca nu mai pot...intonatia a fost totul.
A fost atat de scumpic
Asa ca de acum s-ar putea sa ne trezim mai des cu ... CRIZE DE PERSONALITATE
Va pup si fug ca deja s-a pus calate pe aspirator.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
clau ti-am vazut tigrisorul
....mumuseeeelll, foccc! iti mai urez odata sa il stapanesti sanatoasa, fara incidente si la cat mai multe plimbari placute! 
adriuta
am s-o "aerosolesc" pe teo si artificial si natural la marea noastra cea ...mare ![]()
tuchi 

eu te inteleg bine, prea bine, foarte bine
cu sistemul nostru de..."aur"; am suferit si mai am reminiscente din cauza lui; poate si eu am renuntat prea usor, poate am facut bine ca am renuntat...nu mai conteaza, iau deocamdata totul ca atare si vad ce va mai urma si ce mai pot face! imi consolez prietenii care sunt in situatia ta si ei ma consoleaza pe mine....si uite asa "mergem cu valu' " ! las' ca trece cu bine si ziua de maine si se mai duce un stres 

Liana, mami de Teo
lianam spune:
mai, de cand tot vreau sa spun: LA MULTI ANI pentru PATRICK, YANIS, ERIC SI IRIS...sa fiti sanatosi si voiosi 
Liana, mami de Teo
adriuta spune:
Si inca una pentru TUCHI 

HAIDEEEEEEEEEE CATALINAAAAAAA
BAFTAAAAAAAAAAAAA
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Si asta cu dedicatie speciala pentru MIMO-SIMO

![]()

![]()

Tu ESTI
, esti 
...... esti 
Si noi TOATE
si
iti spunem
Asa creste mare puiul
lianam spune:
adriuta ce dragalas ai tu acolo
; da, am avut si eu aspirator din ala cu baterie ptr nasuc, am dat o gramada de bani si s-a defectat dupa nici o luna; nu ne-am chinuit sa-l reparam, ca oricum era cam degeaba, era mai mult muzica de el decat aspira mucozaurii
.....nici cu suc de morcov, sau cu avocado, cu pere, nu se rezolva constipatia?
Liana, mami de Teo