Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Rezumat:
Arielnu stiam eu de ce ma doare Si acum ca mi-am revenit sa vezi ce mi ti-l aranjez pe nenea ala
Tuchie mortala fata ta ...are noroc Seb, ii mai pica si lui azi o pufarina, maine o bombonica
Adriutam-ai inmuiat de tot...ce eram eu varza dar ce varza calita am fost dupa mesajul tau
Bubuce sal o sa am, ce pilaf am facut
Valentinanu vin mami tocmai acolo dar ne vedem noi odata si odata...acus' incepem gradinita
Simoam vrut sa mai zic ceva si de doctorul ala care se plimba prin spital in timp ce voi stateati la usa dar tu stii ce-am vrut sa zic si nu vreau sa ma repet
Rezultatele degustarii de pilaf home made au fost urmatoarele:
pilaf simplu : bleah
pilaf cu marar : nota maxima
pilaf cu patrunjel : postponed

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Pai Tuchi in conditiile astea eu sper ca iei examenul cu brio Nu cred eu sa ai tu sansa sa intri in istoria institutului 9 iei, stie eu La ce ora vii?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ca vin si eu cu vesti naspa: Matei are spasm laringian (laringita), insa fiindca nu are febra, nu tuseste, mananca ok - nu ii dau inca antibiotic. Mi s-a spus sa NU mai folosesc Batista Bebelusului! si sper sa am puterea sa nu o mai folosesc... Ii dau Nurofen/paracetamol, Stodal (preventiv), aerosoli cu ser fiziologic (Omronul traiasca!) si spray cu apa de mare (asta de la mine). In caz de febra, sar cu antibioticul, ca nu e chip altfel. Avea 37,1, inainte de baita la fund (nu ii fac mai mult, mi-e frica).

Mai Cata, m-am gandit azi la tina, asa intelesesem eu ca ai examen . Bafta maine!!!

Mimo, eu am 2 surori, una de 29, alta de ...12 ani. Mama a facut-o la 44, e fiica ei si a lui taica-miu ;). Si e isteata si frumoasa, mult mai dezghetata decat surorile ei. Asa sunt copiii facuti la batranete ;).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

de chemat ne-au chemat la 9, probabil o sa inceapa la 10 si tine 3 ore!
Dupa m-oi opri si eu la o tigara si-o berica la crasma din colt( v-as spune cum se cheama crasma din colt, dar mi-e ca iar provoc furtuni!) si dupa aia vin sa dau raportul!

Felicitari pentru pilaf, maine cred ca incep sa mai variez si eu meniul, ca asta tot face bleah la legume! Mararul l-ai fiert sau l-ai pus la sfarsit pe deasupra?

A, si am uitat sa va zic ca sambata i-am dat mamaliga cu branzica- ii facusem Ilincai si am zis ca sa incerc marea cu degetul! I-a placut, n-a mancat mult ca era seara si nu era ora lui de masa!
Ideea e ca mamaliga tre' sa fie foarte moale, ca un gris cu lapte!( stiu de la Ilinca-si la ea am testat multe consisente pana a fost satisfacuta!)
Si branza cumparata ca aia calcica e cam bleah de-acuma!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Nota minima de promovare e 7! Acuma in facultate n-am luat decat la primul examen de anatomie un 6 si tocmai murise si mama, asa ca am sperante ca voi produce de un 7!
rezultatele o sa se dea cand o sa vrea muschii lor! teoretic n-am voie sa intru la practic daca n-am trecut scrisul...practic ei fac ce vor!
tot teoreetic in istoria institutului n-au picat decat 2 persoane acest examen-una de mult, pe vremea lui Mincu, si cica l-a picat ca sa-l mai tina in Institut si a doua in primavara, o fosta colega care a facut 4 ani in Franta si cred ca i-a calcat foarte tare pe coada!

Am neste emotii mai mari pentru ca e prima data in comisie un dr proaspat facut conf, prietenos cu noi in general dar care poate fi si al naibii de scarbos daca vrea!

Buna seara!
va citesc de foarte multa vreme, am si eu un smecheras acasa de 5 luni jumate...va citesc de la odisee, undercover ar zice unii, dar niciodata nu am apucat sa va scriu. Am invatat multe de la voi, v-am tinut pumnii de fiecare data cand au fost probleme..insa acuma special am vrut sa intru sa o incurajez pe tuchi: BAFTA! iti tin si eu pumnii, Sunt convinsa ca totul va fi bine si vei gasi acolo puterea de a le demonstra tuturor ca iti meriti locul printre ei.
SUCCES!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Nicoleta, raguseala aia nu era de bine! Of, sanatate multa lui Matei, probabil ca e viral ce are, insa mare atenttie la el cum respira! daca da semne ca se sufoca fugi cu el la spital!

Si are tata trei fete cucuiete...au incercat oamenii sa faca un fecior si n-au reusit, ai?
sa fie sanatoase si sa va intelegeti "ca surorile!"

Mergi la inceput

Simram, multumesc mult!
iote ca am si sustinatori din umbra!
Si hai mai des la ciripeala cu noi!

Bai, daca mi-ar merge maine stiloul cum imi merg destele pe tastatura....fac ravagii!

Mergi la inceput

Tuchisimti ceva asa in atmosfera Pe mine ma trec fiori ...si uite, ai si un admirator secret
SimRamda' mult ti-a mai trebuit ca sa te arati Daca stiam, arajam cu Tuchi sa mai dadea niste examene mai devreme Sper sa te mai vedem pe la noi si sa ne povestesti si tu una alta, daca tot ai spart gheata
Nicoletaasa deci...si clar e facuta din dragoste daca are 12 ani, ca s-a nascut in democratie Sa-ti traiasca surorile si sper asa sa sa se mandreasca si fata mea peste niste ani cu fratiorul ei
Bebelusele, dans

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, hm, nu stiu ce sa zic, mama credea ca e la menopauza si oricum nu ar fi facut avort... Si asa are mama 3 fete!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Simt in aer o insomnie....dar nu de-aia de studiu! Noroc ca incepe Mircea Badea acusica si bag nene cate un somn pe vocea lui...

Mi-am umplut stiloul cu cerneala, mi-am fixat ceasul...m-am si pensat nitel...sa vad de sprancene la colegul din fata

Mergi la inceput