Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Cecilia, sa stii ca mi-au cantat copiii la chitara, pana ce s-au culcat! Bineinteles, ca Alex era mai incantat de ea, Olivia era cea care il asculta, si tipa sa-i dea si ei un picut sa cante.Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Ma bucur ca v-au placut jucariile, chiar sunt foarte fericita ca am luat 2 jucarii si nu una.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Yaia spune:
Hai, mai fetelor, nu sariti asa la Sabina!
Ia uitati aci ce zice domnu' DEX:
Zuz=Buimac, n#259;uc, z#259;b#259;uc, z#259;p#259;cit
Adica era 10 dimineata si Annisia era buimaca, zapacita, nu stia ce se intampla, cum de e treaza la ora aia! Nu-i asa, Annisio?
Auzi, da' poti sa-mi zici si mie cum faci de stai cocotata pe ditamai toacele? Ca la mine astia e grele rau!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
| citat din mesajul lui greyeras Sabina esti o tipa minunata, nicidecum cum mi te inchipuiam. |

altaaa:)))0
te pup greyeraso

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui greyeras A fost lady in black. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Coasa imi mai lipsea!Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Bebeka, stai linistita ca si Andrei numai pe holuri a umblat, nici gand sa stea in sala. Mi-am si imaginat cum batea Rebeca la usa Cecilia, sorry pentru problemele cu Alex, deh ea e obisnuita sa smulga jucarii fratiorului. Sa nu mai zica fetele ca nu a facut nazdravanii. Era firesc sa se agite cei mici, prea multe jucarii strica Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
ai inteles gresit, nu am avut probleme cu ea, doamne fereste, era chiar ff cuminte, Cristi era cam razgaiat...chiar s-a uitat la ea cum se joaca....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
greyeras spune:
Vroiam sa zic ca ai fost imbracata toata in negru, Doamne iarta-ma!
![]()
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Iar mingea cu pricina rau nu are cum sa ii faca deocamdata. Si Bubu adora trenurile dar nu il fac musai mecanic de locomotiva. |
Evident ca nu...compostor de bilete, nu?
Rugby-ul e sportul barbatilor curajosi. E mult mai mult fair play acolo decat in multe alte sporturi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Evident ca nu...compostor de bilete, nu? Rugby-ul e sportul barbatilor curajosi. E mult mai mult fair play acolo decat in multe alte sporturi! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Deocamdata vrea gradinar baiatul, daca il vedeai cum scotea pamantul si il punea la loc! Cica ar fi pictat si peretii cu el, eu nu l-am vazut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
moldoveanca spune:
Hi hi hi ce ma distrez cu voi aici dar tare e timpul sa fac si ceva mancare
Tineti-ne pumnii diseara mergem sa vedem o casuta cu 3 dormitoare si gradina.Sper sa fie ok ca din ianuarie vrem sa ne mutam sa avem mai mult spatiu pt misunator.
Stiu Sabino faza cu intelectualii asta imi tot spune si sotiorul dar eu tot tenis vreau sa faca puiul meu si dansuri sportive si sa studieze la Oxford si sa fie santooos tun si fericit si iubit.Na ca v-am dat tema pt acasa ce vreti sa fie copilasii vostri?V-am pupat pe toate ca imi sunteti tare dragi.
Carpatinooo si tu imi esti draga tare si sunt indragostita de trandafirasul tau,glumeam si io ca mi-e frica de tine.Byeeee
teo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui greyeras Sabina esti o tipa minunata, nicidecum cum mi te inchipuiam. |
Bre compozitoareo... ce le facusi domle' fetelor astea de tremurau de frica matale?=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Bineinteles, ca Alex era mai incantat de ea, Olivia era cea care il asculta, si tipa sa-i dea si ei un picut sa cante.