Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pai vad ca voi studiati pozele, nu gluma.Propun un concurs: ce pantofi a purtat Rox la petrecere?Sa vedem ce spirit de observatie aveti

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pot sa particip si eu?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Mingea aia de strur i-o tot baga tati sub nas.Iar pe mine ma ia groaza.Cum sa-mi vad eu copilasu' impins si rostogolit de niste huidumaci

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Ieri nu am mai apucat sa intru pe forum am dormit aproape toata ziua dupa ce am venit de la petrecere, am avut de recuperat.
A fost foarte frumos, noi, adica mami, tati si puiul nostru ne-am simtit excelent. Toate sunteti minunate si imi pare rau si mie ca am avut timp sa socializam mai mult.

Sabina esti o tipa minunata, nicidecum cum mi te inchipuiam.
La fel si Papanash.
Cat despre Roxana si Luy..... nici nu am cuvinte sa le multumesc pentru tot.

Sunt multe dintre fetele de la petrecere cu care nu am reusit sa schimb nici un cuvant si imi pare rau, Adelina a fost o misunatoare si chiar daca tati a fost cu noi nu am stat deloc.

O sa pun si eu pozele, le-am descarcat, dar trebuie sa duc puiul afara ca s-a plictisit.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Nu mai Roxule tu nu ai voie.Ia sa le vedem acum daca ti-au studiat picioarele in poze

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

A fost lady in black.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Duoamna, scorpie la scorpie nu-si scoate ochii....

Moldoveanco, cheliosu e super frumos! dar sa stii ca rugby jucau pe vremuri numai intelectualii si oamenii f cultivati si fini, in ciuda aparentelor.
Fotbalul e mult mai vulgar.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleeeeu, le-ai studiat tu? Eu speram sa nu fiu totusi obiect de studiu ca sincer nu prea e nimic de admirat la mine.

Iar mingea cu pricina rau nu are cum sa ii faca deocamdata. Si Bubu adora trenurile dar nu il fac musai mecanic de locomotiva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Aoleuu Sabino cum te credeau fetele sa esti?Ca eu cred ca esti coooolMie sa stii ca nu mi-e frica de tine.Tremura camasa pe mine cand apare Carpatina pe aici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - faza cu olitza a fost cam asa...am fost sambata in cora sa luam jucarii pt party...si ne-am gandit sa-i luam si ei o jucarie instructiv-educativa!!!
moldoveanca - nu stiu ce pantofi a avut rox, dar stiu ca a avut o rochie neagra in care arata beton!!!!!!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput