Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
He,he,he...ai prins-o pe Papanasha in poze! ![]() |
Da' a prins-o culcata...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Annisio, tu ai avut pantofi rosii? Ai tai erau cracii aia? Faini! |
De pantofii din poza "Cristi vorbeste cu Stefan" vorbesti? Daca da, .. aia nu sunt chiar rosii (eu as vota cu ciclam)... si nu sunt in picioarele Annisiei ci ai Teodorei (mihaileasca, stii tu...). In rest, de acord cu tine
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
eu nu stiu despre ce poze vorbiti, dar Annisia chiar a avut pantofi rosii si are niste super picioare lungi ![]()
De altfel Annisia am impresia ca si-a dat seama ca nu-s in apele mele, nu ca ar fi comentat ceva Doamne fereste, dar m-am prins eu ca si-a dat seama. Asa ca sub aparenta de zuza sa stiti ca se ascunde mare acuitate

asa ca de azi am inceput sa fac si eu cate ceva pt mine.
Deocamdata am fost la bazin, am rezistat cu mare greutate o ora.....
dar e un inceput, si sper sa ma tin de treaba.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, unde ai vazut tu aparente de zuza la Annisia? Zau nu am avut niciodata impresia asta. Si care e treaba cu bazinul? Habar nu am despre ce vorbesti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Da' a prins-o culcata... |
In primele doua poze imi pare treaza!
| citat din mesajul lui carpatina De pantofii din poza "Cristi vorbeste cu Stefan" vorbesti? Daca da, .. aia nu sunt chiar rosii (eu as vota cu ciclam)... si nu sunt in picioarele Annisiei ci ai Teodorei (mihaileasca, stii tu...). In rest, de acord cu tine |
Nuuu, de cei din poza "Maria, Rebeca, Cristi si Yannis...". Hai, mai, ca inca mai stiu culorile, parol!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
moldoveanca - bine inteles ca imi place cheliosul...ca doar si eu detin una bucata chelie!
dar am o problema cu rugby-ul...ala nu-mi place!hihihi.....
intr-adevar, betty are niste picioare...si nu numai!![]()

azi raportez si eu primul pipi si primul caca la olitza...nu ca ar fi vre-o realizare(ca oricum nu intelege ce a facut!), dar asa ca fapt divers....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Sa inteleg ca nu va place cheliosu meu?Vad ca sunteti preocupate de picioare teo |
Pai nici nu ne-ai dat ragazul sa il studiem.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
vallleleeu, ma refer la cum se auto caracteriza ea mai demult, nu la aparenta in carne si oase, pacatele mele:)))
adica am fost la inot bre!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina eu nu stiu despre ce poze vorbiti, dar Annisia chiar a avut pantofi rosii si are niste super picioare lungi De altfel Annisia am impresia ca si-a dat seama ca nu-s in apele mele, nu ca ar fi comentat ceva Doamne fereste, dar m-am prins eu ca si-a dat seama. Asa ca sub aparenta de zuza sa stiti ca se ascunde mare acuitate ![]() |
Aha.. am vazut acum si poza cu pricina.. Yaio, mea culpa, cred ca-mi luasera ochii culoarea celorlalti pantofi.
Annisia zuza? Never ever...
Succes la ale tale, compozitoareo.
Si sa stii ca nici mie nu mi-e frica de tine
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Imi place si cheliosul, dar mai mult cu carticica decat cu "mingea de strutz" (asa ii ziceam cand eram mica")
Gabitz, spre rusinea mea eu nici nu am luat olitza. D=apoi sa o mai folosim.
Sabina, zi domne ce e cu bazinul ala. Ai lasat tu copiii sa te duci la bazin? ![]()
Rox ,
Poze