FIV 195

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ESTRELITA, nr de telefon 0213161277 este perfect valabil. Este nr. de la programari de la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

mari_lolutza,
Multumesc mult si te astept cu MARELE REZULTAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Darielama bucur pt. tine, o sa ramai cu ceva din astia 5.
Refritor la Tromboass de 50. ia din a doua pastiluta o jumatate si ai rezolvat prblema - ai 75 mg. Cat despre progesteron, vezi ca sunt pe la farmacii injectoare de insulina care sunt gradate din 0,1 ml pama la 1 ml. Ia dintr-o fiola de 250 mg doar 0,1 ml cu aceaa siringa si ti-ai facut 25 mg. POti pastra fiola acoperita cu ceva cateva zile in frigider (acuma nu chiar 10 zile....)
Catalinaai inecput tratamentul? Eu pe 16.10!
Elenadape unde esti? Ce vesti ne dai despre HSC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dariela

Marea majoritate a reactiilor a fost ceva de genul :"ce sa se schimbe cu asta, nu o sa se rezolve nimic, etc". Am incercat sa dau fiecarui cuplu o foaie, le-am explicat pe scurt despre ce este vorba si am mai lasat unele pe mesele din zona (pe care pana la urma le-a adunat femeia de serviciu, broscorodind la adresa nesimtitei care le-a intins pe acolo!).
Dariela

De asta nu se schimba nimic in Ro, omoram orice sansa chiar din faza incipienta doar gandind ca nu se rezolva nimic si ce rost mai are sa incercam. Pacat. Ma surprinde sa aud ca inclusiv cuplurile care recurg la acest tratament au aceeasta reactie. Asa dupa cum spun fetele probabil ca generatia nostra nu va beneficia de pe urma acestei campanii dar macar generatia viitoare. Fetelor nu va lasati 'batute'!
si mult succes tuturor aspirantelor. Doamne ajuta

Bianca 22+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

KITTA . Eu sunt inca la inhibare. Sa-mi bag picioarele ca asa ma enerveaza. Tocmai acum imi intarzie CM...asta inseamna si ca incep stimularea cu intarziere si ca stau mai mult in Grecia, iar maine plec, apartamentul e inchiriat numai pana pe 20 nov, o sa ma plictisesc groaznic acolo. Macar sper sa am internet ca cei de la agentie asa au spus. Na ca ti-am raspuns de trebuie sa iei mesajul pe bucatele sa pricepi ce vreu de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello girls,

Cat de mult imi plac weekendurile, as putea s-o duc intr-o sambata si duminica continua. Am fost la prietena mea din copilarie care a nascut o fetita dulcica...m-a innebunit mirosul ala de bebelus. Gata,anul asta raman insarcinata! La mijlocul anului viitor o sa miroasa a bebelus la mine acasa si-or sa ma doara sfarcurile de la alaptat.
Acum astept rezultatul la prolactina, mama ei, trebuie sa fie in limite!

Hera, Dariela, Fire, va tin pumnii sa fie bine!
Kora, Kittamult succes si sa fie cu noroc!

Catalina, bafta multa si sa ne mai povestesti ce faci!

Elena, Felicia, Ioana

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Catalina2307cale batuta, cum se ureaza. Sper si mie sa imi functioneze netul in Viena, ca asa au spus ca avem...Ne mai conversam cand incepem stimularea ca nici eu nu stiu cand imi vine exact! Poate ii intrebi si tu pe dr. greci cum e cu Decapeptylul in Z3 de la ET???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Raluca saru'mana.
Kitta intreb draga mea ca doar nu ma doare gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, tot vorbiti de decapeptyl de cateva zile. Eu am facut inhibarea cu decapeptyl, l-am injectat in ziua 25 a ciclului din luna precedand fiv-ul (stimularea). Voi spuneti ca s-ar face si dupa ET? O sa il intreb si eu pe medicul meu (vineri am histeroscopia si eventuala extirpare a membranei separative).

Va imbratisez pe toate si astept vesti bune in sezonul asta de numarat boboci. :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

Buna dimineata,
nu ne cunoastem , inca, dar...mai avem timp ..de citit , va citesc de multi ani.
O mica prezentare: sunt la primul FIV, azi am facut ultima injectie de puregon si in curand recoltarea de ovocite.
Procedura am desfasurat-o la Medlife si pana acum m-am simtit in siguranta..monitorizari am facut vreo 6 (din 2 in 2 zile).
Lorelai, nu stiu cum sa te contactez...imi trebuie vreo 2 fiole de Gravibinon, daca le mai ai.

Luci

Mergi la inceput