FIV 195

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

FIV 1 Am avut 8 ovocite mature in ziua punctiei,...in 48 ore toti embrionii(8) sau oprit din evolutie... nu a mai avut loc ET...insa zimbesc, ...
"ziua de ieri e de domeniul trecutului, ziua de maine este un mister, ...dar ziua de astazi este un DAR!!!"

Multa incredere tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

catank poti sa ne spui unde ai facut FIV-ul?Sotul tau are cumva probleme cu spermatozoizii?Poate e nevoie de ICSI.Nu te lasa!

Fetelor stie cineva daca in tratamentul de stimulare e voie sa iau ceva de genul nurofen pentru raceala si gripa,strepsils etc?Ma cam ustura gatul,simt ca innebunesc ca nu cumva sa patesc ca data trecuta si vreau sa iau ceva preventiv sa nu mai racesc cumva.Culmea e ca abia ce mi-a trecut o gripa cu tuse si tot tacamul si acum ma ustura in gat.Ce sa iau?

In rest, e totul ok,azi e zi 2 de stimulare,m-am descurcat bine cu pen-ul de puregon ieri, e chiar usor de facut.

Va pup pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Kora ,
dai cu homeopate, oscilococcinum il poti lua preventiv
(este tare bun )si sa ceri si pentru durerile din gat ceva gen Homeovox. Ai grija de tine.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luca tu zici sa nu iau nurofen,o fi vreo problema?Oscilococcinum iau de mai bine de o luna cate una pe saptamana...si uite ca degeaba...si vitamina c am luat la greu pana acum...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

kora pop ...la Giulesti,...a fost deja icsi,posibil ca problemutzele sa fie de partea amindurora,(sunt pe urma "cauzei")...dar stiti cum se spune?! ..."cate problemutze sunt, la fel de numeroase sunt si caile ce duc la rezolvare a lor"...oricum, profesionalismul medicilor ireprosabil!!!

Mergi la inceput

kora, ...
remediul care pe mine ma face bine mereu, ...10 linguri de miere, plus zeama de la o lamaie.Acest amestec se ia cu mici inghitituri frecvente,pe parcursul intregii zile,(intr'e mese), daca durerea persista, continui si ziua a doua, ...oricum a treia zi ai sa ma pomenesti

insanatosire grabnica!
p.s. incercati sa evitati orice medicatie pt simple afectiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Kora, nu spuneai ca tocmai ce ai fost racita?
De ce nu ai luat oscilo una pe zi...una pe
saptamana se ia preventiv. Acum de nurofen nu
stiu ce sa zic ...este antiinflamator...sa nu dauneze
.......sau poate sunt eu patranoia. Eu incerc sa ma
tratez mai babeste. Gatul imi trece cu sare...gargara .
Hai ca o sa treaca.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

catank, imi pare tare rau.. din pacate, riscul opririi din evolutie e embbrionilor obtinuti prin icsi e mai mare. Intr-un fel, ovocitele sunt obligate sa se fertilizeze, dar e posibil ca spermatozoidul ales sa nu fi fist de cea mai buna clitate(desi in exterior a aratat f bine). Am patit si eu, din 6 embrioni super la 48 de ore (mi i-a aratat dr), 4 s-au oprit din evolutie.. eu am fost fericita ca mi-au ramas 2 de transferat...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Buna fetelor,
mari_lolutza,
Sper ca esti foarte bine, astept sa ne dai vestea minunata!
Am sunat toata dimineata la nr. de tel care mi l-ai dat, era reteaua cazuta, nu am reusit sa iau legatura.
Apoi am sunat la cabinetul particular, de fapt aici vroiam sa ma programez (am inteles ca e mai bine asa).
Mi s-a spus sa revin pe 10 noiembrie caci atunci se fac programarile pentru luna decembrie.
Asa ca n-am decat sa astept.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ESTRELITA, eu sint bine deocamdata. Astept sa fac joi testul. Pina una-alta, eu zic sa faci deja cariotipul tau si al sotului si microdeletiile cromozomului Y la sot, ca, daca nu stati bine amindoi din punct de vedere genetic si se fragmenteaza embrionii, sint sanse extrem de mici ca embrionii sa se prinda in burtica ta. Daca sinteti amindoi bine cu genetica, obtii embrioni congelati, ceea ce iti ofera o sansa in plus sau ajungi chiar la blastocisti daca ai cel putin 6 ovocite, deci 6 embriono foarte buni. Te pup si-ti urez succes.

Mergi la inceput