FIV 195

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Iana_mari, imi pare rau de tatal tau. Acum trebuie sa fiti langa el, sa-l incurajati si sa-i fiti aproaape, pentru ca va avea nevoie. Din cate stiu eu, cancerul de pancreas este unul agresiv, cu evolutie rapida si rea. Iarta-ma daca consideri ca am fost dura, dar lucrurile asa stau.
Iti doresc sa fi puternica si sa fi tu echilibrul familiei tale, fiindca vor veni momente cand va fi nevoie sa fie cineva puternic.
Despre FIV, nu stiu ce sa spun, asta este decizia ta.
SUNT CU TOT SUFLETUL ALATURI DE TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Catalina fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Iana_mari ,imi pare nespus de rau de tatal tau te inteleg perfect prin ce treci,parca nu ar fi indeajuns ca treci prin stresul unui FIV.Parerea mea e ca ar trebui sa amini acest FIV cel putin pina se rezolva problema tatalui tau sau macar sa se amelioreze ptr ca in decursul unui FIV numai de stres nu ai nevoie,dar tu vei face cum vei crede tu ca este mai bine.Fetelor eu am facut si estradiolul in ziua a2 si mi-a iesit 26,167 pg/ml,este bun?La Giulesti se mai gasesc medicamente ptr FIV in special menopur?Daca nu am facut testul papanicolau pot incepe fiv sau pina incep pot sa-l fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Fetelor,sint suparata:din 6 ovocite au rezultat doar 2 embrioni.Miine este transfeul,credeti ca se mai poate intimpla ceva pina miine,sa nu reziste?Imi este tare frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iana_mari of ce veste proasta ai putut sa primesti de ziua ta, i-mi pare atat de rau! La multi ani iubita! Sanatate tatalui tau, daca a aflat in stadiul I, sigur se va face bine! Si eu am un unchi cu acelasi tip de cancer, a aflat anul trecut in octombrie, a facut Citostatice si e mai bine. Multa sanatate!
Daniela74 felicitari pentru cei doi embrioni, sigur vor rezista!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iana_mari, La multi ani cu sanatate si mult noroc sa ai! Imi pare rau de vestea primita, dar sub supraveghere medicala se va imbunatatii starea de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Felicia - I-am lasat deocamdata un coltisor, dar l-am avertizat sa se pregateasca de exil!
xrysya - Acum am vazut ca era deja scris.
Kora - Pentru mine e cam tarziu! Cred ca nici daca dau cu tunul nu gasesc la mine in oras Decapeptyl (e prima data cand aud de el). In plus nu stiu daca dr. Cocei mi-ar raspunde la telefon - e duminica si stiu sigur ca azi nu e la Giulesti. Cu riscul sa o enervez o sa-i trimit totusi un mesaj.
Ma bucur ca ai rezultate bune la analize si spor la injectat!
Moniland - Nu m-am indurat sa arunc niciunul. Pana acum puneam 2-3 si nimic, acum ii lasam pe ei sa decida, ca doar e democratie. Sper ca macar unul - doi va rezista!
daniela 74 - Sigur embrionasii au rezistat si acum isi cauta un locsor cald.
cami 30 - Cumplita situatie! Multa putere pentru un nou inceput!
iana mari - Sunt alaturi de tine iubita! Va urma o perioada foarte grea dar cred ca tatal tau n-ar vrea ca tu sa renunti la tratament si sper ca Dumnezeu iti va darui puiutul asteptat. Multa sanatate tatalui tau!
ioana - Cand ai timp avanseaza-ma si pe mine pe lista fetelor care asteapta rezultatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Iana_marimulta sanatate tatalui tau si tie multa putere!In ziua de azi diagnosticul de cancer nu mai este unul final, sunt solutii si tratamente. pe mine m-au suspectat de aceeasi boala la varsta de 16 ani, din fericire dupa investigatii si operatii s-a dovedit a nu fi dar stiu ce inseamna frica, disperarea adusa de perspectiva unui astfel de diagnostic!!!Curaj !

Fireyesfelicitari pentru embrionasi si tin pumnii stransi stransi!

Korasi pentru tine pumnii stransi stransi acum la inceput de drum lung lung de 9 luni!!!;)Ai grija sa nu mai racesti;)

Eu revin cu vesti bune si inima reasezata la locul ei!Azi am fost la eco iar, am un endometru 'dik' adica grasun dupa cum a spus doctorul, si pana si foliculii mei s-au inmultit, deci am 6 intre 14 si 16mm si vreo 4 de 10 deci sunt optimista. Sa vedem ce zice monitorul la telefon, probabil inca vreo cateva zile de stimulare si apoi pregnyl .
pupici tuturor si un week-end linistiti pentru erevibodi;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80
Am avut momente cand am fost f suparata pe Dumnezeu iar acum imi pare rau ... ma intrebam de ce nu este dreptate de pamant (unii isi abandoneaza copiii, altii ii ucid inca de la naster)... ASA ESTE ... neintelese sunt caile Lui, dar noi trebuie sa ne acceptam soarta si sa mergem inainte ... sa incercam toate caile lumesti in inseplinirea acestui vis, in masura posibilitatilor bineinteles, pentru ca mai tarziu sa nu regretam ...

Asadar, pastrati-ve credinta ... si mergeti cu optimism inainte

La ultima spovedanie (febr anul acesta) am spus preotului ca simt ca imi pierd credinta si ca nu inteleg de ce ni se intampla asa ceva cand ne dorim un copil atat de mult. A vorbit foarte intelept (sincer nu ma steptam la asta, e mai tanar decat noi), la sfarsitul spovedaniei am spus "cum o vrea Dumnezeu" iar el a spus ca nu trebuie sa gandim asa ci ca trebuie sa continuam lupta, sa facem tot ce putem ptr a ni se implini visul.
Da, au fost perioade cand nici nu ma mai inchinam, cand nu ma mai rugam dar multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat intelepciune si putere sa trecem peste aceste incercari.

Bianca 21+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Buna fetelor,
Vin si eu langa voi, fiind la prima incercare, caut ajutor si intelegere in acest drum plin de necunoscute.
Am citit si bune si rele pe acest forum, si tocmai de aceea sper sa gasesc aici mare parte din ceea ce as avea nevoie pana la capat: curaj, intelegere si multa speranta.
Maiine incerc sa ma programez pentru Giulesti (desigur, telefonic in prima faza).
Am doua numere de telefon, sper sa fie valabile: 021/3161277 si 021/2243127.
Am de gand sa tin cu voi fetelor legatura pas cu pas, cred ca asa este mai bine si cu ajutorul vostru sa pot evita multe neintelegeri si sa trec mai usor peste anumite aspecte negative ale acestei proceduri.
Orice amanunte care mi-ar face drumul mai usor ar fi binevenite din partea voastra dragele mele care ati trecut deja prin aceasta aventura.
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput