Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 5
ochi_verzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguletz p.s. avem si noi poze prospete la semnatura... 34 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..." |
Mai un pic, si vedem inca un blondutz!

Vai ca-i mortal fii-tu in poza asta si tu ai o burtica tare frumoasa si stralucesti...imi place ultima poza

Edit: Mi-am mai amitit ceva Azi la gradi a colorat o rata rosie..intreb "de ce?" ca mai avea si ciocul verde

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1
E prietena noastra
FELIS spune:
Nu am avut net cateva zile... asa ca am postat mai tarziu despre 14 oct 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
FELIS 
FULGULE, hihihi ce dragalas e David!
Paul s-a obraznicit, si la gradinita si acasa, trebuie sa fac iar pe politistul ca numai merge....
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
fulguletz spune:
ochi verzi, chiar daca nu as fi stiut ca esti de profesie, tot mi-as fi dat seama , dupa modul de a formula intrebarile...
...deformatzie profesionala la tine
(am vazut filmuletzele cu pictatul frunzelor).
ce vesel e dovleacul...ai avut o idee f. buna sa-l pictezi!
miria, tot baietel o sa fie...un Eric.
miria_cristina spune:
FULGULE - Sa traiasca micul Eric!

Las', ca faci tu si fata!![]()
Fulgul iar se opintea
si tot baietel scotea,
dar cu gandul la fetita
ii puse in cap...fundita.![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Greuceanu suparat
vru si el un mot pe cap,
dar mamica balaioara
ii dadu palarioara.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ochi_verzi spune:
Miria,
![]()
Fulgu, apoi ce sa fac
parca uit ca-i fii-mea cand facem lucruri mai educative.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
ochi_verzi spune:
Ori sunteti ocupate cu pusul muraturilor, ori vremea buna va tine prin parcuri...
Chiar ma gandeam ca Adriana, Dana, Ele, Gazzella si multe alte fete n-au mai scris cam de multisor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
onitza spune:
MIRIA da' le zici bine bre!
Baga ceva si pentru Natalia mea! Poate-poate s-o sinchisi si ea sa aparaaaa!!!! ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Io-s stresata, vine soacra-mea azi, n-am ma nimik cu ea, biata femeie, dar e prea stresata de viata si imi transmite si mie starea, isi face mii si mii de ganduri negative si are grija sa mi le transmita. O sa incep sa cant la dus: Ooooooooooooooo, viataaaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooooooo soacraaa meaaaaaaaa, O degeaba plaaaaangiiiiiiii, drobu n-o sa cada, nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

34 sapt. si mamica de