Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

salutari tuturor, si multumimi de urari
incet incet ne revenim, domnisoara mi-a facut surpriza de data asta.... a inceput cu laringita, antibiotic sirop, pic de nas si ambroxol, a treia zi ziceai ca e noua, am avut si musafiri, in afara de o tuse productiva,si raguseala nimic... mucisorii se auzeau in gat dar nasul perfect curat...
a 4 zi... bomba ,febra,nu mai putea nici sa respire maraia si haraia pe piept, diagnosticul.. pneumonie acuta, am intrat pe injectii din fericire una la 24 ore, pe sprayuri de inhalat, pe predinson, pe eurespal, parca au aparut si ceva mucisori, dar culmea ff putini si transparenti...
acum suntem mai bine, zice dr, ca eu nu mai cred nimic, era bine dupa parerea mea si pe antib celalat si dintrodata bum
mai avem 2 zile de injectii, au trecut 5 deja, inca tuseste la fel, dar speram sa ne revenim repede, nu de alta dar.... evident ca fratisu nu putea rezista mult, desi a trecut 1 luna de gradi fara nimic, sapt ei de boala ia pus capac si lui, a inceput si el sa tuseasca, dar lui din fericire ( zic eu) ii curge si nasul, sper sa il pun pe picioare fara antib

gata neam laudat destul, am citit tot, dar nu am rabdarea sau puterea sa raspund fiecareia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare dupa 100 de ani si de la noi!

Doua vorbe asa la repezeala ca la servici e nebunie: suntem bine, copiii OK, Bianca e cam suparata ca le lipseste invatatoarea de vreo saptamana fiind bolnava si fac cu una in varsta care tot tipa la ei, ma rog, sa speram ca se intoarce titulara cat mai curand.

Eu ma refac cu greu dupa un teambuilding grozav la munte, unde ne-am facut de cap in mare stil (cred ca nu m-am mai distrat asa din liceu), cu dans toata noaptea, trasee montane si balamuc curat. Am reusit sa ma deconectez total si ne-am simtit foarte bine. Ieri eram toti varza pe la servici si am avut si o zi din aia crancena, dar asta e!

Multa sanatate bolnaviorilor, in special Deliutei care a patit-o asa urat biata de ea!

Bits, pozele nu le pot vedea din pacate, o sa incerc de acasa, abia astept!

Miria, La multi ani , sa fii sanatoasa si fericita! Ma bucur ca Damiana s-a acomodat asa de bine si repede. Sa fie ok de acum incolo, ca sa te mai inseninezi si tu!Cum e la noul servici/ - sau inca nu ai inceput?

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Nu este ziua mea, dar va multumesc pentru urari si mai pot primi daca imi dati!
Eu sunt berbeaca, a stiut IONELA.

Vorbeam de sarbatoarea Sf. Parascheva ca m-a ajutat.

Mai, la mine e una buna una rea. Dimineata, cand sa plecam am gasit masina sparta. Furasera toate aparaturile din ea (erau montate), iar geamul din dreapta spart cu ranga, adica si usa strambata.
Ce e rau in chestia asta cel mai tare, faptul ca masina inca n-are asigurare pentru ca deabia e adusa si nu s-au facut actele la ea.
Nu vreau sa ma gandesc cati bani face ca il omor pe barbatul asta al meu. Ca daca era dupa mine cu Tico mergeam.

Gata!
M-am racorit nitel, dar nu mi-a trecut de tot ca treaba nu s-a rezolvat.

Nu am inceput serviciul pentru ca nu mi-au incheiat cartea de munca. Si asta este alta problema care ma apasa. Nu stiu de ce dureaza atat ca directorii unde ma angajez sunt pe ace.

Sper sa ma ajute Dumnezeusi cu asta, ca nu mai am putere sa ma lupt cu morile de vant! Practic stau atarnata de niste oameni si de bunavointa si profesionalismul pe care, se vede treaba, ca nu-l au. Daca s stii eu o rezolv as face-o, dar n-am cum si, uite, astept!

Ma duc sa ma mai invart prin casa ca treaba tot nu pot face ca-i sarbatoare.

ROXANA - Invidie ma cheama! N-am mai fost intr-o agitatie vesele si relaxanta de 1000 de ani. Cred ca nici n-as mai stii cum sa fiu.
Bravo!

Va!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

PAXELA - Lasa, bine c-a trecut partea mai rea, ca acuma sigur, se va face bine fata!
Sanatate si sa te mai linistesti si tu nitel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Eu sunt acasa cu doi baieti, care se cearta pe jucarii iar cand se despart plang unul dupa altul: Paul si Sergiu, colegul de gradinita. M-a rugat mama lui Sergiu sa il tin 2-3 ore la mine ca fetita s-a lovit la cap, a facut un cucui si o tine pe gheata.

Va pupic, sa aveti o seara placuta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
paxelina ma bucur ca sunteti mai bine
miria...Doamne, fara asigurare nu se mai paote...e clar...imi pare rau pentru ce ati patit
onitza cu siguranta te-ai descurcat
roserbina, nasol cand lipseste d-na ce mai fac scolareii?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey...carele nu cumva sa ma stegeti de pe lista, ca sunt si eu pe aici, cu dureri de shale si doape din dotare, da inca traiesc...Juniorul inca nu s-a intors in pozitie de nastere( e chiar cu fundul spre iesire de 8 saptamani incoace) si nici nu cred ca o va mai face...vorba aia..de ce ti-e frica nu scapi, asa ca, daca nu se intampla o minune, ma paste cezariana...

david e cu gradi, mai nou, o tradeaza pe ruxitza cu amelie, dar sunt convins ca e doar o simpla aventura....

vazui baieti frumosi de bitsone...

multa sanatate bolnaviorilor!

ce e cu try?

34 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

p.s. avem si noi poze prospete la semnatura...

34 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

FULGULEATZO - Sa traiesti si sa fii sanatoasa ca frumoasa esti!

Ti-am vazut pozele si asa mult imi place burtica ta! Iar fii-tu are o fetisoara tare haioasa si vesela. De fapt, iti seamana.
Ce vei avea? Fata sau baiat?

Cred ca merg sa maculc ca-s cam obo si maine ma paste o zi nasoala.
Pupici la fetici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna seara, buna seara!
Ei ca am citit si vesti bune.
Damiana care merge din nou la gradi si despre mamica ei fericita
Am vazut si copilasi frumosi din Japonia...vai ca si mie mi-a placut grozav poza care i-a placut Otiliei
Sanatate celor care inca mai sunt raciti sa le treaca cat mai repede!
Roxana vad ca te pereciEi sa-ti fie de bine distractia si cred ca ti-ai incarcat bateriile!si scolarita si gradinarul si sa vina cat mai repede doamna ei la clasa.
Monica, povesteste-ne ce-ai prajiturit?
Otilia, cum mai este Ana?
Ioana iti faci exercitiul pt doi
Noi suntem bine, vad ca n-a mai racit, inca-i dau ursuleti cu echinaceea si as incepe Lantigenul..dar parca nu stiu ce sa fac, nu de alta dar mi-e sa nu raceasca din nou si-l dau degeaba ca de ajungem la antibiotic n-am facut nimic
La ei la gradi au un proiect Toamna harnica si darnica, care se intinde pe perioada 13 oct-24 oct si se incheie c-o expozitie. Azi ne-a trimis doamna o scrisorica frumoasa, pe o frunza, prin care ne cerea sprijinul, adica sa ducem cate o leguma, un fruct, sa mai discutam si noi cu copiii acasa pe aceasta tema, care vrem sa-i ajutam sa faca mulaj, modelaj, plansa-colaj cu imagini...azi au avut ca un fel de "tema", nu obligatorie si anume sa coloreze o plansa cu frunze, folosind culorile toamnei.
Mi-am pus un pic mintea la contributie ce sa pregatim si noi si uite asa m-am gandit ca facem mulaj...ei pb era din ce...am zis aluat din acela fff tare cu parti aproape egale de faina si sare dar e cam greu de facut mulaj, lutul a picat din start si in timp ce colora si eu corectam m-am gandit la ipsos...fac eu, punem asa ca o gogoasha mai mare, bagam in morcov sau vad eu, luam mulajul si apoi ea picteaza ca si asa-i place sa se joace de-a pictorul. Am povestit si cu sotul care se pricepe la materiale de constructii si mi-a zis ca pot face si cu chit de rosturi(care am in balcon) si ca acela-i mai alb, iar de fac cu ipsos mi-a spus un "secret", sa pun helas sa nu se intareasca in 3-4 minute, ci mai lent.
Din roadele toamnei ducem un porumb, o varza mica, ne-a dat o tanti o radacina de patrunjel cu tot cu frunza si-un cartof ca deh am zis ca morcovi si alte cele mai duc ceilalti copii, iar fructe saptamana viitoare de nu-s suficiente.
Am mai dus luni si-un dovleac/bostan facut felinar si pictat si am vorbit cu ea unde cresc legumele, cine le culege, de ce le culegem, plus la ce le folosim. Am avut surpriza placuta atunci cand vb de porumb sa-mi zica ca oameni-l duc la moara sa-l macine si zice ea "sa-l faca mamaliga"Povestisera ei la gradinita.
Azi am intrat in sala de clasa si asa frumos le-a aranjat doamna pe o masa, dovleacul ce l-am dus si inca unul, ghinzi, castane, frunze...foarte frumos.
Ne-a dat si o fisa pe care este scrisa poezia saptamanii ca sa stim si noi parintii ce invata ei la gradi.E tare draguta "Toamna la gradinita" Asa in mare o stia, desi are 4 strofe, mai o ajutam eu cu cate un cuvant ici colo.
Am incarcat si niste poze si doua filmulete din seara asta si cu bostanul ei care-i este asa drag ca seara aprindem asa cate o lumanare in el. poze
Nmo cam asa ne omoram noi timpul.
Va pe toate si pe comorile voastre!
Aaaaaaaaa si o intrebare...Cand ne mutam? Nu de alta dar sa nu ma trezesc ca va caut si nu va mai gasesc

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput