Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
BITS - Ai niste copii tare frumosi si seamana cu tine chiar daca au trasaturi asiatice.
Esti o mamica fericita si astase vede din privirea ta!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Bitsule ti l-am deocheat pe cel mic aici
!
Insanatosire grabnica Deliei!
Miria, cred ca trebuie sa renunti o vreme la ochelari
.
Monica si ceva poze nu ai?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
miria_cristina spune:
OTILIA - Ha! Ha! Culmea ca si eu m-am gandit la varianta asta!![]()
![]()
Vad ca acuma este bine. Ii spunea lu'bunica-sa sa se duca acasa sa doarma ca maine se duc la gradinita.
Cand m-am dus s-o iau era in culmea veseliei si ea si educatoarea, care imi povestea razand ce amuzanta e fii-mea. Cica s-au jucat la un moment dat cu diverse chestii in forma de oglinjoara, pietene, farduri.....si Dami isi umplea bartul de jucarii de la copii si le baga la ea on rucsac. Adica, aduna tot ce-i placea. Eu m-am simtit prost, dar educatoarea era amuzata. si ca n-a plans, a mancat si-a dormit.
Eu ma bucur daca s-a adaptat atat de repede si bine.
Oricum , era vesela fata si eu m-am linistit.
Ne-am intors pe jos toate 3, adica eu, Dami si mamaie si ma gandeam ca Sf. Paraschevei i-a fost mila de durerea mea vis-a-vis de mama si a facut o minune de ziua mea s-o aduca impreuna cu noi.
Ba, chiar m-a ajutat la bucatarie. Fireste, ca-i vroiam doar prezenta, dar daca era dupa mine o puneam sa faca tot numai sa ii gasesc de lucru si sa stea cat mai mult.
S-a incheiat o zi in care sufletul chiar mi-a fost bucuros!
Va pup pe toate daca mai am timp mai intru, dar mai am nitica treaba pana culc fata cand nu mai pot face nimic.

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina S-a incheiat o zi in care sufletul chiar mi-a fost bucuros! |
si tine-o tot asa!Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+Pozele noastre
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
bits, eu nu am reusit sa vad pozele...nu mi se deschid...nu stiu de ce 
piticii si sper sa le vad poate merg mai pe seara
miria, ma bucur ca a fost bine la gradi si cu mama ta...a fost ziua ta azi? din ce inteleg eu?
La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai numai zile fericite
sanatate multa pentru Deliuta si Matei si nu numai...tuturor copilashilor bolnaviori sa se face bine repejor
noi ne pregatim pentru alta petrecere
maine este ziua profesorului(public...cei din invatamantul de stat) asa ca la ruxi la gradi e mare petrecere(am prajiturit ceva si maine ducem la gradi...asa duc toti copilashii)...alex nu cred ca are serbare fiindca este la inv privat...
apoi ruxi are 3 zile de liber de miercuri pana Duminica stam amandoua acasa ![]()
va
pe toate si pe cei mici
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andreap spune:
salutare
Paxela,sanatate multa Deliei..off..injectabil
.mi-e frica si mie,da'uni pui asa mic.
Miria
,ma bucur mult ptr.tine si Dami
Monica...or primim si pe Felis la placinte???o primim..si daca vrea,sa treaca pe la mine ca si eu azi am facut o placinta cu mere..cu foi de cumparat,da' a iesit buna![]()
Sara e bine,azi a fost cumintica nu a mai plans in carut si chiar a si dormit....sper sa o tina tot asa sa am si eu liniste
.Mariuca e nebunica si parca a inceput sa se obrazniceasca.In rest merge la gradi,apoi in parc....
sper sa mai am timp un pic si maine
pu[ici![]()

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
monica-elizabet spune:
andreap
ma bucur ca sunteti mai bine...si ca ti-a iesit si placintica bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Daca nu ma insel azi este ziua Danielei_sb,
sa fii sanatoasa si iubita!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
ionela roxana spune:
buna dimineata la toata lumea
moni
numai in petreceri o tine-ti!; ferice de voi, va invidiez!
; ce bunataturi ai trebaluit???
miria ce bine ca s-a acomodat Damiana la noua gradi, asa esti si tu mai linistita; sa speram ca nu va mai raci; ai maaare grija de ea acum!!!; si cel mai important lucru este faptul ca a-ti avut toate trei o zi calma
; de-acum incolo sa o tine-ti tot asa!!!; tu nu esti cumva in zodia berbecului???
sanatate Deliutei

, si muuuulta tarie mamicii paxi

!!!; of, este c-am greut cu injectabilul, dar isi va face efectul mai rapid decat medicatia orala;
eu cand am fost mica, am avut pneumonie, si tin minte ca am avut niste episoade febrile de toata frumutetea, de credeau ai mei ca or sa inebuneasca de frica, deja vedeam balauri pe pereti in ogonia febrei, si m-au tinut numai pe tret. injectabil, ptr. ca maica-mea a refuzat total spitalizarea, de-mi ciuruisera fundul
, dar am devenit very strong apoi![]()
octavia
flacaii frumosi; or sa devina niste barbati in adevaratul cuvant si sa vezi ce mandra ai sa fii, la cat de ceruti or sa fie; esti o mamica fericita si-ti doresc numai bine!!!
fetelor va multumesc la toate
sa va
pe toate!!!;
a ma muta din acest oras ramane doar un vis frumos, poate daca castig la LTO, asa ca nu-mi ramane sa ma acomodez in continoare si muuuuulta rabdare!!!
fug sa-mi trezesc cucuietele!
o zi buna la toata gasca de mamici si de puiuti!