Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mihaela sunt pe aici, nu dispar numai ca va urmaresc din umbra daca nu am ceva intersant de zic. Ma mai conversez cu Ioana pe mess (o mai sperii cateodata ) , mai muncesc..avem si noi ceva griji in perioada asta...dar suntem optimisti.
Am vazut pozele cu Fulgu. Ce burta frumoasa dar se vede ca te-ai cam saturat si esti obosita .
Hmm..ca mi-am amintit si de petrecareata de Roxana...si zic si eu ca restul fetelor...invidia ma roade dar sa iti fie de bine si la mai multe .
V-as zice si eu nemultumirile mele legate de gradi dar sigur nu e ceva nou. Deja are in vocabular o serie de cuvinte care stie ca se folosesc si in alte contexte decat cele normale...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELENA - Si eu am fost stresata ca nu-mi vina acasa cu expresii pitoresti sau cuvinte "interzise". Deaceea am si grabit transferul ei ca vazusem parintii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Decat sa-i faci pe plac socrelei, care parese ca-i pesimisto-depresiva, mai bine ai face haz de necaz, ai zice bancuri si-ai face-o sa rada. Adica, sa nu te pui la mintea ei, ba sa faci caterinca si sa va distrati.

Cat priveste venire Nataliei....asta nu mai stiu sa zic.

Ca: Natalia e ingeras
printre nori plutind poznas
cand o vrea ca sa coboare
vei simti-o ca o boare
si vei stii ca s-a pitit
chiar la tine in burtic',
in locsorul unde Paul
se marii ca un balaur,
iar acuma te sicane
ca sa-i dai multe bomboane -

Asa ca, stai linistita
va venii a ta pitica!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..pe fugaaaaaa
pupici la toata lumea..noi suntem bine,profitam de vremea buna sa stam fff mult pe afara.plus ca ma agit zilele astea sa vad cum e mai bine sa fac in asa fel sa pot beneficia de noua lege cu indmnizatia fiin 85% din salariu
sper sa intru zilele urmatoare
pupici

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

uitasem..daca va e dor de noi,priviti-ne:
http://community.webshots.com/album/568030953TPHmvO
si-n semnatura,de altfel
somn usor

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, m-am topit dupa fetele tale!!!!! Maria are un par tare frumos, i-l lasi lung?? Iar Sara e tare dulce cand rade, dar mai ales cand doarme, un ingeras!!!! Tu, mami, radiezi de fericire alaturi de fetele tale frumoase!!! MI-ai facut pofta de fetita, uite cum ma necajesti!!! ...dar pana vine Nati, ma bucur de fetele voastre minunate de aici de pe forum!

PAXELA, cum mai sunt copiii??? Sanatate din plin!

MIRIA, meeeyyyy te iubeeeesc!!!!! Asa mult mi-a placut poeziaaa, am salvat-o si i-o arat Nataliei cand o fi mare!!!! Multumim!

CU soacra chiar am zambit ca exact asta am facut aseara, glume, am ras mult, a fost bine, sa vedem ce rezolva azi la spital daca o interneaza sau nu.

ELE, nu ma sperii bre io asa usor! Pacat ca nu stam mai aproape, ne-am fi baut cafeaua impreuna!

MONICA cum mai sunt copilasii?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea... Va pe toti...

Voi va compuneti poezii pe aici... Nu am avut timp sa ma uit la poze... poate prind putin timp...
Eu lucrez acasa o saptamana incepand de ieri), ca ne darama cladirea de birouri... ( de cand cu accidentul... acum vrea sa o refaca) si am zis ca poate am ceva mai mult ... relax... da de unde.. m-au innebunit cu telefoanele furnizorii, salariatii, eu pe clienti... am facut tot felul de situatii... am fugit pe la banci... sincer... A fost ieri o zi mai grea decat era cd eram la birou... mai era si Mihai pe langa mine si venea si ma tragea de mana sa ma joc cu el... si eu faceam diverse situatii si trimeteam mail-uri si nu puteam...

ONITZA... sa imi zici cd te trezesti poate vin maine la tine la cafea...inainte sa imi incep treba la 'birou'

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREAP... bafta... sa reusesti cu indemnizatia... tine-ne la curent...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, stiu cum e sa lucrezi acasa si cu cupil pe langa tine!!! Maine dupa ce il duc pe paul la gradi (dupa trezire ne pregatim imediat de gradi, nici eu nu stau sa beau cafeaua, desi imi pica ochii -n gura ), iti dau un bip sa vii la cafea, sau daca te vad pe mess, intru sa te chem, bine? Asta o sa fie in jur de 8,30, daca se misca Paul in ritm normal si nu trag de el. Te pup si te asptet la o o cafeluta la filtru.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

zi-le miria! baga acilea sha fara numar

andreap, cum reusisi tu sa faci doua fete care sa iti semene asa de bine?! Sara s-a facut fata mare, gata, poti sa incepi sa-i faci zestrea

felis, tu tot in ritmul tau...tu nu faci pauza niciodata mey?

fetili, in curand incep aniversarile...cum si ce pregatiti? ele, unde o sarbatoresti pe denisa? ca voi sunteti cam prin fruntea gastii, de aia te intreb pe tine...
roserbino, ce tort cu turle ne mai pregatesti si anul asta?

eu ma gandesc sa-l sarbatoresc pe David la mcdonalds. Pt ca nu cred ca o sa fiu asa de fit sa fac atatea pregatiri...nu stiu, o sa vad..

dama, nu ti-e dor de noi? pe unde umbli tu dragutza, ca acusica te stergem de pe lista...

Mergi la inceput