Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 20
diana2004 spune:
Monica,nu te ingrijora pt Singulair,probabil dr. a considerat ca tusea e in mare parte ca raspuns alergic la ceva,eu cred ca o sa te simti mai in siguranta stiind-o pe un antialergic decit sa stai sa o pazesti sa vezi cum respira.Andrei face frecvent urticarie,nu stiu la ce(cel mai des la carne tocata
)si-i administrez Xyzal care la fel este un antialergic.Am intrebat daca pot sa-i dau de fiecare data cind face urticarie si mi-a zis ca da,chiar imi recomanda.
Andreap,nu-i mai da lichide Mariucai dupa ora 20 decit daca iti cere si atit cit sa-i tina de sete.Cind face pipi invat-o sa faca urmatorul exercitiu:sa opreasca brusc jetul,sa mai faca putin iar sa opreasca etc,sa intareasca muschii vezicii.
Apropo de fricile copiilor,si Andrei a devenit un fricos,nu vrea sa mearga in alta camera daca e intuneric pe hol,sau daca merge trebuie sa-l incurajez.
Am vazut-o pe Amira,o scumpa,si pe Ana blondina curajoasa.
Andrei merge la gradi si are o admiratoare
dar el nu cred ca e impresionat;fetita vine in fiecare dimineata si il ia de minuta si-i trimite niste ochiade....
FELIS spune:
LMA pt Ioana-Maria,
Catalina-Nicole,
Diana-Andreea
Scuze de intarziere...
ONITZA... bafta...
da n-o sa ma fim vecine???
.. E...
da poate o sa ne vedem mai des...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
Fetelor ruxi dupa analizele de alergii la fel ca si alex nu este alergica la nimik(sau mai bine zis este in limite) dr spunea ca astmul ei este provocat de raceli/viroze si alte prostii de-astea si cum are imunitatea scazuta le culege pe toate...
diana
...da ai dreptate sper sa fie mai bine cu Singulair-ul asta...Doamne ajuta
cuscra
draga sa-i spui lui David ca ruxi a scapat si de biberon saptamana trecuta ![]()
am prins momentul ca una din catelushele din curte a nascut si mamica nu prea avea laptic si i-am donat biberoanele noastre...TOATE
acum ruxita e fata mare si ea numai din canuta si e mandra nevoie mare
da scapa el si david de pampers pana-i "insuram" ![]()
andreap
poate bea prea multe lichide inainte de nani sau nu face inainte de culcarica...nu-sh ce sa zic...
mirandolina
Doamne ajuta sa fie bine pentru fetita
onita
spor in tot ce vreti sa faceti...ruxi nu a mai tusit asa rau azi noapte...dar tot a tusit 
oti
pe unde esti?
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
try spune:
Miria, imi pare rau de situatie, intuiesc cat de nemultumita esti de cum ai procedat, dar.. ce sa facem, suntem oameni in final si putem sa ducem si sa ne controlam cat putem.
Nu suntem nici noi departe de Damiana. Adrian al meu a inceput sa muste, musca el si inainte, dar rar. In weekend insa l-a muscat pe alex de vreo 3 ori de a plans bietu’ de el de numa’ numa’. Odata prin pantaloni, alta data direct de dosul palmei. Cum sa-l dezvat? Care are experienta la de-astea? Si tinde si sa dea cu palmutza cand e suparat si frustrat (noroc ca atingerile lui sunt inca fine la varsta asta). Normal ii readuc aminte ferm si categoric de fiecare data ca nu dam, nu muscam, nu il lau la linguseli si altele, dar cum e el mi-se-rupist, il doare drept in basca (sau cel putin asa se comporta).
| Citat: |
| e a a motivat ca nu s-a putut concentra ca-i intra bretonul in ochi! |
Andreap, marturisesc ca fi-ta e o dulce, mai, cum a dus-o pe ea sa scoata o scuza de genul asta.
| Citat: |
| Patric, insa este ceva mai mic decat ea si cam "naiv", asa ca, nu prea raspunde gesturilor ei. In schimb, cu ochii mari dupa Damiana si cu un zambet tare haios este un alt baietel pe nume, Darius. Acesta, insa, trece neobservat de fata mea. Desi mie imi place mai mult de el. Este mai inalt, mai baietel, mai mare...nu stiu cum sa-l descriu, fata de patric care este micut si firav. |
Stii ce spun nenii aia cu diplome pe tema asta: ca in viata, odata ajunsi in postura de a ne alege partenerul/partenerii de viatza, parintele de sex opus joaca un mare rol. Adica felul lui de-a fi. Pt ca el e modelul cu care am crescut in viatza si care a determinat in capsorul nostru ce “contur” trebuie sa aiba partenerul nostru si … alegem in functie de acel contur care ni s-a imprimat in cap. De-aia ma gandesc eu ca poate e important ca-n viazta unui copil sa fie mai multe figuri masculine/feminine care sa permita acelui “contur” sa fie cat mai complet si complex (si aici joaca un rol important familia largita, adica intalnirile regulate cu bunici, unchi, matusi etc.).
Fulguletz, nici nu m-am gandit ca ar fi firesc sa nu-i fie frica de nimic, si nici n-am pretentia asta de la nici unul din ei. Doar ca de-abia acum am constientizat treapta asta evolutiva la Adrian. De fapt a fost brusca si nu ma asteptam. Parca as fi astepta niste warnings inainte. Azi noapte a fost si mai vrednic baiatu’ lu’ mama, s-a trezit la 11 si ceva si am decis sa ma culc pe jos la el in camera ca sa aiba sentimentul ca nu e singur. Toate bune, n-a mai plans (desi ma verifica din 10 in 10 minute sa vada daca mai sunt acolo), dar tot s-a foit 2 ore pana a adormit. Timp i ncare eu am realizat ca alex nu avea 2 an isi 2 luni cand a trecut prin faza asta de teama, ci avea 1 an si 2 luni (a coincis cu ramanerea mea insarcianta cu adrian si infectia lui la gingiuta). Am avut o tentativa sa ma ridic sa plec din camera lui, dar cu urechile lui de iepuras imediat s-a trezit. A readormit dupa vreo juma de ora si apoi m-am carat in sfarsit la mine-n pat si am lasat catelul de plus cu capul iesit din patura de pe podea. Insa dupa o ora iar s-a trezit, a vazut el probabil ca mami (catelusul de plus) nu zice nimic si a zis sa dea niste scancete de control. Dar suna ca un copilas mort de somn si dupa vreo 10 minute a concluzionat ca e safe sa doarma. La noapte nu-s ce fac (nu ca as fi eu chiauna, dar am dificultati sa ma hotarasc cu msa procedez cu el, nu sti ucu me mai bine. Daca il tine 1-2 luni episodul, nu vreau sa risc sa-l obisnueisc sa doarma cu mine sau sa dorm eu cu el.
As vrea sa gasesc o solutie sa treaca el cat mai lin si fara sa ramana cu monstri prin cap dupa episodul asta.
Ptii, fulguleatzo, facusi un marathon azi cu atatea mesaje, te-a apucat vrednicia
andreap spune:
Diana,vineri vin la Pitesti si stau 1 saptamana..sper sa ne vedem,ca mi-e dor de voi
..o sa incerc fara lichide seara,desi ea bea mereu lapte dupa baita....
Try,da..adevarul e ca la inventat scuze
e prima.la obraznicie,idem....de la un timp.toata lumea spune ca asta e efectul Sara....iar eu uneori nu stiu cum sa procedez
..un manual de mamica nu are cineva?????
Fulgule..daca stii ce bine ma simt ca mai e cineva asa,in 'suferinta'
..tare ma stresam ca o marit cu pampers,toata lumea ma acuza pe mine ca nu sunt in stare sa o dezvat.....desi mai mutl decat sa ma trezesc de 2-3 ori sa o pun la olita zau daca stiu ce sa fac!
Monica
.
Onitza...scuze ignoranta,am recunoscut ca citesc pe diagonala,unde te muti????
Felis,tot cu munca non-stop?Mihai sper ca e bine
Miria,cum e la munca?
Eu una cred ca voi sta ceva mai mult pe acasa daca prind 'valul' cu 85% din salariu..cresc si fetele mai bine....si am timp de munca pana pe la 60 ani
....
mai vb
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
diana2004 spune:
La noi cu muscatul s-a rezolvat la gradi,anul trecut cind a fost la prima gradi d-na educatoare l-a pus la colt cind a muscat un baietel.Bietul Andrei cred ca a fost asa de speriat ca nu i-a mai trebuit sa muste,era acolo doar de 2 zile.
Azi d-ra educatoare m-a intrebat daca el nu scrie acasa;e drept ca in ultimul timp l-am mai neglijat dar nici nu mi-am propus sa-l fac geniu,adica am facut cu el ce activitati ii plac lui,a vrut plastilina asta am facut,n-a vrut puzzle nu l-am obligat.Tot asa si cu scrisul,m-am gindit ca o sa invete la gradi dar parca m-a pus pe ginduri educatoarea.
Mie mama mi-a impus mereu ce sa fac atunci cind eram copil,rar faceam ceva ce-mi placea si mie si parca nu vreau sa repet acelasi comportament.
bits spune:
neata!
mai aparem si noi!
ieri am dus copii la distractie in Disney cu ocazia zilei lui Ken.m-a intrebat micul daca "maine e ziua mea?" dar i-am explicat cu calendarul in fatza cate zile mai sunt pana o sa-i vina prietenii.e atat de dulce,nu asteapta cadouri ci doar sa vina copii ca sa se joace.anul asta nici nu ma mai stresez cu gatitul,am sa fac gratar,tort si gata asta va fi tot.pt cei mici am sa fac prajiturele dar in rest nimic
.
Lili lui Amon vad ca ii merge fff bine de la Bronchovaxom.noi am terminat medicatia pt a 2-a luna si vreau sa-ti spun ca am fost racita si eu si Ken destul de tare iar Amon nu a luat nimic.mi-e asa de ciuda ca trebuia sa-i administrez si lui Ken dar a racit si uite asa am mai amanat administrarea vaccinului.
Monica sanatate multa lui Ruxi si vb lui Fulgu cand te duci in tara consulta un medic homeopat.
si Ken musca si s-a oprit in mom in care un alt baietel l-a muscat extraorinar de tare(am crezut ca-i rupe carnea).avea 1 an si 6 luni si de atunci nu a mai muscat deloc.
cu putina intarziere le uram si noi sarbatoritelor Ioana,Diana si Catalina un calduros LA MULTI ANI si mai asteptam vesti de la ele![]()
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Mi-am dus fata la gradi si, apoi, directia servici.
Spuneam ieri ca doamna educatoare ne-a cerut material didactic, asa ca, aseara am pregatit ceva stimulata fiind de Mihaela careia ii multumesc.

Pe langa planse de colorat pe care le-am inmultit la greu ca am gasit pe net, am salvat si o mapa intreaga de poezii cu tema TOAMNA.
Asa ca, fata mea a venit pregatita astazi la gradi.
Cum a intrat pe culoar a inceput sa intrebe de Patric, iar Darius ii facea cu mana si-i spunea timid: "Salut". Dami, care deobicei e o mocofana la saluturi, acuma facea si ea cu mana si saluta (cu capul in jos, fireste).![]()
Va pup, mai intru cat de des pot!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Ce cuminti ati fost astazi! Nici pe aici nu ati trecut. Eu am intrat la inceput si sfarsit.
Ca acuma ma pregatesc sa inchei ziua.![]()
Poate mai intru acasa, daca am timp, ca am inceput sa fac treburile casnice cand ajung pe etape.
Si ma mai culc si repede ca nu mai pot de obosita.
Ieri am facut teren...
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi
a fost mai bine azi noapte nu a mai tusit decat o singura data...Doamne ajuta!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post