Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

MONICA, ce mai face fata???? Sanatate din plin.

Noi o sa trecem prin niste schimbari majore in curand: vrem sa ne mutam!!! Sa vedem daca reusim unde ne-am propus, am mult de alergat si energie ioc!!! Doamne ajuta!!! Doamne si cum sunt nervii intinsi la maxim in perioada asta, mai ales ca au scazut pretul ap!! La sfarsitul saptamanii il duc pe Paul la Moreni si va sta o saptamana, sper sa ne miscam repede. Va rog eu sa ne mentionati si pe noi in ruganciunile voastre, avem mare nevoie de luminarea mintii mai ales ca sunt lucrui de care nu ne-am lovit pana acum, dar nu ne lasa pe noi Doamne -Doamne!!!

Sanatate copilasilor bolnaviori!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza..ce frumos ar fi sa se si concretizeze visul asta....tare mi-e dor de voi toate..parca atunci cand erau ei micuti ne vedeam mai des
Mirandolina,pai al olita a facut pe la 2 ani...de pampersul de noapte am scapat acum 1 an..se trezea singurica si facea sau ne striga pe noi...dar...cam din Ianuarie nu mai vrea..nu se mai trezeste...pur si simplu face pe ea..azi noapte m-am trezit,am pus-o la olita...acum sper ca intre timp nu a mai facut...acum doarme.o sa merg totusi la un medic
O zi super

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineata fete dragi!

azi sunt bucuroasa caci o alta poveste se face cunoscuta prin Concursul de la Cancan...e vorba de www.cancan.ro/2008-10-22/Iti dam o Dacie pe zi" target="_blank">Manu, papusa fara picioare asa cum o cunoaste lumea intreaga si pentru care solicitam zilele trecute medicamentul din Austria. Daca vreti sa o ajutati, 1 singur vot este de ajuns! Banii de pe un Logan ii ajung doar pentru 2 randuri de proteze, dar sunt buni si astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumesc de anunt, MIRANDOLINA!
Prigoana, cu firma lui, n-ar fi de folos?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

MIRIA multumesc! am scris deja la Prigoana, azi revine din plimare la sediul fundatiei, astept cu interes sa vad ce ne spune. Am trimis luni mesaj la Povestiri Adevarate si marti au sunat-o pe mamica ei, ca vor detalii, sa o aduca pe ecran Ma bucur enorm ca lucrurile se leaga atat de bine!!!

macar cu atat sa pot ajuta, daca tot am internet in favoarea altora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

andreap, mey, si david mai are pampes noaptea...si ce? am incercat o sapt fara, facea pe el(cam de trei ori), venea la noi ín pat ud, il schimbam pe el, lenjerie, adio somn. Si cum sunt prea comoda din fire la chestii din astea am concluzionat ca nu e pregatit si gata! asa ca el are pampers si acum si nu sunt deloc deranjata de asta!

try, mey, e normal pt orice copil ca de la o vasta sa constientizeze ce e frica...de acum incolo sa te tot astepti la chestii de genul asta. Si david are o luminita de noapte, de aproape un an...si mai baga din top ca are monstrii in camera, etc...E normal, cred ca e greu sa le impui tu de ce sa le fie frica si ce nu...fiecare are propia personalitate, temeri diferite...Tie nu tie frica niciodata de nimik?

Mergi la inceput

cuscra, hai mey, capul sus ca o sa fie bine...Noi avem buni prieteni cu un baietel de 6 ani cu astm(de fapt, a facut criza de 2 ori si cam 2 luni a stat pe cortizon). In plus, si David are o mare tendinta spre asa ceva, si are des tusea aia tipic astmatica(genul ala de tuse uscata din care nu se opreste cateva ore bune, poate chiar toata noaptea). Lui david nu i-au gasit nici o alergie si cum nu a facut nici o criza adevarata pana acum nu l-au "declarat" astmatic...
dar ruxi e alergica la ceva?ma refer praf de casa, etc...
din pacate, din ce imi mai povestesc prietenii nostri de familie(cei cu copil astamtic), copii cu astm au o imunitate scazuta comparativ cu un copil sanatos , de aceea ruxitza raceste asa de des...
Baietelul prietenilor nostrii face un tratament homeopat pt intarirea imunitatii ...asta va dura cam un an de zile...
cand te duci in ro, poate sa gasesti un homeopat ff bun si sa incercati si voi asa, e o alternativa...nu strica nimic, din contra...eu asa as face...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza
Noi o sa trecem prin niste schimbari majore in curand: vrem sa ne mutam!!! Sa vedem daca reusim unde ne-am propus, am mult de alergat si energie ioc!!! Doamne ajuta!!! Doamne si cum sunt nervii intinsi la maxim in perioada asta, mai ales ca au scazut pretul ap!! La sfarsitul saptamanii il duc pe Paul la Moreni si va sta o saptamana, sper sa ne miscam repede. Va rog eu sa ne mentionati si pe noi in ruganciunile voastre, avem mare nevoie de luminarea mintii mai ales ca sunt lucrui de care nu ne-am lovit pana acum, dar nu ne lasa pe noi Doamne -Doamne!!!

mey, daca ai nevoie de luminarea mintii pt semnat acte, cred ca mai bine te ajuta sa fi informat f bine sau sa gasesti pe cineva care sa te informeze(ma refer la cineva care se ocupa direct cu asta).
ai grija sa nu-ti dea notarul tzapa, etc...intereseaza-te direct la cei care au trecut prin situatia voastra!
bafta!

35 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

p.s. si gata: otilico, si eu zic ca try, sa asteptam pana ne sarbatorim cu totzii dupa care ne mutam de la scutece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FULGULE, asta facem acum, ai dreptate e f bine sa fii informat, tzepe se dau la greu in ziua de azi, multumim Miriei-Cristina de suport moral si informatii!!!!! SI Elei la fel, sar'na fetelor, la fel am stresat-o si pe Gandacica cu info!!!!! Raman datoare, fetelor, macar cu o cafeluta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput