Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sanatate multa Ruxitei! Ai sa vezi ca va fi totul bine cand veti reveni in tara si veti scapa de clima aceea pacatoasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, desi vestile actuale nu sunt incurajatoare, fii increzatoare ca boala va da inapoi cu timpul, cand va mai creste putin. Tu stii ca cineva Sus va iubeste si va are in grija Lui, o sa ne rugam pentru voi sa depasiti pragul acesta si sa fiti sanatoase tun!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, eu am incercat de gura lui alex cu lampa aprinsa, dar cand l-am simtit ca a mai trecut “fenomenu’”, am insistat sa sting lampa. Si nu doarme cu lampa aprinsa. El si-ar fi dorit sa doarma cu lampa aprinsa insa stiu sigur ca nefiind obisnuit se trezea peste noapte din cauza ei. Asa de fapt am patit cu amandoi, deci stiu ca lampa aprinsa pt noi nu e chiar o solutie buna. Daca nu se potoleste praslea cu starile astea (ca si azi noapte iarasi s-a trezit - pa le un 2-3 se trezeste, probabil ca pana atunci doarme bustean – si m-a tinut treaza aproape 2 h si in final, dupa toate variantele incercate de a-l readormi a adormit tot in plansete si singur la el in patut si fara mine in camera) cre’ ca ajung iar la sleep deprivation si mi-aduc aminte de perioadele de dupa fiecare nastere.

Oti, ia cadouri mai putin importante daca ti se par prea multe. La noi dpadv alex e exemplar. Nu il auzi cerand jucarii noi, cersind sa ii luam cadou. In schimb se bucura f tare cand primeste si iti jura dragoste pe viatza daca-i iei cadouri. A venit bunica si i-a adus cadouri (dar nu jucarii, hainute) si i-a declarat ca e f mandru de ea si ca o iubeste f mult. Cand iti mustumeste are asa un soi de recunsotinta-n glas, de te topeste. Niciodata n-am avut probleme cu el in magazine sa ne pistoneze sa-i luam ceva. Eventual din cand in cand mai cere cate-o bomboana ceva. Daca nu e ok ce cere ii aduc aminte ca pe frigider acasa zace o cutie plina de dulciuri si trebuie sa le terminam intai pe-alea inaitne sa cumparam altele. Nu face niciodata scandal, intreaba doar de ce, mititelul, si atat. O tine din de ce in de ce pana uitam de unde am plecat si unde am ajuns. Se opreste cand primeste o explicatie potrivita pt logica lui. E tare dulce.
Oti ma crezi ca noua ni s-a intamplat sa nici nu-i luam cadou de ziua lui? Nu mai stiu in ce an. Pt ca am fost asa prinzi cu petrecerea si oricum primeste mereu atatea cadouri ca pana la urma ne-am trezit ca noi nu i-am luat nimic. Adevarul e ca n-am facut niciodata un cult din cadouri.

Citat:
Onitza .. eu la Mihai am o lampa de veghe care o bag direct in priza... -are forma de cap de vacuta... Ideea e ca daca uit sa i-o las aprinsa .. se trezeste noaptea si plange... Daca e aprinsa, chiar daca se trezeste, adoarme la loc...

he, he, he, la noi e invers. Nici unul nu stie sa doarma pe lumina. Si se trezesc de la lampile de veghe.

Miha, ce dulce e fi-ta cand plange. O scumpete. A propos de pampersi am inceput si noi usor de tot un soi de adaptare la facutul in alta parte decat pampersi (asta paote si pe Bits s=o intereseze). Il pun in genunchi pe colacu lde la veceu si-l pun sa-si dea drumul la pipi. Si face cate putin (da drumul, dar nu termina, isi retine jetul), pare putin, dar e promitator. Mai ace si intr-un paharel sau in cutiuta de la olitza (o detasez si i-o tin in fatza – avantajul baietilor). Dar mai e mult pana om scapa de pampersi. Adevarul e ca ncii nu e nimeni sa stea de el si sa-l roage la fiecare ora sa stea pe veceu. La alex a mavut norocul ca eu tocmai il adusesem pe adrian acasa din maternitate si eram cu amandoi acasa toata ziua, asa am trecut la operatiunea olitza. Nu stiu la adrian ce-oi face, poate cand o veni maica-mea sa stea de el, dar stiti cum e nimeni nu simte copilul ca mama, eu stiu cand sa insist, cand sa nu insist, il simt cand e ma icooperant si cand nu, gasesc si solutii pe moment etc. Da’ oricum mai e timp si pt asta, insa nu vreau sa ne facem ca ploua pana o face 3 ani. Chair de n-om ajunge sa scapam de pampersi pana la 3 ani, macar vreau sa sti uca am incercat si i-am adus in fatza ochilor problema. Daca n uzic nimci pana la 3 ani, mi-e ca o sa ii fie si ma igreu sa accepte sa treaca de la pampersi la altceva.

Aime, pai cred ca tu mi-ai “imprumutat” ideea cu pusculitza. Mi se pare ca ai amintit tu odata de ea si mi-a captat atentia.

Monica, imi pare rau ca lucrurile nu evolueaza cum te-ai asteptat cu astmul Ruxitzei. La noi Singulair-ul e pt alergii, nu pt astm, dar banueisc ca cele doua sunt oarecum strans legate (astmul de alergii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MONICA - Multi copii au problemele ei, dar odata ce cresc simptomele dispar. Stiu ca ti-e greu, dar curaj si ai incredere ca va fi bine pana la sfarsit!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Noi suntem bine cu sanatatea, desi mucioase suntem inca, dar o ducem prost cu comportamentul!
Astazi a stat pedepsita la gradinita pentru ca a batut copii si nu este prima data. am inteles ca sufera tare mult daca o pedepseste si asta ma bucura, ca inseamna ca am sanse sa se rezolve problema asta.
Acasa am batut-o. Asta e! Nu-s fericita si nici adepta palmelor la fund, dar nu am mai putut-o dovedii. Am luat-o pe toate tonurile posibile pana am cedat nervos in momentul in care a spart un bibelou din vitrina, loc in care stie ca n-are voie.
Of, si era asa frumos! Am tinut-o in camera ei pana n-a mai putut, iar acuma isi mananca cina si la nani.
Eu nu mai prididesc de cand am venit sa fac curat in casa si sa spal.
Maine sper sa mai fiu buna de ceva, ca in ritmul asta ma duc de suflet, dorm tarziu si ma scol devreme si munca si stres pe toate partile.
Si cu toate astea, abia astept pregatirile pentru sarbatori!!
Desi, mare familion n-avem am chef sa fac o gramada pentru atunci. Ee, poate imi trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

iata ca-mi fac timp si eu sa intru..noroc ca-i meci la TV si tati e cu ochii mariiiiiiii
Mariuca e bine sanatoasa,dar din ce in ce mai obraznica,rea....plus ca nu stiu cum sa fac sa scapam de facut pipi noaptea pe noi..azi noapte iar a facut pe ea..si am lasat-o asa.nici macar nu s-a trezit cand s-a simtit uda.ma gandesc daca nu cumva e o cauza medicala a faptului ca face pe ea si sta uda fara sa-i pese.sunt ffff suparata.la gradi e binisor,adica a inceput sa faca si acolo figuri:pe asta o stiu,altceva ca m-am plictisit etc.prin urmare a luat cea mai mica nota la mate,educatoarea a spus ca nu se astepta de la ea sa nu faca..e a a motivat ca nu s-a putut concentra ca-i intra bretonul in ochi!
Sara e bine,creste si e o scumpa.mananca cereale si in seara asta am pacalit-o si cu putin lapte praf.
offf..timpul asta e marele meu dusman.va citesc pe diagonala si de multe ori nu mai am timp sa si raspund
Monica,pupam Ruxi si sper sa fiti bine
Ptr.cele doua "balenutze",sa aveti grija de voi
sper sa ne mai auzim si maine

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, scumpa mea, toaaata ziua m-am gandit la tine si la fete, sa-ti spun de ce: v-am visat azi-noapte: veneati in vizita pe la noi, in formula intreaga, dar erati pe fuga , pe picior de plecare la o nunta!!!
Noi cand v-am vazut cu doi copii mici, care in brate, care cu papuselele, v-am propus si sugerat sa lasati fetele la noi ca sa puteti si voi sa va distrati linistiti...ati vorbit voi vreo 5 min, apoi ati concluzionat ca pe Sara o luati cu voi si ramane Maria sa se joace cu Paul!!!!!! ..care era f fericit ca are tovarasa de joaca. Erati asa frumosi toti, aranjati, iar eu si MIhai priveam la copii cum se joaca, deh, erau si fata si baiat! Ma bucur ca nu am uitat sa iti povestesc visul meu!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Inutil sa va spun ca tot citesc, si citesc, insa iar e noapte si tarziu, niste blestemate de ma asteapta, legislatia rutiera e la capatul universului, toti ai casei dorm si mi-e un somn teribi

Despre Matei pot sa va zic, ca in ciuda sedintei unde mi-am exprimat nemultumirea despre episoadele muscacioase, Matei iar a venit vanat acasa, evenimentul intamplandu-se sub privirile aceleiasi doamne edu E bucuros de temele de gradinita, pe care le face doar acolo si atat. In rest, e bine, sanatos, am inceput sa ii dau Bronhovaxom.

ANDREEA eu nu va cunosc pe toate indeaproape (asa ca sper sa nu iei personala mesajul meu), insa am citit ca explicatia ar fi cam asa: daca copilul a fost invatat la olita oarecum peste voia lui, la o varsta la care el nu era inca pregatit, e posibil ca "accidentele" nocturne sa persiste (cu totul accidental) pana spre 7 ani Alte cauze mai pot fi stresul provocat de o schimbare in rutina, in viata copilului, daca in timpul zilei respective a suferit vreo trauma de natura emotionala ( e posibil ca edu sa fi ridicat tonul, poate chiar si la alt copil, dar ea a fost impresionata?). Nu mi-e rusine sa spun, ca in cls I, faceam des pe mine, de frica tovarasei, care ii batea pe copii de le suna apa in cap, iar eu muream de frica numai cand o auzeam... sper sa nu fie vorba despre asa ceva, insa ti-am dat cateva idei.
Despre cum poti scapa de asta...poate sa reduci consumul de lichide cu cel putin 2 ore inainte de culcare...zic si io...

MIRIA in mod normal ti-as zice ca fericirea copilului tau e mai importanta decat un bibelou frumos din vitrina, insa simt ca nu acolo a fost cu adevarat buba, asa ca...plangi tu acum (pentru bataia data) ca sa nu planga ea mai tarziu. Sper ca dupa asta (la cateva ore cand v-ati calmat amandoua) sa o fi luat in brate si sa ii fi explicat ca te-a suparat, ca o iubesti chiar daca ti-ai iesit din pepeni si dat in ea, dar ca data viitoare ar fi mai bine sa fie mai cuminte/intelegatoare si sa nu te mai supere. La sfarsit se aplica o imbratisare si niste decaratii siropoase, asa ca macar merge la culcare impacata cu mami, ceea ce e un lucru fff mare

OCHI VERZI multumesc!

MIHA e o scumpa Amira, chiar si cu ochii inlacrimati Eu am copiat niste informatii despre logopedie si mi-as dori sa e pot aplica cu Matei, isna timpull ma omoara

fug, inainte sa mi se usuce rufele in lighean Noapte buna sau buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si multumesc pentru gandurile bune si incurajari

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

'Neata!

MIRANDOLINA - Nu a trebuit sa astepte pana la sfarsitul zilei ca sa primeasca imbratisari si explicatii ca de plans n-a plans deloc. Ce o supara rau este pedeapsa. faptul ca am tinut-o in camera ei pana a venit taica-sau. Incerca ea sa se dea pe langa el, dar a fost destul de "educativ" si el. Oricum, nu adoarme decat daca sunt cu ea, din pacate. Asa ca, tristetile s-au diminuat considerabil atunci.
Este "naravasa" nu rea. Este capoasa si rasfatata, dar sensibila si cu o mare nevoie de afectiune.

Sper sa fie bine pana la urma cu ea. Necazul este ca nu ne invata nimeni cum sa procedam ca sa fie bine, nu ne invata nimeni sa fim parinti. De multe ori toata educatia se rezuma la ceea ce stim ca a fost la noi si mai copiem cate ceva de la unul si altul.

Astazi, cand am dus-o a gradinita am vazut pe usa clasei un afis cum ca trebuie sa aducem materiale sugestive pentru toamna: vederi, planse, carti, CD-uri...sper sa gasesc ceva sa=i aduc maine, ca nu stiu nici ce timp am la dispozitie si nici ce gasesc.

Ce ciudata e viata inca de la varsta asta!
Am povestit ceva mai demult cum ca fii-mea il place pe Patric. Patric, insa este ceva mai mic decat ea si cam "naiv", asa ca, nu prea raspunde gesturilor ei. In schimb, cu ochii mari dupa Damiana si cu un zambet tare haios este un alt baietel pe nume, Darius. Acesta, insa, trece neobservat de fata mea. Desi mie imi place mai mult de el. Este mai inalt, mai baietel, mai mare...nu stiu cum sa-l descriu, fata de patric care este micut si firav.

Mai, sa fie, pai daca asa va fi si mare ce ma fac?!

Azi imi zicea: "Uite-l pe Patric!" "Da, mama, dar Darius unde e? Sa te joci si cu el, daca vine la tine!" zic eu, ca sa fie. "Nu!" imi raspunde categoric cu capul in pamant si ochii dupa Patric.

Mergi la inceput