Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza
Paul nu se balbaie din cauza timiditatii, ca se intampla frecvent inclusiv cand e acasa cu noi, deci unde ar trebui sa se simta cel mai in laargul lui si mia in siguranta.

Si Robert a avut o perioada cand incepuse sa se balbaie,dar la el a fost doar ca era foarte grabit sa spuna ceva,si nu prea putea sa spuna toate cuvintele o data. Nu i-am atras niciodata atentia ca se balbaie,nu l-am certat sau altceva...m-am comportat normal,ca si cum ar fi fost totul firesc,dar am incercat sa fiu cat mai disponibila pentru el in acele momente,sa-i arat ca sunt acolo doar pentru el si nu trebuie sa se grabeasca...Mai are si acum momente,dar sunt foarte rare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aime
Despre cadouri...da sunt cam multe intr-o perioada relativ scurta, dar, e o perioada asa frumoasa, s-au nascut in ajun de sarbatori si ce e mai fascinant decat Craciunul si miracolul lui? In timpul anului noi ii mai luam "cadouri" (noi le spunem surprize) dar nu stiu daca e bine(?) ii luam doar punand conditii diverse sau stabilind targete.

De acord!
Si la noi luna noiembrie e plina...Sa nu mai spun de decembrie...Dar mie imi place,mi se pare cea mai frumoasa perioada a anului si perioada cand parca redevin si eu copil si ma bucur mai ceva ca ei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am vazut-o pe Amira obrajorii aia bacalati.E pe zi ce trece mai frumoasa fina asta a mea si e si cuminte si delicata .
Gata ma duc la programul de "lectii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALoooooooo, MIHAAAAAA, de ce superi ma FATA???? Ce simpatica e cand da sa plangaaa!!! E frumusica si bucalata, vorba lui Aime, mai mare dragul sa o vezi in poze! Moamaaaaa si cate trenulete are Robert!!!!! Bine ca nu a vazut paul poza!!!!

FELIS, de-aia mi-e si mie frica sa nu se trezeasca noaptea sa planga dupa ea aprinsa...ca dupa ce adoarme eu as vrea sa i=o sting..of...inca nu am luat o hatarare, n-as vrea sa ajunga sperios ca mine! Ma mai gandesc....oricum multumesc de raspunsuri.

Am fost de dimineata la dentist si m-a ciuruit de m-a luat cu frisoane si ameteli...mi-a cazut o masea, m-am trezit cu ea in mana, si m-am dus sa rezolv...mi-a reparat mai intai caninul si molarul,iar sapt viitoare imi pune surub dupa care o imbraca, dar asta numai daca nu am infectie sau alte probleme....tb sa ma duc si la radiografie..o gramada de alergat, numia de asta nu am timp acum...dar parca nici n-as sta stirba sa ajung ca o baba .

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna ziua fetelor, pana imi fac eu timp sa citesc cu lux de amanunte tot, nu vreti sa ajutati cu un vot (amica mea) o www.cancan.ro/2008-10-21/o-masina-adaptata-dizabilitatii-mele.html" target="_blank">tanara paralizata de la brau in jos ? Nu trebuie sa cititi povestea, daca o considerati cutremuratoare, insa un simplu click face diferenta

multumesc mult! revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Miha,sunteti niste frumosi!Tare mult mi-a placut fotografia asta e mortala
Ioana, eu am urmat sfatul dat de Monica, cand Diana se tot speria de monstrii. Am tras o "lupta" cu monstri, i-am invins de doua ori si de atunci n-am mai avut probleme.
Monica, sar'na pentru acel sfat.
Noi suntem mai bine, eu chiar bine, bine...Diana inca mai tuseste dar azi a fost la gradinita. Au facut salata de fructe si fata mea n-a dus fructeca n-am mai sunat-o ieri pe doamna sa intreb de trebuie dus ceva. Noroc ca doamna a facut in asa fel incat sa aiba toti, au taiat toti fructele(doar fructe de la noi, cele de toamna) cu cutitase de unica folosinta, le-au asezat in pahare si doamna le-a pus frisca. Noroc ca a fost asa ca de nu aveam o iar mie mi-e tare ciuda ca n-am sunatdar am zis sa nu o tot deranjam. Ei si copila mea scumpa n-a mancat tot, mi-a adus si mie aproape jumate de pahar si-a trebuit sa mananc tot, n-a vrut si ea...si statea langa mine ca o santinela sa vada manac, imi place?Am laudat-o si era tare incantata.
Maine este ziua nepoatei mele, asa ca au petrecere la gradi. Si noi o vom sarbatori la gradi cu tort si suc, coifuri si alte cele. Acasa, asa intre neamuri, bunici, nasi, matusi...
Si mie-mi place sa-i cumpar mereu surprize ca tot asa le spunem si noi...de-o vreme surprizele sunt carti de basme si puzzle. Tati, mereu îi face surprize. Cum este mereu plecat cum vede ceva frumos pe undeva îi cumpara.
Ei, si ca tot ziceam de tati...mi-a facut si mie o surpriza, asa mai mareMi-a luat ieri masina de cusut ca tare-mi doream. Una din pasiunile mele, inca de pe vremea papusilor este croitoria. Imi place sa-mi fac una alta, dar ma enerva ca mergeam ba la bunica cand traia si coseam la Ilenutza ei, apoi la soacra cumnatei si-n final m-am lasat "de meserie". Ei acu' cu ea in casa ma apuc iar, timp sa fie.
Si sa ma si plang un pic....Am o clasa atat de slaba!!!!!Sunt si copii buni, dar nu muncesc, incerc sa-i antrenez, le pregatesc concursuri, stafete,...dar nimic, n-au nicio motivatie, ambitie,...nimicAzi chiar i-am certat si nu i-am lasat in pauza...au avut tema sa raspunda la intrebarile legate de textul din manual...In afara de 3 elevi, toti au gresit.Au raspuns la intrebari fara sa citeasca textul, doar din ce si-au amintit din clasaSi asa o tinem de la inceput. Chem parintii la scoala si-n ziua cand am consfatuiri sunt eu cu mine...Le cer sa rescrie cuvintele, propozitiile gresiti si nici ca le pasa...

Edit:Mirandolina, nu pot vota, imi apare Ai votat deja aceasta poveste, dar le poti vota si pe celelalte. dar eu n-am votat pana acuma

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
noi acum plecam la consultatie la dr cu ruxi, azi noapte a trusit o ora incontinuu si tare frica mi-a fost ca intra in criza de astm...dar DD ne-a pazit si a fost ok
vin cu vesti cand revenim acasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

OCHI VERZI poti sa intri la pagina de povesti, si sa ii dai click la "o masina adaptata dizabilitatii mele"...cred ca dandu-ti link-ul meu, eu deja votasem si de aia...

Mergi la inceput

Multumim pentru complimente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm si eu care ma gandeam ca dam inapoi... si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)
aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput