Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 16
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui try Pupici pt Mihaita, ce-mi place ca stie sa inoate si se descurca. Inotul va fost recomandat ca recuperare dupa operatia de inima sau a fost o alegere a ta la care tii f mult? "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
TRY ... innotul ne-a fost recomandat de dr de inima deoarece nu se lipea osul sternului... si cd respira se ridica numai partea stanga din cutia toracica .. si cum la acea vreme el nici in funduletz nu statea macar... era lantul slabiciunilor... Dr de inima a zis ca cea mai rapida cale pt a se prinde osul sternului este innotul. Trebuiau sa se formeze muschii pieptului.... Apoi innotul mi-a fost recomandat de fiecare data de catre toti doctorii: dr neurolog, dr ortoped ca metoda de recuperare. Inclusiv in foaia de externare de la dr neurolog pt dosarul de handicap, este trecut in lista tratamentelor de urmat pt recuperare, iar dr ortoped ne-a zis sa nu ne lasam de innot...altfel ajungem la operatie la picioare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| citat din mesajul lui onitza TRY, o sa incerc si asa, sa ii spun ca merge la gradi, doar ca sunt mai putini copii... Paul nu se balbaie din cauza timiditatii, ca se intampla frecvent inclusiv cand e acasa cu noi, deci unde ar trebui sa se simta cel mai in laargul lui si mia in siguranta. Si lui Paul mai nou ii e urat sa se culce singur, ii e teama de intuneric.....sa ii cumpar o veioza? Parca nu l-as invata asa, pt ca devine clar o obisnuinta, eu asa am avut acasa si acum batrana Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Onitza .. eu la Mihai am o lampa de veghe care o bag direct in priza... -are forma de cap de vacuta... Ideea e ca daca uit sa i-o las aprinsa .. se trezeste noaptea si plange... Daca e aprinsa, chiar daca se trezeste, adoarme la loc...
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Felis pe mihaitza cred ca e un dulce...abia astept sa va revadva pe toate si pe piticimonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
si eu abia astept... 
Felis si
FELIS spune:
| citat din mesajul lui onitza MIRIA, am fost la scoala 195, vis-a-vis de policlinica Titan...unde este si inspectoratul sectorului 3. ![]() Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Onitza... de cate ori mergeti?.. Cat tine sedinta?
Felis si
FELIS spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Ioana, bafta la logoped. Foarte bine ca ai trecut la actiune. Felis, multumim de complimente Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+Pozele noastre |
OTILIA... cu mine n-are cum
la 12 ore pe zi cat lipsesc eu de acasa... si apoi si la cat mai lucrez acasa... Parca am zis... Am facut socoteala ... intr-o saptamana... zile lucratoare l-am vazut in total ... jumatate de ora...
Sta cu taica-su...
Felis si
FELIS spune:
| citat din mesajul lui fulguletz otilico, bina ca nu inundasi toata piscina try, dopu tre sa cam sara in 3 sapt...spre sa nu-mi sara si creierii in acelasi timp... 35 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..." |
FULGULETZ...
tare haioasa mai esti...
Pt blondinul tau
bine ca e ok cu ochiul..
Felis si
FELIS spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina FELIS - M-ai facut sa rad cu Mihaita. Cred ca-i tare haios chiar si atunci cand mai face cate o nazdravanie. De fapt, noua ne-a pierit hazul, ei sunt mucaliti toti. E tare scump in poza aia! O vazusem cu alta ocazie si mi-a placut cum statea lipit de fata. Cristina si D amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |

Felis si
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Incep ziua rasfoind paginutele ramase necitite.
E un pic mai liniste asa ca profit.
Am dus fata la gradi si sper safie bine.
Am o gramada de treaba ramasa nefacuta de cu seara. Si nu stiu daca voi termina-o cand ajung.
Mi s-a stricat intreg echilibrul de cand cu serviciul asta. Nu stiu cum ne vom obisnui cu totii. Seara se termina rapid, iar dimineata e foarte agitata.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui try
Noroc cu copiii nr doi pe ici pe colo de mai aducem a scutece |
Ea e una dintre ei...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aime spune:
Buna dimineata!
Miria exact asa am simtit si eu cand am inceput serviciul, ca totul se clatina ca nu mai am timp de nimic, dar incet incet m-am obisnuit si le-am luat usor, totul intrand in normal f repede. E drept ca sf de saptamana ptr mine e f aglomerat, din motive administrative, dar asta e...nu pot neglija nimic, nici caratenia, nici pregatirea mesei, nici rufele...nici macar pe mine ![]()
Oti nu poate veni cand vreau, ea fiind din Galati, sunt 250 km totusi, iar pe altcineva nu am. La serviciu stamba din nas persoanele fara copii si ghinion, tipa de la HR e una din acele persoane, numai ca n-are ce face, e obligata sa-mi inregistreze concediul medical.Mie insa nu-mi place sa "profit" de acest lucru, am proiecte in desfasurare si termene...si cel putin pana l-am avut pe Vlad am fost o persoana constiincioasa care chiar facea treaba din placere, chiar daca uneori doar de dragul satisfactiilor profesionale. De cand a aparut Vlad...treaba s-a schimbat si ma rezum doar la ce mi se cere, incerc insa sa ma achit cum trebuie de sarcini. De aici stresul meu.
Despre cadouri...da sunt cam multe intr-o perioada relativ scurta, dar, e o perioada asa frumoasa, s-au nascut in ajun de sarbatori si ce e mai fascinant decat Craciunul si miracolul lui? In timpul anului noi ii mai luam "cadouri" (noi le spunem surprize) dar nu stiu daca e bine(?) ii luam doar punand conditii diverse sau stabilind targete.
Try noi de cand ne-am mutat si Vlad a capatat camera lui, i-am cumparat o veioza de veghe, din aceea care zice Felis, avem una cu Tweety si una cu un cap de pisica. Dau o lumina ff difuza, si asa i-am dat siguranta,daca se trezeste macar vede pe ce lume este si adoarme imediat.Am avut si noi un episod in care spunea ca vede umbre si poate-s fantome, asta era tot de la un desen. I-a trecut dupa vreo doo nopti si veioza l-a ajutat, stiind ca e lumina nu s-a mai temut.
Apropo de pusculita, Vlad o are demult, aduna in ea toti maruntii, unii sunt fara valoare chiar adunati. Ii aduna mereu ptr "la vara" cand o sa mearga cu telegondola, si anul trecut i-a adunat (ba a luat pusculita la mare cu el) si anul asta, dar nu i-a folosit, eu zic ca il ajuta exact cum spuneai sa aiba un target.Oricum la cat costa o plimbare cu telegondola in trebuiesc vreo 3 pusculite cu monede de 5 si 10 bani
. Noi vem pusculita un vas din acela ptr lapte metalic care are si-o vacuta de plus atasata (a fost plin cu bomboane de cioco).
Felis daca mai e nevoie, felicitari ptr perseverenta ta, cred ca iti e f greu, dar bravo tie/voua ca nu va lasati coplesiti si va tineti de programul baiatului. Inotul e un sport minunat ptr dezvoltarea copiilor si cine-l practica are multe de castigat.
Si despre noi, suntem mai bine, inca tusim dar cu o frecventa mai redusa. A dormit neintors pana la 9, cu o noapte in urma a fact-o semialba, la pranz ieri mai mult a tusit decat dormit, asa ca sper sa fim pe drumul cel bun.
Dana voi ce mai faceti, nu te-am "vazut" de mult. Ce face Iris?

si
Paul Constantin (28.11.2004)
33+
35 sapt. si mamica de