Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Monica,ce ma bucur ca-i e mai bine Ruxitei.
Aseara am luat un caiet cu diverse desene si l-am pus pe Andrei sa deseneze si el dupa model,eu o liniuta el o liniuta.A facut niste mizgalituri superbe,asa ca i-am zis "bine mami asa ti-am aratat eu sa faci?" la care el se uita la desenul meu,se uita la al lui si-mi zice f senin "da" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hi hi ce haios...de unde stim noi cum ai desenat tu diana
micutul desenator

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! CHiar ca, ce liniste pe aici!

DIANA, numai invata bre cupilu la mazgalituri!!!!!! MI-a placut raspunsul lui prompt.

MONICA, este o veste incurajatoare! Bravo! Ma bucur mult! pe Ruxita dulce.

Maine dim plecam la Moreni, eu si Paul, si las baiatul acolo o saptamana, sa vedeti ce imi fac de cap cu barbate-miuuu ca ramanem singuri-singurei!!!! Paul a fost dulce cand l-a intrbat mamaie initial cat sta la MOreni i-a zis 10 zile, asta a fost acum o sapt, iar azi cand l-a intbat iar, raspunsul lui a fost: 10 min. Poimaine ma intorc la Bucuresti...cine iese la o pizza????

ANDREAP , nu stim inca unde ne vom muta, in functie de cat reusim sa luam pe ap, acest aspect conteaza f mult.

Va pup pe seara asta, ma duc sa fac bagaj.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
Monica,ce bine ca nu a mai tusit.sa va faceti bine-bine,da?
Onitza,sa fie cum vreti voi..poate va mutati langa noi
Azi noapte a picat Mariuca de 2 ori din pats.a auzit doar'buf...au'..o sa pun poze sa o vedeti cum dormea pe jos...cand am mers la ea sa o ridic,ii spun'mami,hai ca ai cazut din pat',ea se intoarce pe partea cealalta...apoi dupa ceva timp iar.deci Roserb,ai nora cu pampers si cazatoare din pat....sa nu cada peste Mihnea..noroc ca nu-i grasa.
am reusit sa pacalesc pe Sara cu 30 ml lapte praf..era nemancata de 5 ore si am reusit.sa vedem continuarea
tati iar e plecat la petrecere cu firma..i-am promis ca dupa ce o trec pe fata pe bibe le va gasi intr-o seara acasa cu un bilet la gat:"revin dupa ora 22"..
maine plecam la Pitesti ptr.1 saptamana...
somn usor

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu cred ca si alex daca n-ar dormi in pat dublu l-as aduna de pe jos
si sa va distrati bine la bunici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

hai ca v-ati mai potolit cu scrisul in nestire, atat cat sa va zic si eu vreo 2 vorbe

Matei e bine la gradi, a intrat in ritmul clasei si lucreaza alaturi de colegi temee toamnei ca si voi. La inceput a fost un mar pictat (toti il facusera in nuante de rosu, galben si orange - maro, numai fiu-miu verde crud ). Apoi am vazut o plansa pe table-mate-ul lui (in loc de plansa de plastilina), pe care realizasera din plastilina o curte cu tot ce trebuie acolo. Azi a pictat cu varfurile degetelor struguri, de culoare albastru-indigo, rosii si galbeni

Din pacate cel mic e mucios, dar chiar si fara ei tot tarziu se culca in fiecare zi, in ciuda oboselii induse dupa masa. Din cauza asta, lui Matei ii e greu sa se trezeasca dimineata, mai face figuri, ca ii e frig, ca vrea sub asternut, ca vrea la birou la tati, etc...

Urez si eu sarbatoritelor Ioana Maria, Catalina Nicole, Diana Andreea!

Fiidnca tot intrebaserati zilele trecute cand ne mutam de la scutece si eu cred ca trebuie luate catrafusele de aici abia dupa tot sirul de aniversari. Asa se intampla si la Odisee, abia dupa ce nasc toate burticile se muta cuibul

Apropos de pampers: ma duc sa il inscriu pe cel mic a cresa si fac o intrebare despre acesata treaba, scutecul vs olita. Eu as pleda pentru scutec, mai ales ca e un mare vorbaret (fata de fratele lui si multi alti copii) si ma astept sa ceara curand si in totaa cunostinta de cauza olita. Stiti ce imi spune directoarea??? "pai cum, nu face delloc la olita??? ba da...dar doar dupa somn...pai avem copii care vin la 2 ani chiar fara scutec, dar trebuie pusi de la 6 luni!!!" inutil sa va spun ca doar am dat din cap dezaprobator, ca sa imi primeasca baiatul la cresa, insa daca il vor incerca cu olita si vine sa imi spuna despre asta, le sar in coc (vorba cui stiu eu ). Acum 40 de ani se puneau la olita de la 6 luni, ca nu erau scutece, dar daca astazi toate tarie civilizate nu ii chinuie asa, daca toti cercetatorii spun ca abia dupa 18 luni trebuie incercati, iar baietii chiar dupa 20 de luni ...numai in Ro insista cu dezvatatul asta timpuriu Nu mai zic ca imi scotea ochii cu caloriferul mare din baie, dar de geamul deschis chiar in spatele lor nu zicea nimic

cu privire la muscat, Matei iar a fost muscat de un baietel, atu de data asta. Asadar in 13 zile de gradi a colectat 4 muscaturi zdravene, vinete pana la sange Ultimului faptas i-am zis ca daca il mai musca 1 data, il voi musca si eu dar atat de tare, ca plec cu urechea lui acasa Am foosit un ton bland, atat cat sa il stanjenesc pe copil, nu sa il inspaimant. Cert e ca era si doamna de fata, iar el de cand a auzit ca sunt mama ui matei s-a intins pe jos in dosul unui scaun cazut, si nu s-a mai ridicat de acolo semn de rusine, nuuu?

[bits] dar eu ce ma fac ca am inceput de cateva zile Brohov la Adam si acum e cu mucii garla??? dr de fam a zis sa il dau in continuare, daca tot am inceput... Ii dau si lui Matei in aceeasi perioada.

[diana] patania ta imi aminteste de o fetita a carui tata este pictor. La un moment dat, fata a luat un manunchi de creioane si a desenat rotocoale pe hartie, de mai multe ori aceeasi miscare, sub privirie tatului care incerca sa ii desluseasca tainele artistice...cand tata putin enervat a intrebat ce e mazgalitura aia, fata i-a zis "cum, nu vezi? un ghem de atze colorate!"

[onitza] sedere placuta la Moreni domnisorului Paul. Si cu mandruta lui cum se vede?

[a.dreea] si voi plimbarete? frumos!
Matei doarme in pat dublu, si cand nu sunt bolnavi, dorm amandoi acolo. Au mai si cazut, insa se trezesc si se urca inapoi scancind

Cam atat pt seara asta! va doresc numai bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monic deschide subiect nou

Lili da-i in continuare,doar daca face febra trebuie sa opresti dar daca are mucisori e ok.asa mi s-a intamplat la prima tura cu Amon si mi s-a spus ca poate fi o reactie de la vacin mucisorii iar cum febra nu mi-a facut am continuat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput