Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
Sanatate lui Vladi, ne pare nespus de rau pt febra si tuse! Sanatate din plin!
Sapt care vine iar e una plina de evenimente: maine dim mergem la logoped, abia astept! Iar marti eu la dentist...m-amtrezit cu maseaua in mana, in ideea in care luam calciu-pastile, nu stiu ce sa mai zic...maselele pica si din cauza stresului???? ![]()
Va pup
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
Ioana,poate ai vazut vreun super-man? ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza Sapt care vine iar e una plina de evenimente: maine dim mergem la logoped, abia astept! Iar marti eu la dentist...m-amtrezit cu maseaua in mana, in ideea in care luam calciu-pastile, nu stiu ce sa mai zic...maselele pica si din cauza stresului???? Va pup Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Maine mergeti la logoped????????.. Cu Paul???...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Ca tot veni vorba... stie cineva vreun logoped bun???? Care sa vina si acasa eventual??? (ca sa fie Mihai in elementul lui)
Am avut o experienta de vreo 3 sedinte la un centru... dar... el nu stia locul.. nu era in elementul lui... voia sa plece ca nici pe doamna nu o cunostea... drept urmare d-na logoped era vizibil iritata de 'necolaborarea' lui Mihai...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
AIME - Imi pare tare rau pentru Vladut! Sper sa se faca repede bine.
FELIS - Eu stiam vreo 2 logopede, dar nu vine nici una acasa. Si, deobicei, se merge pe lucru in clasa nu acasa si nu vin. Nu-i problema de bani sau timp, au ele alta explicatie psiho-pedagogica.
Dar poate dai, totusi, de careva.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
ONITZA - Bafta la logoped si colaborare fructuoasa cu Paul, ca intr-adevar, copiii reactioneaza in fel si chip. Vezi patania lui Felis.
Iar cu maselutele, cine stie, vezi ce-ti zice dentistul. Oricum, sa nu fie doar lipsa de calciu, verificati si gingiile, sa nu fie bolnavioare.

Cristina si D
miria_cristina spune:
Pentru noi incepe o noua saptamana, care imi da, deja, putine emotii. Si asta pentru ca fata va sta acasa si nu stiu cat de bine ingrijita va fi de taica-su, apoi, sotul ar fi trebuit sa faca unele chestii care din cauza de fata pe cap trebuie amanate, desi nu-i bine.
Dami va trebui sa stea acasa pentru ca mi-a facut temperatua. Ii curge nasul urat si febra este moderata, dar daca va iesi afara sigur se va inrautatii. Ca avem antecedente si stim evolutia. Poate reusesc sa o tin acasa mai multe zile ca sa fiu sigura ca-i bine. N-am cum sa-i mai dau antibiotic si asa nu ma opresc din dat medicamente.
Iar eu la servici, fireste.![]()
Sper sa ne jute Doamne, Doamne, ca avem nevoie de el!
Cristina si D
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina AIME - Imi pare tare rau pentru Vladut! Sper sa se faca repede bine. ![]() FELIS - Eu stiam vreo 2 logopede, dar nu vine nici una acasa. Si, deobicei, se merge pe lucru in clasa nu acasa si nu vin. Nu-i problema de bani sau timp, au ele alta explicatie psiho-pedagogica. Dar poate dai, totusi, de careva. ![]() Cristina si D amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Ei ... pot incerca si asa... Ideea e ca... el reactioneaza f bine la persoanele care nu il baga in seama... Daca te duci direct la el cum il vezi si incepi 'vaaaaiii... Mihaaaaiii... ce faci??' si mai vb si tare ... garantat fuge de tine...
In schimb daca il ignori... vine el singur la tine... Ia uitati aici ce rezultat se obtine
E colega mea de servici si i-am zis sa il ignore...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
monica-elizabet spune:
aime sanatate multa lui Vladut 
la fel si Damianei
sa nu mai faca febra
si ruxi aseara avea 37,6 i-am dat nurofen si a fost ok...sa vedem daca o mai face la noapte...si tot asa...tuseste frate...insa la noi e rau ca ei nu-i pot da medicamente pentru tuse...doar spray-ul ala pentru astm ca sa prevenim o eventuala criza 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
FELIS spune:
Da sa va mai povestesc si eu cate ceva despre baiatul meu
Onitza si Paxela ... stiu deja... ![]()
In primul rand asculta de taica-su
... numai de taica-s
... Intr-o zi... ma aude taica-su ca ii tot zic 'Mihai nu e voie...' de vreo 3-4 ori... si vine el din bucatarie 'Mihai!!!' ii zice pe un ton f aspru: Mihai se intoarce spre el... f serios... si se uita in ochii lui... asteptand morala/cearta
... Taica-su se uita incruntat in ochii lui... dar nu ii zice nimic... Mihai asteapta fff serios... si daca vede ca nu zice nimic taica-su... sparge el tacerea incruntat 'Che bai!!' Eu am ramas... si inacelasi timp ... ma abtineam sa nu rad... Taica-su serios... Mihai a vrut sa ii zica... 'hai... nu mai zici nimic?... cu asta se incepe'... ![]()
Alta... Am fost saptamana asta cu el la innot... Profesorul il lasa deseori singurel: sa innoate pe sub apa... cd ii da pluta, cu un sul de sprijin sub gat sa innoate pe spate... Lui nu ii place sa stea pe spate in apa...
La un moment dat era cu acel sul sub cap... profesorul lui la vreo 2 m in fata... se intoarce cu spatele la el si vorbea cu n alt profesor... Timp in care, Mihai isi scoate acel sul de sub cap, se intoarce pe burta, intra sub apa si incepe sa innoate pe sub apa pana la cea mai apropiata persoana de el, o profesoara-cam la 1 m si putin... si se catara pe ea... S-a trezit profesoara cu el in spate
timp in care s-a intors si profesorul lui si a vazut doar cd o escalada pe profesoara...
Au inceput amandoi sa rada..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,