Comori de nov-dec04'(188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, sanatate multa lui Vladut!
Monica, ce repede ai actionat. Ai simtit cu mana ca are febra asa mica?

Eu am reusit sa merg cu Ana la bazin. Am intrat si eu ca o balenuta veritabila in apa pentru ca e obligatoriu sa intre cu un adult si altcineva de unde. Mie deja mi se pare ca se vede o mica imbunatatire. Ei i-a placut la nebunie si pentru ca saptamana aceasta sunt in medical sper sa ma mobilizez si sa merg zilnic cu ea ca nu-i de amanat cu recuperarea. Acum pe seara imi arata ca poate merge pe varfuri

Am pus si poze din octombrie dar pentru ca prima serie sunt cu ea in carut cu rotile prefer sa le pun link la cele de ieri si de azi .

Ce facem ne mutam de maine de la scutece?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

incep petrecerileeee!!!...

OTILIA... e o scumpa Anutza... Si cu codite, si in apa... si cu lebedele

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Da, Felis, cu Paul merg la logoped. Se balbaie, are dificultati de vorbire, nu mai spun ca nu pronunta pe "c" si "r", asta deja un lux...dar ajungem noi si acolo, vreau sa o iau din timp si sa nu neg ca are o problema.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, bafta la logoped. Foarte bine ca ai trecut la actiune.
Felis, multumim de complimente . Cu cine mai sta Mihaita acasa, cu tine?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, draga imi e ANA!!! Are un chip angelic, ce transmite blandetze si pun pariu ca uneori spune niste replici de om mare!!!! Ce fericita e in apa!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

otilico, bina ca nu inundasi toata piscina...ca de balenit te balenisi soro(am vazut acum cateva poze de la inceputul lunii cu tine si cu ana)...nu, ca nici eu nu mi-s mai breaza, stai linistita...daca am intra amandoua in piscina aia sigur ar zice aia ca a venit tsunami-ul peste ei

apropos, bits, pana acum am luat 11-12 kile...cred ca mai iau maxim trei pana la sfarsit
otilico, mey, n-ai motiv sa ma invidiezi...tu stii cum e dupa operatie, asa ca pe mine nu ma incanta deloc, dar deloc ideea de cezariana ...in fine, sa vedem joi, daca s-o fi intors. Aici e cam regula...daca copilul nu e in pozite buna de nastere, e cam clar : cezariana. Altfel e prea riscant.
sper ca esti mai bine cu raceala?

try, dopu tre sa cam sara in 3 sapt...spre sa nu-mi sara si creierii in acelasi timp.....deci sa fi pegatita sa prinzi dopu , mey...

felicitari, diana! ce specializare ai?

david a avut sarbatoare la gradi vineri, sarbatoarea toamnei. Au cantat 3 cantecele(nici aici nu ii invata poezii la gradi, sistemul e asemanator cu cel norvegian, povestit de otilia). Si dupa cantat, copii s-a jucat, am cunoscut si ceva mamici, David a avut si un mic accident (exact la un milimetru de ochi s-a lovit...sa-i traiasca ingerasul, din nou!). Am mancat o gramada de chestii bune(fiecare a adus cate ceva si cred ca sunt 100 copii in gradi, deci va dati seama cata mancare a fost si ce diversificare...).

aime, sanatate multa va dorim...sa se faca vladutzu bin repejor...

35 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sanatate bolnaviorilor! Offff, ca nu se mai termina, nu le trece bine c-o luam de la capat
Si noi suntem amandoua tusitoare si mucoase, eu am momente cand parca nu-mi ajunge aerul. Diana n-a facut febra, ea f rar face febra(atunci cu herpesul in gat a facut ca pana atunci am si uitat cand facuse ultima oara). La ea problema este tusitul. I dau iar suc din acela de ridiche negra ca am vazut ca-i face mult mai bine ca oricare alt sirop. I-am dat nurofen, dar de azi am trecut si la Sumetrolim ca n-o las chiar asa "i trece, e o raceala".Dr. noastra nu da prea usor antibiotic decat daca-i rau, ea in primul rand recomanda homeopatele dar mie chiar nu-mi plac mucii aia verzui(de pe la amiaz s-au facut mai transparenti si nu mai trebuie sa sufle nasul asa des) si-i mai dau si paragripe, iar eu fac pufuri printre altele.
Maine n-o las la gradinita ca dimineata e foarte rece, daca-s vreo 3-4 grade si pana acolo va respira mai mult pe gura.Asa ca sta cu bona acasa sa-i treaca mai bine si de trebuie va sta si marti.
Otilia, frumoase poze, sa va fie de bine balaceala! Vai ca asa mult imi place cum i sta Anei imbracata in oranj
Ioana, bafta la logoped

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am vazut si eu pozele OTILIEI. Tare frumoase sunt toate!

ONITZA - E foarte bine ca incepi sedintele cu Paul. Vei vedea rezultate garantat de la el. E mic si, in general, sunt receptivi.

FELIS - M-ai facut sa rad cu Mihaita. Cred ca-i tare haios chiar si atunci cand mai face cate o nazdravanie. De fapt, noua ne-a pierit hazul, ei sunt mucaliti toti.
E tare scump in poza aia! O vazusem cu alta ocazie si mi-a placut cum statea lipit de fata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Sanatate multa Dianei si tie, Mihaela! Se vede treaba ca, desi ne uram de bine nu se prea leaga. Racim cu spor de parca am ura pe invers!
Nici eu n-o duc pe fata cu speranta ca va fi mai bine si ca am s-o duc pe la sfarsitul saptamanii.
Poate chiar o voi tine acasa toata saptamana, ca sa stiu ca am mai mari sanse sa nu se complice.

Mergi la inceput

MONICA - Sanatate piticutei! Ai grija de ea, ce rau e ca folosesti doar sprayul! La noi trece repede cu sirop si pastile de supt. Dar acuma avem doar nas infundat, muci din belsug, febra si scaun "imprastiat".

FULGULE - Sracina usoara pana la sfarsit! Cum stai cu durerile de spate? Eu am ramas cu niste dureri nasole. Uneori simt ca ma arde locul respectiv si ma furnica. Nu-i bine, asa ca s anu te obosesti. Bine ca nu te-ai ingrasat prea tare.

Mergi la inceput