Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 11
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bits hello si de la noi!s-a mai terminat o sapt de alergatura! Ken mi-a facut o boroboata la gradi:i-a rupt unei fetitze betele de mancat si a plans saracuta de numa numa,asa ca i-am telefonat mamei ,ne-am cerut scuze si i-am cumparat un alt set de furculita,lingura si bete.Ken a fost apostrofat si de educatoare si de mine incat a inceput sa scartie ca nu mai merge la gradi.se simtea vinovat mititelul iar in mom in care i-am dat noul set sa i-l duca fetitei i s-a luminat fetitsoara ca se poate rascumpara pentru raul produs. Amon si Kenzo |
Of Doamne...
cum te fac copii astia sa te topesti chiar si cd fac boroboate...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
diana2004 spune:
Multumesc de felicitari,dau de baut
!Roserb,nici pe mine nu ma tragea ata la invatat dar imi creste salariul cu 20%,asa ca baba a pus mina pe carte.
Andrei a revenit la cuib,ne-am pupat,imbratisat si mi-a declarat ca vrea sa fiu sotia lui
.De luni o sa mearga la gradi.
Onitza, imi plaaaaaac cei doi draguti,Paulica are gusturi bune.
Mi-e ciuda ca noi nu avem Halloween,dar abia astept sorcova.Nu sint hotarita nici cum sa-l sarbatorim pe Andrei,in afara de Mc exista niste cluburi pt copii dar sint cu meniuri destul de sofisticate si pt copii si pt parinti,parca nu-mi vine sa arunc cu banii.
monica-elizabet spune:
va
pe toate si va multumesc pentru aprecieri
sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ochi_verzi Vad ca nici Miha, Aime, Cici nu dau niciun semn. |

Eu sunt pe aici...prin umbra pe undeva...
,dar daca nu am nimic interesant de zis...mai tac si eu,na!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mirandolina spune:
Buna seara! si eu ca si Miha tot cu cititul, ma omoara o durere de stomac, fiindca mi-am facut cartofi prajiti si mai nou afu ca nu imi fac bine...dar sunt asa de buni la gust! 
FELIS e vorba de Antithrombin III, iar acum i-l aduce doar o singura firma, importand din Anglia (desi am inteles ca e fabricat in Austria) si la pretul de 500 euro/fiola am zis ca mai bine intrebam la sursa. Vezi daca se poate cumpara la liber, sau cu reteta, ca sa stim cum punem problema. Trebuie sa fie de 500 (5 gr/ml). In functie de raspunsul tau, voi vb cu mama copilei sa vedem cate fiole dispune spre achizitionare.
Poi daca e vorba de mandrute, sa va zic ca am si eu o nora, si culmea una stabila de 2 ani deja???
e un fel de dragoste cu nabadai, se iubesc si se cearta, dar per-total se impaca bine, si mai sunt si colegi de gradinita
ia priviti ce concediu si-au tras cei 2 anul acesta .......tot strigandu-i sa stea la poza, s-a intors nora-mea cu o mutraaaaaa vai mie!
va trabuie sa ma retrag in surdina, ca maine am conducere in Cta si nu stiu de ce dar sunt uzi nadragii pe mine
Pup fete cucuiete!aici erau inghetati bocna (la Balea Lac), insa fericiti ![]()
FELIS spune:
cu prietenie!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
FELIS spune:
MONICA...
am intrat pe adresele din semnatura...
cu papa bun
si.. am...
... ma apuc si eu de gateli...
cand????.. nu stiu cd o sa fac ... dar
nu-mi pot lua gandul de la ele...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
aime spune:
Offf, gradi asta...suntem de ieri cu febra care a ajuns si la 39.2, acu sa zicem c-am domolit-o, dar tusim de numa numa, mi-e o mila de el, saracutul ( a stat ieri in pat ca un om mare si bolnav si astepta linistit sa ii treaca "temperatura")...si sper sa-l pot duce maine la gradi...cam atat despre noi, sanatate tuturor.
FELIS spune:
| citat din mesajul lui aime Offf, gradi asta...suntem de ieri cu febra care a ajuns si la 39.2, acu sa zicem c-am domolit-o, dar tusim de numa numa, mi-e o mila de el, saracutul ( a stat ieri in pat ca un om mare si bolnav si astepta linistit sa ii treaca "temperatura")...si sper sa-l pot duce maine la gradi...cam atat despre noi, sanatate tuturor. aime si |
AIME... sanatate mult lui Vladutz

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,