Revelion 2009 la restaurant in Bucuresti..unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilena spune:

Distractie , da macar distractie sa fie....

Dar sa avem loc sa dansam...sa ne destrabalam....Ce criza mondiala?? Care criza mondiala??
Sa curga berea...si muzica....

Ingridnen, multumesc

Cristina, cred ca sar peste "La mama" ca si sotul meu este...pretentios...

Mai astept si eu experiente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Buna

Noi vom face Revelionul 2009 la restaurantul FONZI pe la parcul IOR. E un restaurant deschis anul asta si se ocupa de organizare niste amici de-ai nostri, care ne-au promis ca distractia va fi super ok, iar mancarea la fel.
Nu stiu cum va fi...dar pretul este ok pentru "criza asta mondiala" (in jur de 90 de euro).
Impresii o sa va pot comunica dupa.....

Pupici

Denisa si puiutul ei Cosmin

Mergi la inceput

Denis, multumesc, s-a notat

E chiar aproape de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

2007/2008 Hotel restaurant Residence din 1 Mai. (str.clucerului)
Atmosfera super, servire foarte buna, meniu frantuzesc (nu am fost amatoare) cost 100 Eur/pers. Am fost grup in care mai cunosteam 3 familii si ne-am zbantuit pe muzica adecvata noua, persoane intre 30-40 ani. nota 9-10

2006/2007 rest Pescarus - Herastrau. cost 70 eur, mancare traditionala super, servire proasta datorata supra-aglomerarii. Muzica buna, orchestra, + progam artistic. nota 8-9

2005/2006 Restaurantul lui Tociu din Dristor, Taverna lu' Romica, mancare foarte buna si bine pregatita, program artistic de exceptie (Nelu Ploiesteanu, Catanga, Gyorfi) servire proasta si ,bila neagra,nu s-a selectat clientela. (Doamnele de la mesele invecinate aveau juma din rezerva de aur a BNR pe ele, plus ce mai aveau la gaturi si maini si sotii din dotare) Pret era in lei si era in jur de 300-350 ron. Distractia s-a terminat in jur de 2,30 noaptea cand au inceput sa arunce cu banii si greutatile din dotare in lautari, monopolizandu-i pe maneleFara nota, ca nu as putea sa dau decat la impresia artistica!

neuronul gravid a uitat ce-a facut de revelion in urma cu 4 ani
vid in capsahor daca imi amintesc revin

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Oau felicic76 ce bine documentata esti!

Uite ca mai exist oaameni care fac revelionul la restaurat..Ce bine imi pare

Vad ca mai ai un pic un pic...nastere usoara si bebe sanatos , mancacios si cuminte ..s-o lase pe mami sa se distreze si de revelionul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

2005/2006 Restaurantul lui Tociu din Dristor, Taverna lu' Romica, mancare foarte buna si bine pregatita, program artistic de exceptie (Nelu Ploiesteanu, Catanga, Gyorfi) servire proasta si ,bila neagra,nu s-a selectat clientela. (Doamnele de la mesele invecinate aveau juma din rezerva de aur a BNR pe ele, plus ce mai aveau la gaturi si maini si sotii din dotare) Pret era in lei si era in jur de 300-350 ron. Distractia s-a terminat in jur de 2,30 noaptea cand au inceput sa arunce cu banii si greutatile din dotare in lautari, monopolizandu-i pe maneleFara nota, ca nu as putea sa dau decat la impresia artistica!

neuronul gravid a uitat ce-a facut de revelion in urma cu 4 ani
vid in capsahor daca imi amintesc revin

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Scuza-ma, dar la ce clientela te asteptai daca te-ai dus la restaurantul lui Tociu ? Mie mi se pare destul de clar la trebuie sa te astepti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi probabi vom sta acasa si anul acesta... pentru ca nu gasesc cu cine sa il las pe Cristi
Acum 2 ani cand am fost la restauratn a stat cu o tanti, la ea acasa... dar am stat cam pe ghimpi, am sunat de cateva ori noaptea... si m-a costat destul de mult

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pentru prima oara dupa multi ani, ne pregatim si noi sa facem Revelionul undeva organizat. Asa ca ne-am gandit la Rest. Cocosul Rosu din Militari.

Cei care ati mai fost, fu' frumos sau ma reorientez?

Edit: Am facut deja rezervarile si am platit avansul. Ne costa 340 ron/pers. iar meniul pare interesant. Vom sta in salonul de sus unde au DJ (nu-mi doresc sa ascult o formatie toata noaptea de Revelion). Asa ca voi da si eu referinte pentru anii urmatori.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Alina, eu am fost la Cocosul Rosu acum 2 ani. Mi-a placut, a fost bine. Tot in salonul de sus am stat.
Numai ca ne-a costat 2.600.000 lei atunci

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ingrid multumesc pentru info. Sper sa fie bine si anul asta. Dar pe langa statul acasa in fata TVului cred ca oricum mi se va parea excelent!

Nu si-a mai facut nimeni planuri pentru Revelion? Haideti, nu va sfiiti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput