Revelion 2009 la restaurant in Bucuresti..unde?
Raspunsuri - Pagina 3
anya spune:
Noi evitam petrecerile in restaurante. Asta din cauza fumului de tigara. Daca ati auzit de vre-un restaurant in care nu se fumeaza de loc...va rog sa-i faceti reclama .
ipearina spune:
Pe mine ma intereseaza un restaurant in care se poate merge cu un copil de doi ani jumate (adica sa aiba ceva amenajat si pentru copii). Exista asa ceva?
madau spune:
Anul trecut am fost la "Casa Jienilor". Proasta alegere, mancarea cam putina, inghesuiala, muzica prostuta, nepaipunand la socoteala ca am avut masa exact in dreptul usii de la intrare....ne-am distrat in "valuri"..de frig..., asadar NU RECOMAND!
Acum 2 ani am fost la "Etiquette", a fost SUPERB!!! Meniurile de 2 feluri (international si romanesc, puteai alege), foarte bune ambele si foarte mari portiile, aerisit, am avut si cantareti de muzica populara, si Dj, si circ. Nu mai stiu pretul...dar a meritat din plin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Noi evitam petrecerile in restaurante. Asta din cauza fumului de tigara. |
ah dda... am uitat sa adaug asta la "La mama" un fum de il taiai cu cutitul, eu abia ma lasasem de fumat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Victoria spune:
Noi am fost anul trecut la Crowne Plaza la braserie si a fost super, mancarea - bufet - exceptionala si muzica buna. Problema mea e cu muzica, de fapt...Le-am pus pe tipele de la rezervari sa se jure, sa-mi promita ca nu se vor " intampla" manele, lautareasca, etc.Si a fost ok, s-a dansat mult.Fum nu a fost, ca acolo e spatiu f. larg( langa receptie) si tavan foarte inalt, nu s-a simtit nimic...Anul asta, insa, au scumpit cam mult oferta de Rev....
In alt am fost la "Cerbul" in Brasov, la crama, si a fost numai populara, la ora 1:00 eram acasa, in pat, nici nu mai stiu ce mancare a fost ca nu am stat...Atunci m-am invatat minte sa ma interesez de muzica, mai mult decat de mancare...
V
andrusca79 spune:
Incercati CARU' CU BERE
E super ok si merita
este ALTCEVA
Cine a fost de curand acolo stie despre ce vorbesc.
Florentina Roman spune:
In 2006 am fost la Marriott. Mancarea a fost foarte buna, muzica ptr toate gusturile, program artistic, nu ne-am plictisit. Doar ca pretul e cam mare, anul asta de ex ne-am interesat si este 890Ron de persoana.
bozomic spune:
La Caru cu Bere, pretul este anul acesta 7 500 000 lei vechi de persoana!Platim si renovarea....
bozomic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau [ Acum 2 ani am fost la "Etiquette", a fost SUPERB!!! Meniurile de 2 feluri (international si romanesc, puteai alege), foarte bune ambele si foarte mari portiile, aerisit, am avut si cantareti de muzica populara, si Dj, si circ. Nu mai stiu pretul...dar a meritat din plin Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 |
Madau, ai fost la Club sau in salonul restaurant?
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Anul asta ma gandeam la Ramayana Cafe. Au un meniu foarte misto si atmosfera e muuult mai placuta decat la un restaurant. Dati search cu numele pe net ca sa vedeti oferta. O sa cante si Ozana Barabancea, tipa din Chicago.
Drag,
Sofia
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog