Revelion 2009 la restaurant in Bucuresti..unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi evitam petrecerile in restaurante. Asta din cauza fumului de tigara. Daca ati auzit de vre-un restaurant in care nu se fumeaza de loc...va rog sa-i faceti reclama .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Pe mine ma intereseaza un restaurant in care se poate merge cu un copil de doi ani jumate (adica sa aiba ceva amenajat si pentru copii). Exista asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anul trecut am fost la "Casa Jienilor". Proasta alegere, mancarea cam putina, inghesuiala, muzica prostuta, nepaipunand la socoteala ca am avut masa exact in dreptul usii de la intrare....ne-am distrat in "valuri"..de frig..., asadar NU RECOMAND!

Acum 2 ani am fost la "Etiquette", a fost SUPERB!!! Meniurile de 2 feluri (international si romanesc, puteai alege), foarte bune ambele si foarte mari portiile, aerisit, am avut si cantareti de muzica populara, si Dj, si circ. Nu mai stiu pretul...dar a meritat din plin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Noi evitam petrecerile in restaurante. Asta din cauza fumului de tigara.

ah dda... am uitat sa adaug asta la "La mama" un fum de il taiai cu cutitul, eu abia ma lasasem de fumat.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Noi am fost anul trecut la Crowne Plaza la braserie si a fost super, mancarea - bufet - exceptionala si muzica buna. Problema mea e cu muzica, de fapt...Le-am pus pe tipele de la rezervari sa se jure, sa-mi promita ca nu se vor " intampla" manele, lautareasca, etc.Si a fost ok, s-a dansat mult.Fum nu a fost, ca acolo e spatiu f. larg( langa receptie) si tavan foarte inalt, nu s-a simtit nimic...Anul asta, insa, au scumpit cam mult oferta de Rev....
In alt am fost la "Cerbul" in Brasov, la crama, si a fost numai populara, la ora 1:00 eram acasa, in pat, nici nu mai stiu ce mancare a fost ca nu am stat...Atunci m-am invatat minte sa ma interesez de muzica, mai mult decat de mancare...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca79 spune:

Incercati CARU' CU BERE
E super ok si merita
este ALTCEVA
Cine a fost de curand acolo stie despre ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

In 2006 am fost la Marriott. Mancarea a fost foarte buna, muzica ptr toate gusturile, program artistic, nu ne-am plictisit. Doar ca pretul e cam mare, anul asta de ex ne-am interesat si este 890Ron de persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozomic spune:

La Caru cu Bere, pretul este anul acesta 7 500 000 lei vechi de persoana!Platim si renovarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozomic spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau
[

Acum 2 ani am fost la "Etiquette", a fost SUPERB!!! Meniurile de 2 feluri (international si romanesc, puteai alege), foarte bune ambele si foarte mari portiile, aerisit, am avut si cantareti de muzica populara, si Dj, si circ. Nu mai stiu pretul...dar a meritat din plin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Madau, ai fost la Club sau in salonul restaurant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua,

Anul asta ma gandeam la Ramayana Cafe. Au un meniu foarte misto si atmosfera e muuult mai placuta decat la un restaurant. Dati search cu numele pe net ca sa vedeti oferta. O sa cante si Ozana Barabancea, tipa din Chicago.

Drag,
Sofia

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Mergi la inceput