Salajence la apel[58]
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Ce mai fac salajencele ?
Eu pregatesc ceva de papitza la Andreea k acum a venit de afara . Cu vremea asta frumoasa a stat ieri si azi de dimi pana seara afara . Paula a iesit vreo 2 ore cu colegu , i-am facut baie si acum doarme de 1 ora . Sper sa nu se trezeasca la noapte si sa nu mai aiba somn .
Cred ca fug si eu in pat asa ca va urez noapte buna !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
io=s sefa la butoane
.mi-am scos feciorii afara, au mers sa hraneasca animalele.
adriana, sper sa ai noroc si sa nu se trezeasca paula foarte dimineata.
oti, io maine stiu sigur daca viu la tine.sa vedem daca nu e pe evenimente colegu.
va tzuc
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Tu bia, nu ma inebuni...Io te astept cu Matei, deci nu ai nici o scuza... Is aci, daca aveti chef de povesti... ![]()
mihaela_s spune:
Noi am venit de o vreme de la plimbare, am facut o "combinata" de plimbare prin padure si am ajuns la mare, am stat putin sa ma relaxez cu apusul de soare si cu valurile. Am vrut sa vad cat e de "calda" apa si m-am ales si cu apa in pantofi
. Acu' caut o reteta de praji cu mere de aia romaneasca, sa vad cred ca am adus cu mine in caietul cu retete din Ro...daca nu gasesc ceva pe net. Am cules niste mere, am gasit in paduricea pe unde ne-am plimbat...si cererea e de "praji romaneasca"
.
Retete mai tarziu...va tzuk, mai viu pe noapte...
.
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Oti, ai ceva reteta? Eu aveam ceva cu un blat "turnat" adica nu cu foi care se intind...dar nu mai stiu exact. Stii tu cumva?
Stiu ca o faceam si cu branza in loc de mere...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Noa am gasit chiar pe Culi, dar si pe alte site-uri...mare e netul asta! ![]()
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu bia, nu ma inebuni... Io te astept cu Matei, deci nu ai nici o scuza... Is aci, daca aveti chef de povesti... |
bey, si io cand mai stau la barfa daca viu cu matei
sau vrei sa-ti piteasca si tie ceva lucruri?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilitbey, si io cand mai stau la barfa daca viu cu matei ! |
silvana_salajan spune:
Vaaai ce ma enervezTocmai i-am scris Mihaelei o reteta de praji cu mere si cand am trimis mesajul mi-o picat netul!!!
Deci Miha daca mai ai nevoie, is aci
Ioi ce m-am enervat!
olim spune:
salutare
pe la 8 am ajuns acasa, am fost la oras, ca azi e ziua Spaniei si am sarbatorit la shoping, adica ikea
colegu deja e inebunit cand aude ikea.
Amu ma duc sa fac ceva de cina si la culcare ca suntem rupti de oboseala, alex deja doarme saracu, nici baita nu am mai apucat sa ii fac.
viu mai incolo
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex